Το τιρκουάζ είναι το πιο φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα και ταιριάζει ιδανικά με την ηλιοκαμμένη σου επιδερμίδα. Κι αν δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις σωστά, ακολούθησε τα παρακάτω tips σύμφωνα με το misswebbie και βγες από τη δύσκολη θέση.

1. Το τιρκουάζ φόρεμα θα είναι τέλειο με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Αν, λοιπόν, έχεις κάποιο event να πας, ξέχνα τα κλασικά χρώματα και κάνε την ανατροπή.

2. Αν έχεις τιρκουάζ μαγιό, φόρεσέ το από πάνω με ένα τιρκουάζ καφτάνι. Πρέπει να είμαστε μοδάτες παντού ακόμα και στην παραλία.

tir1

3. Φυσικά, μπορείς να φορέσεις το jean σου κι ένα τιρκουάζ  top.

4.  Ένας πιο sexy τρόπος για να ενσωματώσεις το τιρκουάζ στη ντουλάπα σου, είναι τα εσώρουχα.

5. Σανδάλια και γόβες σε τιρκουάζ χρώμα μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα ένα απλό και αδιάφορο σύνολο. Σκέψου, τιρκουάζ γόβες, boyfriend jean και ένα απλό t-shirt.

6. Ένα τσαντάκι σ’ αυτό το έντονο χρώμα θα δώσει άλλον αέρα στο βραδινό σου σύνολο. Θα το κάνει πιο μοδάτο και καλοκαιρινό. Επίσης, μία μεγάλη δερμάτινη τσάντα θα βάλει λίγο χρώμα στην καθημερινότητα σου στο γραφείο και θα ανανεώσει το κλασικό σου στυλ.

tir3

7. Αν δεν έχεις συνηθίσει να φοράς ένα έντονο χρώμα, υπάρχουν λύσεις να το κάνεις σταδιακά, πχ. βάψε τα νύχια σου σε μία τιρκουάζ απόχρωση, κάνε ένα διακριτικό smokey με σκιά σ’ αυτές τις αποχρώσεις, φόρεσε μια πασμίνα ή δέσε ένα τιρκουάζ φουλάρι στη τσάντα σου.

8. Πήγαινε για καφέ με τις κολλητές σου, φορώντας τιρκουάζ παντελόνι και ένα γκρι μπλουζάκι. Τα δύο αυτά χρώματα ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους.

tir5

9. Σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια, με τιρκουάζ πέτρες είναι η μεγάλη μου αδυναμία και σίγουρα θα γίνει κι η δικιά σου σύντομα. Ειδικά τα σκουλαρίκια και τα κολιέ θα δώσουν λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο σου.