Η Solange Knowles πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Η Solange Knowles πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Η Solange Knowles πρωταγωνιστεί στην νέα διαφημιστική καμπάνια της Calvin Klein, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το ακατόρθωτο.

Να παρουσιάσουν μια καμπάνια που είναι ακόμα καλύτερη από όλες τις προηγούμενες, στις οποίες πρωταγωνιστούσαν επίσης πολύ μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ, όπως ο Justin Bieber, και η Kendall Jenner.

Η εταιρεία όχι μόνο ζήτησε στην Solange να πρωταγωνιστήσει στην νέα τους καμπάνια, αλλά την άφησε να αναλάβει και ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή. Έτσι η Solange, αποφάσισε να «στρατολογήσει» όλη της την «οικογένεια» όπως θεωρεί τα άτομα του κύκλου της, για να συμμετάσχουν μαζί της στην διαφημιστική καμπάνια.

Ποιοι είναι αυτοί; Καλλιτέχνες όπως οι Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek των Chairlift και Adam Bainbridge των Kindness.

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Willy Vanderperre, σε ένα μέρος που έμοιαζε με στάβλο, και οι καλλιτέχνες παρουσιάστηκαν ως «οικογένεια από επιλογή». Παρουσιάζει denim κομμάτια από την σειρά CK Jeans αλλά και εσώρουχα από την γνωστή σειρά της εταιρείας.

«Το εξελιγμένο #MYCALVINS concept έχει την οικογένεια σαν κεντρικό θέμα. Μια απεικόνιση ενότητας μεταξύ δυνατών προσώπων, που εντείνεται περαιτέρω από τον συμβολισμό της παραδοσιακής Αμερικανικής οικογένειας», γράφει το δελτίο τύπου.

 

Scroll To Top