Το ήξερες ότι τα σημάδια που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου  σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με τον εσωτερικό σου κόσμο; Κι όμως, έτσι είναι.

Σου δείχνουν τόσο τη φυσική όσο και τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Μπορεί η διάγνωση των εκφράσεων του προσώπου να μην είναι ακριβώς επιστήμη, ωστόσο μπορεί να σε καθοδηγήσει σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Μάθε πως ερμηνεύονται

* Μάγουλα: Τα μάγουλα συνδέονται με το αναπνευστικό σου σύστημα. Όταν βλέπεις εξανθήματα, αυτό σημαίνει αυτομάτως πως το σώμα σου έχει τν απόλυτη ανάγκη οξυγόνου.

*Στόμα: Το στόμα να θυμάσαι πως σχετίζεται με το στομάχι. Οποιοδήποτε σημαδάκι πάνω στα χείλη σημαίνει πως δεν τρέφεσαι καλά και το σώμα σου έχει ανάγκη από τροφή.

* Πηγούνι: Να ξέρεις πως οποιαδήποτε ορμονική διαταραχή στον οργανισμό σου αντικατοπτρίζεται σε αυτό το σημείο του προσώπου σου.

* Μέτωπο:  Να θυμάσαι πως το μέτωπο είναι ο καθρέφτης σου, καθώς εκεί αποτυπώνεται όλα. Κλάμα, στενοχώρια, κούραση εμφανίζονται στο κέντρο του μετώπου σου.

* Ανάμεσα στα φρύδια: Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων τοξικών ουσιών, αλλά και ο θυμός εμφανίζονται σε αυτή την περιοχή.

Τώρα ξέρεις και μπορείς να βοηθήσεις τον οργανισμό σου.