Είναι γεγονός ότι το ωραίο ντύσιμο μας φτιάχνει τη διάθεση. Επειδή, λοιπόν, γυρίσαμε στη δουλειά μετά τις γιορτές λίγο πεσμένες, τι καλύτερο από το να δώσουμε άλλη πνοή στην καθημερινότητα μας. Δες μερικούς εύκολους τρόπους να το πετύχεις και θα δεις ότι πολλοί θα παρατηρήσουν τη διαφορά.

1. Βάλε λίγο καρό στο ντύσιμο σου. Το καρό είναι εδώ και καιρό στη μόδα και η αλήθεια είναι ότι πάντα δίνει ξεχωριστό αέρα στο ντύσιμο. Αν είσαι τολμηρή, μπορείς να φορέσεις ένα καρό παντελόνι ή μία καρό φούστα. Αν είσαι πιο διστακτική, υπάρχει και η ασφαλέστερη λύση- τα πουκάμισα. Συνδύασέ τα με pencil μαύρη φούστα, μαύρο σακάκι και είσαι έτοιμη. Τέλος, το πιο απλό καρό κομμάτι που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου είναι το κασκόλ… από το τίποτα.

2. Η πασμίνα είναι η καλύτερη σύμμαχος σου, όταν θέλεις να αναβαθμίσεις ένα σύνολο. Αν έχεις πολλές πασμίνες στο συρτάρι σου, αμέσως έχεις και πολλά σύνολα στην ντουλάπα σου. Προτίμησε τις μακριές και μεγάλες πασμίνες που γυρνάνε πολλές φορές στο λαιμό και δίνουν σοφιστικέ look. Επίσης, παίξε με τα χρώματα και τα prints.

grafeio3

3. Τα δερμάτινα ρούχα είναι πάντα σέξυ, chic και κομψά. Είναι ιδανικά για τις εμφανίσεις στο γραφείο, αφού αποπνέουν σοβαρότητα, αλλά κάνουν το σύνολο σου ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μπορείς να φορέσεις μία δερμάτινη φούστα ή ένα δερμάτινο παντελόνι. Μία άλλη κλασική επιλογή είναι οι δερμάτινες μπλούζες και τα jackets που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα.

4. Μία μπλούζα με διαφάνειες ή μία μεταξωτή μπλούζα είναι η πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις. Πρόσεξε, όμως, να μην είναι υπερβολικά διάφανη και αποκαλυπτική. Μη ξεχνάμε, καλό το στυλ, αλλά μιλάμε για εργασιακό χώρο.

 

grafeio1

5. Τώρα τον χειμώνα παίξε με τα σκούρα βαθιά χρώματα στα τοπ σου. Φόρεσε ένα μπλουζάκι σε σκούρο κόκκινο χρώμα ή σε βαθύ πράσινο και συνδύασέ το με μαύρη φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες.

6. Τι καλύτερο από το κλασικό αλλά και πάντα σικ ντύσιμο. Κάνε έναν black and white συνδυασμό, βάλε τις πέρλες και τις γόβες σου και είσαι έτοιμη.

7. Ποτέ μην υποτιμάς τα αξεσουάρ. Μπορούν να κάνουν το ντύσιμο σου να ανέβει πολλά επίπεδα. Φόρεσε τις διαχρονικές πέρλες, είτε στο λαιμό, είτε στα αυτιά. Επίσης, τα statement κολιέ είναι από τα πιο ωραία αξεσουάρ και μπορείς να τα βρεις παντού.

8. Τέλος, το αυστηρό ντύσιμο μπορεί να είναι και άκρως θηλυκό. Ένα όμορφο φόρεμα ή ένα παντελόνι κοστουμιού, συνδυασμένο με τις γόβες σου, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις σοβαρή αλλά και θηλυκή εξίσου.