Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες . One night stand. Εκεί που το αλκοόλ και η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένα, τότε είναι  ακριβώς αυτό που λέμε, « της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει». Μια σχέση που ξεκινά με one night stand,  είναι πολύ πιθανό να σταματήσει σε αυτή την αμαρτωλή νύχτα  και να μην εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Ή μήπως όχι;

Αλήθεια τι γίνεται στην περίπτωση ποy σου αρέσει λίγο παραπάνω και που άνετα θα έκανες και κάτι πιο σοβαρό μαζί του! Να θυμάστε ότι αν έχετε νιώσει κάτι περισσότερο τι πιο πολλές φορές είναι αμοιβαίο.  Το ιδανικό είναι να το προτείνεις, να στείλεις ένα όμορφο μήνυμα  να λάβεις μια θετική απάντηση και όλα καλά! Παρακάτω προτείνουμε κάποιους τρόπους  για να μετατρέψετε την «ξεπέτα» σε σχέση!

-Χιούμορ: Το μοναδικό πράγμα που εκτιμάται από όλους και από άντρες και από γυναίκες  είναι η θετική σκέψη και το χιούμορ.  Αν λοιπόν βάλετε σε εφαρμογή το χιούμορ σας τότε πολύ πιθανό να πετύχετε πολλά! Ξυπνάτε λοιπόν έπειτα από μία νύχτα πάθους, δίπλα σε έναν σχεδόν άγνωστο και η μόνη ανάμνηση που έχετε είναι μία… θολούρα! Βάλτε τα γέλια και βρείτε κάτι έξυπνο να πειτε! Το να σηκωθείτε πανικόβλητοι και να αρχίσετε να ψάχνετε τα ρούχα σας ψιθυρίζοντας πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτό που κάνατε, θα αφήσει άσχημες εντυπώσεις. Μια έξυπνη ατάκα γεμάτη χιούμορ είναι κάτι πολύ γοητευτικό και σέξι.

-Επικοινωνία: Ποιο είναι το κλειδί μιας σχέσης εκτός από το καλό  sex; Η επικοινωνία φυσικά! Αν λοιπόν έχετε καψουρευτεί τον… επιβήτορα ή την αμαζόνα της προηγούμενης βραδιάς, και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε δε βλάπτει να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας και ότι πετύχετε. Μπορείτε δηλαδή να πάρετε ένα τηλέφωνο και να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση  για το πόσο  ωραία περάσατε και πως δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας τη βραδιά που είχατε!  Μετά από ένα καλό σωματικό σεξ, μια «αποπλάνηση» μυαλού είναι ότι πρέπει.

-Αυτοπεποίθηση: Όπως είπαμε και παραπάνω, το να μετατρέψεις μία σεξουαλική σχέση σε κανονική, απαιτεί αυτοπεποίθηση, τόλμη και γοητεία! Με λίγα λόγια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου έχεις κάνει την μισή δουλίτσα! Έχε πάντα στο νου σου, ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο της χυλόπιτας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω. Στο χέρι σου είναι αν θα συνεχίσεις τη σχέση με τα δεδομένα ως έχουν, ή θα επιλέξεις να το κόψεις . Θυμήσου πάντως, ότι θέλει κότσια και αποφασιστικότητα να τελειώσεις ή να αλλάξεις μία κατάσταση, η οποία μέχρι τώρα βόλευε και τους δυο σας.

-Μία νέα αρχή: Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός οπότε, εφόσον η δική σας κάπου το έχασε, μπορείτε να επανορθώσετε γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Εφόσον λοιπόν το θέλει και η άλλη πλευρά, μπορείτε ωραιότατα να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνουν sex ή τουλάχιστον δεν θα είναι το σημείο αναφοράς. Μπορείτε να πάτε ένα σινεμά, για ένα φαγητό, έστω για παγωμένο γιαούρτι στο παγκάκι! Το θέμα είναι να υπάρξει η επικοινωνία και να πείτε πράγματα που δεν θα περιλαμβάνουν βογγητά και άναρθρες κραυγές.

-Βαρύγδουπες δηλώσεις: Αφήστε κατά μέρος τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις διευκρινήσεις.  Ατάκες του τύπου «Εγώ δε τα συνηθίζω αυτά», ή «πρώτη φορά το κάνω», δεν έπεισαν ποτέ κανέναν. Ότι έγινε έγινε και καλό είναι να μην μετανιώνετε για ότι κάνετε αλλά για ότι δε κάνετε.  Εξάλλου πολλές σχέσεις έχουν ξεκινήσει από μια καυτή βραδιά.