Fifty Shades of Grey Sex Game

Αν είσαι φαν του 50 αποχρώσεις του γκρι το συγκεκριμένο app είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο και στην ουσία πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει σαν σκοπό να κάνει πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις  σου. Ακούγεται, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον, αλλά, σύμφωνα με το cosmopolitan, θα πρέπει  να έχεις Android για να το κατεβάσεις.

Yoga for Better Sex

Να ένας καλός τρόπος για να προωθηθεί η γιόγκα και να την αγαπήσουν και άλλες γυναίκες. Ουσιαστικές πρόκειται για στάσεις και ασκήσεις οι οποίες θα σε χαλαρώσουν έτσι ώστε να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το σεξ. Είναι πρακτικό, από μια διαφορετική πλευρά. Επίσης για Android, αλλά απ’ όσο είδαμε υπάρχει και αντίστοιχο app για τα iPhone.

Sex Dice Evolved

Ξέρεις αυτά τα ζάρια που τα ρίχνεις και σου δείχνουν τι να κάνεις και σε ποιο σημείο του σώματός του συντρόφου σου; Ε, αυτό, υπάρχει και σε application. Πιο γρήγορο, λιγότερο θορυβώδες, ενώ προσφέρει σαν έξτρα επιλογή και το πόση ώρα θα κάνεις αυτό που τέλοσπαντων πρόκειται να κάνεις. Και τούτο εδώ το app είναι για Android – υποσχόμαστε την επόμενη εβδομάδα να βρούμε app και για το iPhone σου.