Το στράπλες φόρεμα είναι εκείνο που θα σας κάνει να δείχνετε εκθαμβωτικές σε ένα party ή θα υπογραμμίσει την σοφιστικέ θηλυκότητά σας ακόμα και σε μια επαγγελματική συγκέντρωση.    

Είναι το φόρεμα που αναδεικνύει τη γραμμή του λαιμού, τους ώμους, το ντεκολτέ και γενικά το πάνω μέρος του σώματο με τον πιο θηλυκό τρόπο. Αυτό άλλωστε, γνωρίζουν οι stars και το επιλέγουν σε αρκετές επίσημες εμφανίσεις τους, όπως οι: Jessica Alba, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Charlize Theron και άλλες.

Για να βρείτε, όμως, το σωστό βραδινό ή cocktail, στράπλες φόρεμα για εσάς, υπάρχουν μερικά key points που πρέπει να γνωρίζετε για να είστε σίγουρες ότι θα επιλέξετε εκείνο που θα κολακεύει το σώμα σας και θα σας ταιριάζει τέλεια. Μust have, είναι ένα κλασσικό, κοντό δαντελένιο φόρεμα με λάμψεις και περίτεχνα κεντήματα ή γιατί όχι ένα με floral prints σε μπλε βελούδο που θα σας κάνουν να νιώσετε πρωταγωνίστριες του party.

Καταρχήν, προτιμήστε ένα στράπλες φόρεμα σε φόρμα κλεψύδρας. Το σωστό κόψιμο και η εφαρμογή του φορέματος είναι που θα σας κάνουν να φαίνεστε εντυπωσιακές, οπότε αποφύγετε οτιδήποτε δείχνει να σακουλιάζει ή να έχει τετράγωνο σχήμα. Ένα κοντό, στράπλες φόρεμα που φτάνει μέχρι πάνω από το γόνατο, κολακεύει τις μικρόσωμες γυναίκες ενώ τα μακριά, στράπλες φορέματα αναδεικνύουν τις περισσότερες και μας χαρίζουν glamour αλλά και ύψος.

-Πρώτα απ’ όλα επιλέξτε εκείνο που εφαρμόζει τέλεια στο μπούστο σας. Το πάνω μέρος ενός στράπλες φορέματος πρέπει να είναι εφαρμοστό αλλά όχι ασφυκτικό πάνω στο στήθος. Η μέση πρέπει να αγκαλιάζεται αλλά η περιφέρεια καλό είναι να είναι πιο χαλαρή.

-Φορέστε τα κατάλληλα εσώρουχα, με άψογη εφαρμογή. Το ιδανικό είναι ένα στραπλες σουτιέν με την ανάλογη υποστήριξη ώστε να αναδεικνύει το ντεκολυτέ σας. Υπάρχουν και τα body που κάνουν shaping στο σώμα και βοηθούν στο να σας πηγαίνει καλύτερα ένα στράπλες φόρεμα.

-Χρησιμοποιήστε απλά και λιτά αξεσουάρ. Ένα στράπλες, βραδινό φόρεμα έχει φτιαχτεί με στόχο να αναδείξει τους ώμους και τον λαιμό σας. Επομένως, επιλέξτε κοσμήματα που δεν θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από το φόρεμα. Μια τέλεια λύση είναι ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια, ένα κολιέ από πέρλες, statement βραχιόλια ή δαχτυλίδια. Θυμηθείτε, μόνο, να μην τα φορέσετε όλα μαζί γιατι θα καταλήξετε με ένα ανισόρροπο κι ενοχλητικό, στιλιστικά αποτέλεσμα. Τέλος, θα φορέσετε glamorous ψηλά τακούνια κι ένα χαμόγελο που είναι πάντα το πιο γοητευτικό αξεσουάρ για μια γυναίκα.

Δείτε πώς το φορούν οι επώνυμες κυρίες

[doptg id=”1224″]