Η ιδέα ενός γαμήλιου beach party, φαντάζει ειδυλλιακή σε σχέση με τις καθιερωμένες δεξιώσεις γάμου.

Σκεφτείτε τον ήχο του κύματος, την απαλή μουσική, την φωτιά στην άμμο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας! Απλά… μαγευτικά!

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε ένα ιδιαίτερο γαμήλιο πάρτι στην παραλία που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και στους καλεσμένους σας, διαβάστε πως θα το οργανώσετε σωστά, βήμα- βήμα.

Αρχικά, επιλέξτε την τοποθεσία όπου θέλετε να γίνει ο γάμος και κατόπιν το beach party σας. Υπάρχουν πανέμορφα ξωκλήσια δίπλα στο κύμα τα οποία θα πρέπει πρώτα να έχετε επισκεφθεί για να δείτε τι ανάγκες υπάρχουν, ώστε να στήσετε σωστά το μυστήριο.

Αφού βρείτε την παραλία, θα πρέπει να ζητήσετε την σχετική άδεια από τον Δήμο ή την αστυνομία της περιοχής και να βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλείτε τους κατοίκους τις ώρες κοινής ησυχίας. Αν πάλι η παραλία είναι απομονωμένη, φροντίστε να έχετε τυπώσει ένα σχεδιάγραμμα μέσα στο προσκλητήριο ώστε να μπορούν να βρουν με ευκολία την παραλία οι προσκεκλημένοι σας.

Αποφασίστε το θέμα που θα θέλετε να κυριαρχεί στο γαμήλιο πάρτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μαροκινή, μποέμ ατμόσφαιρα και αντί για τραπέζια, να τοποθετήσετε πολλές μαξιλάρες με χαμηλά τραπεζάκια σε όλο το μήκος της παραλίας.  Όσον αφορά στον φωτισμό, οι δάδες είναι ιδανικές για το beach party αφού θα κάνουν ακόμη πιο ρομαντικό το όλο σκηνικό.

Αν στην παραλία όπου θα γίνει το πάρτι υπάρχει οργανωμένο beach bar, τότε είναι ακόμη πιο εύκολο να στήσετε τον μπουφέ και να δημιουργήσετε το μπαρ με τα δροσιστικά ποτά που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας. Αν πάλι η παραλία είναι ερημική, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους επαγγελματίες που θα σας προμηθεύσουν με τον εξοπλισμό που χρειάζεται ώστε να στηθεί σωστά το γαμήλιο πάρτι.

Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας τον καιρό, ώστε να ξέρετε ποιες ημέρες του μήνα υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να βρέξει. Αν όμως πιάσει μια ξαφνική βροχή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι έχοντας τοποθετήσει τέντες και κιόσκια στην παραλία, για να μην καταστραφούν όλα. 

Η νυφική και γαμπριάτικη εμφάνιση στην παραλία, θα πρέπει να είναι χαλαρή και ανάλαφρη, όπως άλλωστε επιβάλλει το όλο concept. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στο προσκλητήριο το dress code παραλίας, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να είναι ντυμένοι ανάλογα.