Στην όψη του φαίνεται κουρασμένο και ταλαιπωρημένο ύφασμα παρόλα αυτά πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για έναν γάμο με στυλ. Ο λόγος για τη λινάτσα (προέρχεται από το ιταλικό Linazza) και είναι  ένα χοντρό ύφασμα από λινάρι ή καναβάτσο που κυρίως το χρησιμοποιούν για την κατασκευή τσουβαλιών.

Εύκολη στη χρήση, η λινάτσα μπορεί να γίνει τσουβάλι που μέσα θα τοποθετήσετε χώμα και κάποιο μικρό δεντράκι ή λουλούδια για να διακοσμήσετε δεξιά και αριστερά την είσοδο της εκκλησίας. Στο εσωτερικό της εκκλησίας μπορείτε να κατασκευάσετε φιόγκους από λινάτσα και να τους τοποθετήσετε στην εξωτερική πλευρά από τις καρέκλες.

Οι μπομπονιέρες οφείλουν να έχουν τη λινάτσα είτε ως κεντρικό στοιχείο είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο ύφασμα όπως τούλι ή γάζα!
Στη δεξίωση τώρα η λινάτσα μπορεί να μπεί ως runner στα τραπέζια ή ως τραπεζομάντηλο ενώ τις καρέκλες μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά, μεγάλοι φιόγκοι από λινάτσα ή ιδιαίτερα δεσίματα από το συγκεκριμένο ύφασμα. Βάζα με κεριά ή λουλούδια ντυμένα με λινάτσα μπορούν να γίνουν τέλεια centerpieces για το κέντρο των τραπεζιών.

Τέλος να θυμάστε ότι η λινάτσα μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με πέρλες, καρφίτσες με πετράδια και δαντέλα! Εμπνευστείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες και δημιουργήστε μια τέλεια διακόσμηση γάμο με λινάτσα.

                                                                                               Συγκεντρώσαμε για σένα έξυπνες, όμορφες και οικονομικές ιδέες. Κοίτα…

[doptg id=”71″]