Οι επώνυμες κυρίες μας εμπνέουν με το καθημερινό τους look και εμείς δεν έχουμε παρά να το κάνουμε σωστά. Δείτε ποια κομμάτια θα σε βοηθήσουν κι εσένα να έχεις ένα πετυχημένο street style look.

-Αν πρέπει να επενδύσεις σε ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια, προτιμήστε τις διαχρονικές μυτερές γόβες που φέτος θα τις φορέσουμε στη χρωματιστή τους εκδοχή. Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των πιο τολμηρών, επέλεξε μια έντονη απόχρωση, όπως η κόκκινη που διάλεξε η Miranda Kerr.

-Τα peep toe, booties της Gwen Stefani, είναι ένα μικρό δείγμα από τα παπούτσια που θα θέλαμε να «κλέψουμε» από την γκαρνταρόμπα της ποπ σταρ-

-Ένα πουλόβερ με σχέδια, σαν αυτό της Diane Kruger, θα δώσει ένα επίκαιρο ύφος στις πρωινές σου εμφανίσεις ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στους συνδυασμούς του, καθώς μπορείς να το βάλεις πάνω από τζιν και δερμάτινα παντελόνια η ακόμα και πάνω από την αγαπημένη μας δερμάτινη φούστα. 

– Τα brogues shoes είναι ένα άλλο κομμάτι στο οποίο θα μπορούσες να επενδύσεις,  θα τα φορέσεις στο γραφείο και τη βόλτα και θα το συνδυάσεις με ανδρόγυνα σύνολα.

-Το χρωματιστό παντελόνι είναι και πάλι στη μόδα αλλά για να αποφύγεις το αποτέλεσμα που παραπέμπει σε color blocking, το οποίο δεν είναι πλέον τάση, καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με πιο ήσυχες αποχρώσεις που θα σου προσφέρει χρωματική ισορροπία.

-Ένα biker jacket σαν αυτό της Rosie Huntington-Whiteley είναι το πραγματικό πασπαρτού της σεζόν. Είναι κατάλληλο για τις λάτρεις του ροκ ύφους αλλά και για όσες θέλουν να προσθέσουν λίγη αντισυμβατική διάθεση σε πιο κλασικά κομμάτια.

Jessica Alba πήρε μια παραλλαγή του καρό πουκάμισου, που φέτος έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε ροκ και grunge εμφανίσεις και το προσάρμοσε στο στυλ της, συνδυάζοντας το με κλασικό μπορντό σακάκι και animal print, μυτερά φλατ παπούτσια.

Το καθημερινό look των stars

[doptg id=”1168″]