Είσαι μελαχρινή και θέλεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων; Δες παρακάτω τα tips που θα κάνουν ακόμα πιο αισθητή την παρουσία σας, σύμφωνα με το misswebbie.

1. Το κίτρινο χρώμα τραβάει πάντα τα βλέμματα. Ειδικά σ’ εσένα που είσαι μελαχρινή θα κάνει θαύματα. Πρόσεχε μόνο να επιλέξεις μία ήπια απόχρωση για να μην κάνει πολύ αντίθεση με τα χρώματα σου.

2. Το μπλε είναι άλλο ένα χρώμα που σου ταιριάζει πολύ. Όλες του οι αποχρώσεις θα σε κάνουν εντυπωσιακή. Μία μικρή προσοχή, όμως, πρέπει να δώσεις στο τιρκουάζ. Αν θες να κάνεις μία καλοκαιρινή εμφάνιση αντί για τιρκουάζ, λοιπόν, προτίμησε το ηλεκτρίκ.

melaxrini2

3. Δείξε απίστευτα γλυκιά και girly, φορώντας ροζ αποχρώσεις, φούξια και μωβ. Θα σε φωτίσει και θα σε κάνει να φαίνεσαι ένα ρομαντικό κοριτσάκι.

4. Το καφέ, το μπεζ και το πιο ήπιο χρυσό είναι ακόμη μία επιλογή για τα χρώματα των ρούχων σου. Ειδικά για τις καθημερινές σου βόλτες. Συνδυάζονται με τα πάντα και σε κάνουν να φαίνεσαι φρέσκια και δροσερή.

melaxrini3

 5. Πόσες φορές έχεις ζηλέψει μία μελαχρινή κοπέλα που ήταν τολμηρή και φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα ή μία κόκκινη μπλούζα; Γίνε τολμηρή, λοιπόν, και δεν θα χάσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι σαγηνευτικό. Μπορείς να φορέσεις ένα φόρεμα για να εντυπωσιάσεις στις βραδινές σου εξόδους ή και στη δουλειά για να τραβήξεις όλη την προσοχή.

6. Φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα για το meeting του γραφείου σου. Για τα βραδινά σου ποτάκια προτίμησε ένα μπλουζάκι ή φορεματίνι σε emerald απόχρωση και δεν θα χάσεις.

7. Ε εντάξει, για το μαύρο και το άσπρο δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Είναι πάντα κλασικές  και σίγουρες επιλογές για όλες μας.

melaxrini1