Οι γυναίκες έχουν μία μανία να υπεραναλύουν τα πάντα και να πλάθουν ολόκληρα σενάρια ειδικά σε ότι αφορά στα ερωτικά και φυσικά στις στρατηγικές κατάκτησης ενός άντρα. Από το πώς θα μιλήσουν, μέχρι το πώς θα φερθούν και πώς θα τους κοιτάξουν, όλα είναι λεπτομερώς σχεδιασμένα έπειτα από άπειρα meetings με τις φίλες τους.

Μπορεί ο άντρας να θέλει το παίδεμά του και να θέλει και μία συγκεκριμένη τακτική, αλλά όχι πάντα και για να γίνουμε και πιο σαφείς, σχεδόν ποτέ. Με λίγα λόγια, υπάρχουν αμέτρητες κινήσεις τις οποίες μπορεί εσείς να θεωρείτε ως κινήσεις μπαλαντέρ, αλλά δυστυχώς ο καλός σας απλά σιχαίνεται. Ας πάμε να δούμε κάποιες από αυτές.

1. Να μπαίνετε μαζί του στο πρωινό του ντους: Μπορεί να ακούγεται σέξι και αισθησιακό. Μπορεί επίσης να ακούγεται τολμηρό και να του κάνετε σαφές ότι δεν μπορείτε στιγμή μακριά του. Ωστόσο, έπειτα από μία καυτή νύχτα sex, της οποίας πιθανόν να έχει προηγηθεί και φαγητό ή ποτό, έχει την ευκαιρία να βρεθεί για 10 λεπτά μόνος του, λίγο πριν πάει για δουλειά! Αφήστε τον λοιπόν  να τριφτεί με την ησυχία του, και αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι, φτιάξτε του έναν καφέ.  Κάποια πράγματα, συγκεκριμένες ώρες της μέρας είναι καθαρά προσωπικά.

2. Καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι: Οι καθρέφτες είναι αισθησιακοί και σέξι, δεν παίζετε σε ταινία του Hollywood και δεν τα έχετε με τον Brad Pitt! Ένας καθρέφτης μπορεί τελικά να αποδειχθεί πολύ μεγάλο βάσανο για τον παρτενέρ σας, διότι εκτός του ότι του αποσπά την προσοχή από το σημαντικό έργο που καλείται να εκτελέσει, δεν του είναι και πολύ ευχάριστο ανά πάσα ώρα και στιγμή να βλέπει την κοιλιά του να πηγαίνει πάνω κάτω.

3. Μπλουζάκια με πολλά κουμπιά: Σίγουρα το στριπτίζ είναι κάτι το οποίο όλοι οι άντρες απολαμβάνουν και κάποιες φορές μάλιστα αποζητούν κιόλας. Ωστόσο, εκτός του ότι στις στιγμές πάθους τα πουκάμισα απλά καταστρέφονται, διότι κανείς δεν έχει την υπομονή να ξεκουμπώσει όλα τα κουμπιά. Όταν αποφασίσετε να κάνετε στον καλό σας στριπτίζ και φοράτε κάτι που απαιτεί τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο για να το αποχωριστείτε, μην απορήσετε γιατί εκείνος θα απορροφηθεί ακόμα και από τις διαφημίσεις της τηλεόρασης.

4. Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου: Ο άντρας, προσέχει τα εσώρουχα μιας γυναίκας σε δύο μόνο περιπτώσεις: Ή όταν του είναι δύσκολο να τα βγάλει, ή όταν φοράτε την κιλότα της γιαγιάς σας. Και στις δύο περιπτώσεις εκνευρίζεται! Επιπλέον, υπάρχει και εκείνη η μερίδα των αντρών, οι οποίοι όταν τους παρουσιάσετε τα εσώρουχα τα περίεργα, αγχώνονται διότι θεωρούν ότι έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις για τη βραδιά.

5. Nα του διαβάζετε ερωτικές σκηνές από βιβλία: Μπορεί η πλειοψηφία από εσάς, να απολαύσατε μια σαδομαζοχιστική περιγραφή ενός βιβλίου, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον πρήζετε διαβάζοντάς του αράδες, και δη με σεξουαλική φωνή, πιστεύοντας ότι θα τον αναστατώσετε.