Βαρέθηκες τα κλασικά μπλουζάκια; Πες ναι στη νέα τάση…τις shift μπλούζες! Με μανίκια μέχρι τον αγκώνα και φαρδιά τετράγωνη γραμμή κάνουν τη διαφορά και τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Δες μερικές tips που σύμφωνα με το misswebbie θα σε βοηθήσουν για να τις φορέσεις σωστά!

1.  Κάνε μία διαφορετική και stylish εμφάνιση στο γραφείο, φορώντας shift μπλούζα, pencil φούστα και τις ψηλοτάκουνες γόβες σου. Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα στο meeting.

2. Επίλεξε μία με V λαιμόκοψη και συνδύασέ τη με skinny παντελόνι. H σιλουέτα σου θα φαίνεται πιο αρμονική, αφού το V κάνει τη μπλούζα πιο θηλυκή και το στενό παντελόνι εξισορροπεί τη φαρδιά μπλούζα.

3. Ξέρεις ότι τα κιμονό είναι στη μόδα. Συνδύασε, λοιπόν, αυτές τις δύο τάσεις μαζί, φορώντας shift μπλούζα με μανίκια σε στυλ κιμονό.

shift2

4. Δεν είναι ανάγκη να είναι μονόχρωμη. Επίλεξε μία μπλούζα με prints, χρώμα ή λεπτομέρειες, όπως η διαφάνεια. Καλοκαίρι είναι, ας είμαστε πιο χαλαρές και παιχνιδιάρες

5. Δεν είναι ακριβώς για αυτήν την εποχή αλλά καλό είναι να το ξέρεις. Η σοφιστικέ shift μπλούζα μετατρέπεται αμέσως σε sexy κομμάτι, αν την συνδυάσεις με δερμάτινο παντελόνι.

shirft3

 

6. Για τις χαλαρές σου βόλτες, οι shift μπλούζες είναι ιδανικές κι αυτό γιατί είναι φαρδιές, αέρινες και άκρως καλυπτικές. Φόρεσε τες, λοιπόν, με το σκισμένο σου jean για super cool και trendy αποτέλεσμα.

7. Φυσικά, με αυτή τη ζέστη, μπορείς να συνδυάσεις την μπλούζα σου με το καυτό σορτς ή τη βερμούδα σου και να κλέψεις την παράσταση.

sift4