Στο σεξ όλα επιτρέπονται.. αρκεί να μένουν και οι δύο πλευρές απόλυτα ικανοποιημένες. Με σενάριο ή αυτοσχέδιους διαλόγους, με στολές ή με ρούχα που θα βρεις στην ντουλάπα σου… διάλεξε ποιος ρόλος σου ταιριάζει καλύτερα και υποδύσου τον για να πάρεις το δικό σου Όσκαρ!

1. Δάσκαλος – Μαθήτρια: Εκείνος με συντηρητικό ντύσιμο, εσύ μια μαθήτρια που δεν ξέρει το μάθημά της. Φόρεσε κάλτσες μέχρι το γόνατο, κάνε τα μαλλιά σου κοτσίδες και βάλε μυωπικά γυαλιά.

2. Ασθενής – Νοσοκόμα: Εκείνος έρχεται να εξεταστεί και εσύ είσαι η σέξι νοσοκόμα που φοράει ποδιά (μόνο) και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Το στηθοσκόπιο θα σου χρησιμεύσει στη διαδικασία.

3. Αστυνομικός –Καταζητούμενη:Εκείνος σε συλλαμβάνει και σε δένει στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε αλλού) με τις χειροπέδες. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς μόνη σου.

4. Αφεντικό – Υπηρέτρια: Εκείνος σου δίνει διαταγές για να κάνεις δουλειές μέσα στο σπίτι και εσύ, φορώντας μια μικροσκοπική στολή καμαριέρας, απλά δεν φέρνεις αντίρρηση. Μπορείς να κρατάς και ξεσκονόπανο με φτερά.