Γέμισε λάμψη και τουαλέτες υψηλής ραπτικής για ακόμη μία φορά το κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι φόρεσαν οι stars του Χόλυγουντ.

Η Lupita Nyong’o μία τουαλέτα αρχαιοελληνικής γραμμής του οίκου Prada.

lupita

Η Angelina Jolie επέλεξε την παρακάτω δημιουργία του οίκου Ellie Saab, κεντημένη με χάντρες και με λεπτομέρειες από διαφάνεια.

jolie

Η Cate Blanchett που κατέκτησε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην «Θλιμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν, επέλεξε ένα φόρεμα της Armani Prive, το οποίο συνδύασε με υπέροχα κοσμήματα Chopard.

Cate

«Είναι βαρύ (το φόρεμα) αλλά το λατρεύω» είπε η Blanchett για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

86th Annual Academy Awards

Μαθήματα κομψότητας έδωσε η Amy Adams με το στράπλες μπλε Gucci φόρεμα που επέλεξε να φορέσει γιατί όπως είπε «το ένιωσε δικό της». Την συγκεκριμένη εμφάνιση ανέδειξε με κοσμήματα Tiffany’s. Το βαθύ μπλε επέλεξε και η Sandra Bullock.

bullock

Η τουαλέτα της 49χρονης Bullock έφερε την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που φορούσε ήταν του οίκου Schwartz.

theron

H Charlize Theron έλαμψε μέσα από το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Christian Dior με λεπτομέρειες από διαφάνεια και βαθύ ντεκολτέ. Το κλασσικό μαύρο επέλεξε και η περσινή νικήτρια Anne Hathaway που εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα Gucci κεντημένο με πέτρες.

Anne Hathaway arriving at the 86th Annual Academy Awards - Los Angeles

Με total black look εμφανίστηκε η σεξοβόμβα του «Λύκου της Wall Street» Margot Robbie. Η 23χρονη ηθοποιός,  έγινε μελαχρινή και περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μάξι μαύρο φόρεμα που δίχασε τους θαυμαστές της.

margott

Τέλος, η Julia Roberts εμφανίστηκε με επίσης μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα και peplum Givenchy, τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν Bulgari.

Julia Roberts arrives at the 86th Academy Awards Arrivals - Los Angeles

Aσορτί με το κόκκινο χαλί ήταν το φόρεμα της Jennifer Lawrence. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα στράπλες φόρεμα του οίκου Dior που συνδυάσε με clutch Ferragamo και μαύρα πέδιλα Brian Atwood.

lawre

 

H Emma Watson επέλεξε ένα λαμέ φόρεμα Vera Wang που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο με κοσμήματα Chanel Fine Jewelry.

emma

H Jennifer Garner με φόρεμα με κρόσσια Oscar de la Renta, το οποίο συνδύασε με πέδιλα Brian Atwood και clutch επίσης Oscar de la Renta.

The 86th Annual Academy Awards, Red Carpet Arrivals held at The Hollywood & Highland Center in Hollywood, California.

H Penélope Cruz επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο Giambattista Valli Couture, το συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα Chopard.

penelope

H Kate Hudson μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, επέλεξε ένα φόρεμα Atelier Versace Spring 2014 και πέδιλα Vibe του Jimmy Choo.

The 86th Annual Academy Awards, Red Carpet Arrivals held at The Hollywood & Highland Center in Hollywood, California.

H Jessica Biel επέλεξε ένα strapless φόρεμα Chanel το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Tiffany & Co. Blue Book Collection.

Jessica Biel arrives at the 86th Annual Academy Awards

H σύζυγός του μεγάλου νικητή McConaughey , Camila Alves ανέδειξε την εξωτική ομορφιά της με το υπέροχο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση Gabriela Cadena.

Matthew McConaughey and Camila Alves arrive at the 86th Annual Academy Awards

H Lady Gaga με strapless φόρεμα Atelier Versace Spring 2014 Couture.

The 86th Annual Academy Awards, Red Carpet Arrivals held at The Hollywood & Highland Center in Hollywood, California.

H Maria Menounos με ένα υπέροχο κεντημένο λαμπερό φόρεμα της σχεδιάστριας Johanna Johnson.

Celebrities arrive at the 86th Annual Academy Awards

Ανανεωμένη και πολύ λαμπερή εμφανίστηκε η Naomi Watts. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το λευκό φόρεμα Calvin Klein Collection το οποίο συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα Bvlgari.

Naomi Watts arrives at the 86th Annual Academy Awards