Η κάθε τάση και το κάθε κομμάτι πρέπει να φορεθούν με διαφορετικό τρόπο από κάθε γυναίκα. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε όλες μας είναι να το κάθε ρούχο να αναδεικνύει το δυνατό μας σημείο.

Υπάρχουν όμως, και μερικά ρούχα- pass partout που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε σωματότυπο και μπορούν να φορεθούν από εκείνη τη γυναίκα που έχει αισθησιακές καμπύλες, μέχρι αυτή που έχει αθλητική σιλουέτα.

1.Οι μυτερές γόβες:

Θα σου χαρίσουν πόντους κομψότητας στη στιγμή και θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν ψηλότερα και πιο λεπτά, όπως και αν τις συνδυάσεις.

2. Χαλαρή, μεταξωτή μπλούζα:

Ιδανικό κομμάτι για glamorous εμφανίσεις! Αν έχεις σωματότυπο μήλο, θα καμουφλάρει με τέλειο τρόπο το αδύναμο σημείο σου, αλλιώς θα σου χαρίσει ένα υπέρκομψο και πολυτελές λουκ.

3.Η καμπαρντίνα:

Αν την σφίξεις στη μέση με μια ζώνη θα αναδείξει τη μεσογειακή σιλουέτα σου, καλύπτοντας έξυπνα τους γοφούς,  ενώ αφήνοντάς την ανοιχτή έχεις ένα τέλειο πανωφόρι για κάθε περίσταση.

4.Το slim cut παντελόνι:

Η γραμμή του, που δεν είναι πολύ εφαρμοστή ούτε πολύ loose, το κάνει το ιδανικό παντελόνι για γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματοδομής.

5.Η φούστα σε Α γραμμή:

Το κόψιμό της την κάνει την ιδανική φούστα για κάθε σιλουέτα! Τονίζει τη μέση, καμουφλάρει τους γοφούς, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις τέλειες θηλυκές καμπύλες σε όσες έχουν πιο αθλητικό σωματότυπο.

6.Το oversized παλτό:

Χαρίζει έξτρα πόντους στυλ σε όσες δεν έχουν τίποτα να «καλύψουν», ενώ αποτελεί τον πιο μοντέρνο τρόπο για να… αποσιωπήσεις τυχών ατέλειες.

7.Το ασπρόμαυρο φόρεμα:

Η αντίθεση των 2 χρωμάτων, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που χαρίζει κομψότητα σε κάθε σιλουέτα και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο λεπτό, χωρίς να περιορίζεσαι στο κλασσικό μαύρο που όπως όλες γνωρίζουμε «κόβει».

8. Biker Jacket:

Το κοντόμεσο δερμάτινο τζάκετ είναι η must αγορά της σεζόν! Φρόντισε να επιλέξεις εκείνο που εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου και τόλμησέ το!

9. Ένα χαλαρό λευκό πουκάμισο:

Stylish και πάντα διαχρονικό, το λευκό πουκάμισο ταιριάζει σε όλες! Ανεξαρτήτως ηλικίας, προσωπικού στυλ, σωματοδομής θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

10. Το blazer:Για την ακρίβεια «το σωστό blazer», εκείνο που εφαρμόζει τέλεια στους ώμους και τη μέση, χωρίς να δείχνει παλιομοδίτικο ή επικίνδυνα oversized.