Μετά τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια, η νέα τάση θέλει τα πόδια να στολίζονται με πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ και να κερδίζουν με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις.
Μην διστάσεις να συνδυάσεις τα πλεκτά αξεσουάρ ποδιών φορώντας παντελόνι!

Τα αξεσουάρ για τον στολισμό των ποδιών ταιριάζουν άψογα με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Αν ο γάμος σου αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι στο νησί, ένα τέτοιο κόσμημα στο γαμήλιο beach party θα απογειώσει το στυλ σου.

Η glam εκδοχή των εν λόγω κοσμημάτων απαιτεί ένα χαλαρό outfit για ισορροπία. Αν επιλέξεις ένα τέτοιο κόσμημα, προτίμησε «ήσυχο» μανικιούρ, όπως το αγαπημένο french manicure.

Τα πλεκτά αξεσουάρ δίνουν μια boho πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μιας και τα gladiator σανδάλια είναι τάση, μπορείς να κάνεις την διαφορά εφαρμόζοντάς την σε αξεσουάρ ποδιών. Άλλη μια εκδοχή ενός πλεκτού κοσμήματος, που μπορείς να συνδυάσεις ιδανικά με λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ. Δώσε ένταση με ένα εντυπωσιακό κόκκινο μανικιούρ και αξεσουάρ σε nude απόχρωση. Γ ια τις πιο κλασσικές, που ωστόσο ακολουθούν τις τάσεις, ένα κόσμημα με πέρλες είναι μια ιδανική επιλογή.

bare2

bare3

bare4

bare5

bare6

bare7

bare8

bare9

bear1