Το λευκό είναι λαμπερό, κλασικό, πάρα πολύ chic κι αν δεν το τολμήσατε τον χειμώνα, τώρα είναι η στιγμή για μια total white εμφάνιση. Δείτε παρακάτω μερικά tips σύμφωνα με το womannow που μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό total white look.

ΤΙPS:

1. Ένα total white look γίνεται όταν όλα τα ρούχα σας είναι λευκά. Αν είναι ένα φόρεμα, ή ένα κοστούμι τα πράγματα είναι απλά. Αν όμως πρέπει να συνδυάσετε δυο, τρία διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους πρέπει να προσέξετε ώστε το λευκό να είναι ακριβώς στον ίδιο τόνο σε όλα τα ρούχα. Δεν πειράζει αν όλο σας το look είναι σε σπασμένο λευκό ή ζαχαρί. Όμως δεν πρέπει να συνδυάσετε μια κατάλευκη φούστα για παράδειγμα με μια μπλούζα που έχει μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα ή απλώς ζαχαρί.

2. Το total white look αναδεικνύεται με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή με μια τσάντα – φάκελο, που δεν έχουν απαραιτήτως το ίδιο χρώμα.

3. Ένα κόσμημα στο λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα αναδείξουν το μίνιμαλ ντύσιμό σας.

4. Επειδή όλη σας η εμφάνιση θα είναι κατάλευκη, δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μια μάσκαρα στα μάτια ή ένα smokey eyes με άχρωμα χείλια είναι ιδανικά. Τι θα λέγατε για ένα Ponytail σε πολύ καλά στυλιζαρισμένα μαλλιά ειδικά αν φοράτε παντελόνι;

5. Τα εσώρουχα που θα φοράτε θα πρέπει να είναι στο χρώμα του δέρματος εκτός αν κάποια διαφάνεια επιβάλλει να φαίνεται το λευκό αλλά σε καμία περίπτωση αποκαλυπτικό, εσώρουχό σας.

6.Το total white look ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, όποια απόχρωση κι αν έχει η επιδερμίδα σας και είναι ιδανικό και για όλες τις ηλικίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σε ένα white look είναι το ύφασμα, να μην είναι φθηνό γιατί φαίνεται καθώς επίσης καινα μην διαγράφει τα δύσκολα σημεία του σώματός σας αν έχετε περιττά κιλά.

Το govastileto.gr συγκέντρωσε μερικές total white εμφανίσεις των επώνυμων κυριών για να πάρεις ιδέες!

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1525″]