Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Ολλανδία, οι περισσότεροι άντρες που έχουν χαμηλότερο εισόδημα από τη γυναίκα τους, έχουν σημαντικά μεγαλύτερη πιθανότητα να χρησιμοποιούν χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία, συγκριτικά με εκείνους που έχουν υψηλότερο εισόδημα.

Η έρευνα αυτή ίσως και να σου λύσει παραπάνω από μια απορίες για τη συμπεριφορά του άντρα σου στο κρεβάτι, καθώς παρατηρήθηκε ότι οι άντρες που βγάζουν λιγότερα χρήματα από τη γυναίκα τους είχαν μεγάλη πιθανότητα να πάσχουν και από αϋπνία λόγω υπερβολικού άγχους.

Το περίεργο είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές παρατηρήθηκαν μόνο σε ζευγάρια που ήταν παντρεμένα, ενώ παρόμοια περιστατικά σε ζευγάρια που απλά συζούσαν δεν ήταν τόσο εμφανή.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, ο άντρας φαίνεται να έχει στο DNA του το γονίδιο του κουβαλητή! Η οικονομική «εξουσία» της γυναίκας μέσα στο σπίτι λοιπόν, φαίνεται να τους κόβει τα φτερά και να τους κάνει να αισθάνονται υποδεέστεροι ακόμη και αν αυτά τα έξτρα έσοδα της γυναίκας είναι αναγκαία για την οικογένεια.