Η Μέγκαν Φοξ εκτός από μια καλή ηθοποιός και μητέρα, είναι και μια πολύ ωραία γυναίκα με στυλ. Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού που δημοσιεύει το περιοδικό HELLO.

megan1

Δημιουργία του Zuhair Murad επέλεξε η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ στην εμφάνισή της στο Μεξικό από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα. Με το printed μίνι κεντημένο μακρυμάνικο φόρεμα και τα Brian Atwood “Tamara” πέδιλά της η ηθοποιός έμοιαζε απλά εκθαμβωτική.

megan2

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στη Νέα Υόρκη η Μέγκαν Φοξ εμφανίστηκε με μίνι ασπρόμαυρο φόρεμα oscar De la Renta, το οποίο αποτελούνταν από τρια διαφορετικά printed υφάσματα και το συνδύασε με Giuseppe Zanotti πέδιλα και κοσμήματα Jamie Wolf και Melidna Maria.

megan3

Σύνολο του οίκου Altuazarra επέλεξε  στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση η Μέγκαν Φοξ στο “Tonight Show” του Jimmy Fallon. Έχονταςως βάση το γκρι χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες η ηθοποιός συνδύασε το Munro μπούστο και την Beauvoir φούστα με τα Nudist πέδιλα του Stuart Weitzman.

megan4

H Aμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Φοξ δείχνει ακόμα μια φορά την προτίμησή της στα μίνι φορέματα και εμφανίζεται με μπροκάρ δημιουργία των Ιταλών Dolce & Gabanna με λεπτομέρειες από κρύσταλλα και μαργαριτάρια που τη συνδυάζει με τα Tamata πέδιλα του Brian Atwood.

megan5

Στο Meet the actor event η Μέγκαν Φοξ αιφνιδίασε ευχάριστα με το μήκος της φούστας. Μίντι deux pieces A.L.C με κροπ τοπ σε μαύρο και πράσινο χρώμα και οι best seller γόβες του οίκου Valentino δημιούργησαν μια διαφορετική εμφάνιση για την ξεχωριστή ηθοποιό.

megan6

Στα βραβεία Kids Choice για το 2014 η Μέγκαν Φοξ επέλεξε strapless mini κεντημένο φόρεμα και πάλι του οίκου Dοlce & Gabanna, μια αναμενόμενη αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση για την ηθοποιό που το συνδύασε με τις Cataclou πλατφόρμες του Christian Louboutin και Ferragamo μετεαλλικό clutch bag.