Κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται και τα απαραίτητα πουλόβερ. Οι λόγοι; Θα μας κρατήσουν ζεστές, θα μας χαρίσουν στυλ και θα συνδυαστούν με τα αγαπημένα μας κομμάτια.

Οι “χρυσοί” κανόνες που πρέπει να πάρουμε μαζί μας πριν βγούμε στα μαγαζιά.

1. Για να αποφύγετε το μονοκόμματο αποτέλεσμα, ακολουθήστε το παράδειγμα των μεγάλων οίκων μόδας και προσθέστε στη μέση σας μια ζώνη, που θα δώσει σχήμα στη σιλουέτα σας.

2. Αν το πουλόβερ σας ξεπερνά ή αγγίζει την περιφέρεια γοφών, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα αντισταθμίσουν τους πόντους, που μπορεί να σας στερήσει το μακρύ του μήκος.

3. Δώστε προσοχή στην πλέξη, προτιμώντας την πιο λεπτή, που θα κάνει το πουλόβερ σας κατάλληλο και για τη βραδινή σας έξοδο, σε αντίθεση με την πιο παχιά που θα το περιορίσει στις πρωινές σας εμφανίσεις και θα σας προσθέσει όγκο.

4. Η λαιμόκοψη σε σχήμα «V», ειδικά αν συνοδεύεται από ένα κόσμημα με μακριά αλυσίδα στο λαιμό, θα κάνει τον κορμό σας να μοιάζει πιο μακρύς και πιο λεπτός.

5. Εφαρμόστε τον κανόνα των αντιθέτων και συνδυάστε το φαρδύ σας πουλόβερ με ένα κολάή με ένα skinny jean ή για μια έξτρα stylish εμφάνιση με ένα στενό δερμάτινο παντελόνι.

6. Για μια κομψή, ρετρό προσθήκη φορέστε μέσα από την ψιλόμεση φούστα σας ένα πουλόβερ με λεπτή ύφανση.

Δείτε φωτογραφίες και “κλέψτε” ιδέες

[doptg id=”1104″]