Ο Γιούτζια Χου είναι Ιταλός, κινεζικής καταγωγής. Είναι σεφ του sushi και γνωστός, μάλιστα, στο Μιλάνο για την τέχνη του.

Επειδή όμως, όπως όλοι ξέρουμε, η τέχνη της υψηλής μαγειρικής ενδιαφέρεται για την εμφάνιση του πιάτου εξίσου με τη γεύση των όσων σερβίρονται, ο Γιούτζια Χου, ως καλλιτέχνης, κάθε φορά δημιουργεί μοναδική τέχνη o-nigri (σσ η ιαπωνική τροφή από λευκό ρύζι, σε τριγωνικό ή κυλινδρικό σχήμα, συχνά τυλιγμένη σε φύκι).

«Συναρμολογεί» με εκνευριστική λεπτομέρεια ο Γιούτζια Χου, μικροσκοπικά παπουτσάκια από συστατικά ενός σούσι. Τα οποία έχουν ονομαστεί «sushi shoes» και περιέχουν ό,τι ακριβώς ένα sushi
,σασίμι, φύκι και ρύζι.