Είσαι έγκυος και ντύνεσαι νυφούλα; Μην αγχώνεσαι για το αν θα βρεις νυφικό, άλλωστε δεν είναι λίγες οι σταρς, όπως για παράδειγμα η Ντρου Μπάριμορ, η Λίλυ Άλεν, η Τζέσικα Σίμπσον και άλλες, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με την κοιλιά στο στόμα!

Θα πρέπει όμως, να είστε και προετοιμασμένες να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στην εύρεση του σωστού νυφικού. Τα παρακάτω σημεία θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή.

Οργανωθείτε: Πριν σημειώσετε στην ατζέντα σας τον οίκο που θέλετε να επισκεφθείτε καλέστε τον υπεύθυνο και επιβεβαιώστε ότι υπάρχουν διαθέσιμα τα ανάλογα νούμερα.

Δοκιμάστε: Μην πάτε προκατειλημμένες στον οίκο νυφικών. Μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε να κρύψετε την κοιλιά ή το αντίθετο, αλλά καλό είναι να δοκιμάσετε όλα τα πιθανά σχέδια ώστε να σιγουρευτείτε ιδίοις όμμασι για το στυλ που θα καταλήξετε.
Ενδεικτικά, για όσες νύφες θέλουν να κρύψουν την κοιλιά τους ιδανικό είναι ένα στράπλες φόρεμα με κόψιμο ακριβώς κάτω από το στήθος με δαντέλα ή τούλι να πέφτει πάνω από το ύφασμα. Για όσες λάτρεψαν την Olivia Wilde στις Χρυσές Σφαίρες με το καταπράσινο Gucci που αναδείκνυε την κοιλιά της, η επιλογή σας θα πρέπει να είναι ένα φόρεμα από μεταξένιο ζέρσεï – αν επιθυμείτε λεπτομέρειες από δαντέλα επιβεβαιώστε ότι θα έχει την ανάλογη ελαστικότητα.

Προνοήστε: Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του νυφικού απαιτούνται 4 έως 6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι η κοιλιά σας θα… αλλάξει μέγεθος. Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε την σωστή εφαρμογή του νυφικού σας την ημέρα του γάμου είναι ο εξής: προσθέτετε για κάθε μήνα που απομένει μέχρι το γάμο 2,5εκ. σε κάθε μέτρηση. Φροντίστε να φυλάξετε έξτρα ύφασμα σε περίπτωση που τελικά οι υπολογισμοί σας σάς προδώσουν, ώστε να είναι εφικτή κάποιου είδους τροποποίηση.

Περιοριστείτε: Μην επιλέξετε να ράψετε ή να αγοράσετε ένα παραφορτωμένο νυφικό. Η φουσκωμένη σας κοιλιά είναι αρκετή για να σας ομορφύνει και δεν χρειάζεται να ανταγωνιστεί με μεγάλα, υπέρλαμπρα αξεσουάρ.

Tip: Μην ξεχάσετε να πάρετε και τα σωστά παπούτσια καθώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει και τα πόδια σας προκαλώντας πολλές φορές πρήξιμο. Και εννοείται ότι εκτός από την άνετη φόρμα, θα πρέπει να επιλέξετε και χαμηλό τακούνι.

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1610″]