Πολλοί λένε να μην φοράμε μαύρο το καλοκαίρι, ωστόσο δεν υπάρχει πιο ασφαλής και σικάτη επιλογή από το total black look ακόμη και το καλοκαίρι. Δες παρακάτω μερικά tips για να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή total black εμφάνιση, σύμφωνα με το misswebbie.

1. Ο πιο καλοκαιρινός κι ανάλαφρος τρόπος να φορέσεις το μαύρο, είναι η διαφάνεια. Επίλεξε μπλούζα ή φόρεμα με μαύρη διαφάνεια. Μπορείς, επίσης, να αγοράσεις μία σιθρού μπλούζα και να τη συνδυάσεις με μαύρο bandeau και μαύρο παντελόνι.

2. Θέλεις πιο boho αποτέλεσμα;! Φόρεσε μαύρη maxi φούστα και μαύρο μπλουζάκι από μέσα. Αναβάθμισέ το με λίγα αξεσουάρ. Αν η φούστα σου έχει σκίσιμο, θα ανεβάσεις τη θερμοκρασία στο κόκκινο.

mavro

3. Για να αναβαθμίσεις λίγο το μαύρο σύνολο σου, κάνοντας το περισσότερο εντυπωσιακό, δώσε βάση στα αξεσουάρ. Gladiator παπούτσια, υπέροχα μεγάλα γυαλιά και κοσμήματα θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

4. Μαύρη φαρδιά παντελόνα και μαύρο στενό μπλουζάκι!

mavro1

5. Για να είσαι άνετη στο πλοίο, επίλεξε μαύρο σορτσάκι, μαύρη φαρδιά μπλούζα, τα sneakers σου και καλό ταξίδι.

6. Άλλη μια εύκολη λύση για να κάνεις τη διαφορά είναι τα κρόσσια!

7. Φόρεσε μαύρη δερμάτινη φούστα και μαύρο t-shirt από μέσα. Πρόσθεσε μία καλοκαιρινή πινελιά με μαύρο ψάθινο καπέλο. Έτοιμη για πρωινή βόλτα στα μαγαζιά.

mavro3

8. Φόρεσε μαύρη μπλούζα με κάποια “τσαχπινιά” για να μην νιώθεις ότι το σύνολο σου είναι βαρετό.

9. Τέλος, φόρεσε την πιο εύκολη και κλασική επιλογή…το μαύρο φόρεμα!