Στα καλύτερά της είναι η Υβόννη Μπόσνιακ αφού μετά τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της, το άλλο της «παιδάκι» που είναι η σειρά με τα δικά της ρούχα που έχει δημιουργήσει, τα «Be You by Yvonne».

Η φωτογράφιση της νέας κολεξιόν έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία  με κεντρικό πρόσωπο την ίδια. Όλοι οι συντελεστές δημιούργησαν ένα υπέροχο και συγχρόνως μοντέρνο concept, αποτυπώνοντας υπέροχες εικόνες μόδας στο κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, την επισκέφθηκε και η αγαπημένη της φίλη Μαρία Μπεκατώρου η οποία έχει δηλώσει άπειρες φορές την προτίμησή της στα ρούχα που σχεδιάζει η αγαπημένη του Ρέμου.

«Αγαπάω πολύ τα ρούχα της Υβόννης, γιατί είναι φτιαγμένα για όλες εμάς που δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου και κολακεύουν το σώμα. Είναι σέξι και μίνιμαλ μαζί».

Στα καινούργια ρούχα επικρατεί το monochrome ύφος που την καθιέρωσε (φέτος στην παλέτα προστίθεται και το navy blue), ενώ τα μαλακά υφάσματα, οι δαντέλες και το δέρμα κυριαρχούν. Μεγάλο comeback αυτή τη σεζόν κάνει το μακρύ παλτό σε ίσια γραμμή, που είναι από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια, όπως και τα μίντι φορέματα, τα μακριά αέρινα παντελόνια και οι ολόσωμες φόρμες.

yvonne2

yvonne3

yvoni5

yvonni6