Δες 5 πράγματα που σίγουρα θέλει κάθε άντρας στο κρεβάτι:

Θέλουν να μιλάς βρώμικα

Δεν είναι απαραίτητο να αφηγείσαι όλα όσα συμβαίνουν ή όλα αυτά που θέλεις να σου κάνει αλλά θα εκπλαγείς αν μάθεις τι μπορεί να κάνουν σε έναν άντρα μερικά βρωμόλογα. Μπορεί να μη νιώθεις πολύ βολικά να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά δε χρειάζεται να βγεις και πολύ από την ασφαλή σου ζώνη. Μερικές απλές λέξεις που σε κάνουν να νιώθεις καλά για αρχή είναι ότι πρέπει.

Θέλουν να παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου που και που

Υπάρχουν λίγα πράγματα που είναι πιο καυτά από μία κοπέλα που ξέρει τι θέλει και να το ζητάει. Δε σημαίνει πως πρέπει να βγάλεις έξω τα μαστίγια και τις δερμάτινες χειροπέδες. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και οδήγησέ τον στην επόμενη στάση που θέλεις να βρεθείτε.

Θέλουν να τους μυείς σε νέες στάσεις

Αν υπάρχει κάποια καινούργια στάση που έχεις βρει και θέλεις να δοκιμάσετε, πρότεινέ το. Μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ δημιουργικό και να αρέσει και στους δύο πάρα πολύ ή μπορεί να καταλήξει σε τρελά γέλια. Όπως και να’χει καλά θα περάσετε. Μη σε νοιάζει καν αν η στάση θα είναι καλή. Η σκέψη και η προσπάθεια είναι αυτά που μετράνε.

Θέλουν να τους εκπλήσσεις

Είναι αλήθεια ότι μερικοί άντρες μπορεί να τρομάξουν αν ξαφνικά στη μέση του σεξ βγάλεις κάτω από το στρώμα διάφορα περίεργα αντικείμενα. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και ακόμα και να πηδήξεις πάνω του στις σκάλες του σπιτιού σου λίγο πριν μπείτε μέσα θα τον αιφνιδιάσει και θα τον εκπλήξει ευχάριστα.

Θέλουν να σε βλέπουν

Η οπτική επαφή σίγουρα ξεσηκώνει τους άντρες. Στάσεις όπως αυτή της καουμπόισσας ή της ανάποδης καουμπόισσας όπου μπορούν να έχουν πολύ καλή θέα του κορμιού σου και του τι γίνεται τους αρέσουν πολύ. Εναλλακτικά αν έχετε έναν καθρέφτη μπορείτε κάλλιστα να τον χρησιμοποιήσετε.