Η κυρία Emilia Jardine-Paterson, που είναι κολλητή φίλη της Kate Middleton και η νονά του πρίγκιπα George, αποκαλύφθηκε ότι είναι και η στιλίστρια της! Μετά από τόσο καιρό επιτέλους ανακαλύψαμε ποια είναι η γυναίκα που ευθύνεται για τα looks της Δούκισσας του Cambridge, και φυσικά της εμφάνισής της με Alexander McQueen στην βασιλική βάφτιση.

Η 31χρονη interior designer, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει βάλει το χεράκι και το γούστο της στην διακόσμηση του Kensington Palace όπου μετακόμισαν πρόσφατα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, έχει γίνει η προσωπική σύμβουλος της Kate όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της, αφού από το κολλέγιο η δούκισσα θαύμαζε το στιλ της.

“Η Emilia έχει γίνει πολύ σημαντική για την Kate και ακούει της συμβουλές της. Η Emilia προσπαθεί να κάνει την Kate να ξεφύγει από τις neutral αποχρώσεις και να πειραματιστεί με τα χρώματα και τα υφάσματα. Η Emilia έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα vintage ρούχα και προσπαθεί να κάνει το στυλ της Kate λίγο πιο τολμηρό. Όταν ήταν στο κολλέγιο συνήθιζε να την πειράζει για τις Jigsaw μπλούζες της και τα γούνινα γιλέκα που συνήθιζε να φοράει η Kate”, αναφέρει κοντινή πηγή.

middleton1