Οι Ευρωπαίοι απατούν και οι Αμερικάνοι παίρνουν ρίσκα όσον αφορά την αντισύλληψη, δείχνει έρευνα.

Πόσες φορές έχετε απατήσει; Ποια είναι η αγαπημένη σας στάση; Ποια μέθοδο αντισύλληψης προτιμάτε; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις, που χρειάστηκε να απαντήσουν 1000 ενήλικες σε διαδικτυακή έρευνα, που αφορούσε τις σεξουαλικές τους πρακτικές και προτιμήσεις.

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης.

Για παράδειγμα, οι Αμερικάνοι είναι πιο πιστοί, ενώ οι Ευρωπαίες βρίσκονται στην κορυφή των άπιστων. Συνολικά, το 57% των Ευρωπαίων ανέφερε ότι έχει απατήσει τον/ τη σύντροφό της/ του τουλάχιστον μία φορά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους Αμερικάνους είναι 36%. Πιο αναλυτικά, περίπου το 31% των Αμερικάνων δήλωσε ότι έχει απιστήσει σε σύγκριση με το 49% των Ευρωπαίων, ενώ στις γυναίκες τα ποσοστά… απιστίας είναι 64% για τις Ευρωπαίες και 41% για τις Αμερικανίδες.

Όσον αφορά την αγαπημένη στάση των συμμετεχόντων, οι Ευρωπαίοι προτιμούν την «ιεραποστολική» (29%), ενώ οι Αμερικάνοι τη στάση «στα 4» (30%).

Η αγαπημένη μέθοδος αντισύλληψης για τους άνδρες (ανεξάρτητα από την ήπειρο) ήταν τα προφυλακτικά, ενώ για τις γυναίκες το χάπι.

Τέλος, αναφορικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οι Αμερικάνοι βάζουν τα γυαλιά στους Ευρωπαίους με το 58% περίπου να μπορούν να αναγνωρίσουν σωστά τον προστάτη, τις σπερματοδόχους κύστες, τους όρχεις, τους σπερματικούς πόρους, τον τράχηλο, τις σάλπιγγες, τη μήτρα και τις ωοθήκες.

Πηγή:vita