Έχεις “πατήσει” τα 30 σου; Δείτε τι πρέπει να έχει η γκρανταρόμπα μιας γυναίκας 30αρας που σέβεται τον εαυτό της και γιατί.

1. Ένα δερμάτινο τζάκετ

Ήρθε επιτέλους η ώρα να επενδύσεις σε ένα δερμάτινο τζάκετ. Πρόκειται για ένα ρούχο για το οποίο δεν πρόκειται να μετανιώσεις που αγόρασες καθώς με λίγη προσοχή θα το έχεις σίγουρα μέχρι τα 40 σου.

2. Ένα φόρεμα για όλες τις ώρες

Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις (αν δεν έχεις ήδη) ένα φόρεμα για όλες τις ώρες έτσι ώστε να μπορείς να το φορέσεις από τον πρωινό καφέ σου μέχρι το δείπνο με τα πεθερικά σου.

3. Ένα ζευγάρι γαλότσες

Ένα ζευγάρι γαλότσες είναι απαραίτητο για τις βόλτες σου στη βροχή.

4. Ένα μεταξωτό μαντήλι

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα δώσει χρώμα και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το σύνολό σου να δείχνει πιο ακριβό και classy.

5. Ένα κοστούμι

Ένα κοστούμι είναι απαραίτητο και για τη δουλειά σου αλλά και για διάφορες άλλες περιστάσεις. Φρόντισε να πάρεις κάποιο που θα μπορεί να φοριέται και χωριστά το σακάκι από το παντελόνι ή τη φούστα.

6. Ρούχα γυμναστικής

Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φόρμες γυμναστικής και ειδικά μπλουζάκια για το σκοπό αυτό και να σταματήσεις επιτέλους να φοράς ότι παλιό και σκισμένο έχει απομείνει στη ντουλάπα σου από τα φοιτητικά σου χρόνια.

7. Ένα κασμιρένιο πουλόβερ

Πρόκειται για άλλο ένα ρούχο το οποίο αν το φροντίσεις μπορεί να κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια.

8. Ένα καλό ζευγάρι μπότες

Ένα πολύ καλό και ακριβό ζευγάρι μπότες για όλες τις ώρες είναι απαραίτητο. Καλό είναι να πάρεις κάποιο που να μπορείς να το φοράς σε χιόνι, ήλιο και βροχή.

9. Ένα ζευγάρι σανδάλια

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να αγοράζεις ότι φτηνότερο βρίσκεις μπροστά σου σε σαγιονάρες και σανδάλια για να έχεις πολλές καλοκαιρινές επιλογές αλλά ένα καλό ζευγάρι (δερμάτινα κατά προτίμηση) σανδάλια είναι απαραίτητο.

10. Κρέμα ματιών

Αν δεν κοιμάσαι οχτώ ώρες την ημέρα τότε μία κρέμα ματιών είναι αυτό που χρειάζεσαι.

11. Ένα πολύ καλό πιστολάκι

Το wet look δεν είναι για όλες τις ώρες και ένα καλό πιστολάκι για τα μαλλιά είναι απαραίτητο.