Τα πλεκτά φορέματα είναι βασικό κομμάτι στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Δείτε πώς μπορείτε να τα φορέσετε σωστά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Τα πλεκτά φορέματα είναι λίγο άχαρα κάποιες φορές. Για να κολακεύουν περισσότερο τη σιλουέτα, λοιπόν, βάλε μία λεπτή ζώνη στη μέση σου.

2. Με τα πλεκτά φορέματα ταιριάζουν τα πολλά στρώματα ρούχων. Φόρεσε ένα πουκάμισο κάτω από το φόρεμα. Βάλε ένα πολύ χοντρό καλσόν, παλτό και ένα ιδιαίτερο κασκόλ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου.

3. Τα καλσόν είναι βασικό στοιχείο του συνόλου σου. Μπορείς να παίξεις με λεπτό ή χοντρό καλσόν. Εξίσου όμορφα ταιριάζουν και τα καλσόν με σχέδια.

4. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να αναβαθμίσεις το σύνολο σου είναι να προσθέσεις κοσμήματα. Τα μεγάλα μακριά κολιέ, τα κρεμαστά σκουλαρίκια και τα βραχιόλια συμπληρώνουν τέλεια τα πλεκτά φορέματα.

5. Συνδύασε το πλεκτό σου φόρεμα με ankle boots  στις πρωινές σου βόλτες και με ψηλές μπότες μέχρι τι γόνατο στις βραδυνές σου εξόδους.

6. Να θυμάσαι ότι είναι ωραίο να παίζεις με διαφορετικές υφές και στυλ. Φόρεσε, λοιπόν,  ένα πλεκτό φόρεμα και από πάνω βάλε ένα δερμάτινο jacket ή φόρεσε μεταλλικά αξεσουάρ.

1-21

3-41