Πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ, η ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς τηςπου την έκαναν να νικήσει το χρόνο.

Αναμφίβολα πρόκειται για το sex symbol των 80s που τρεις δεκαετίες μετά κάνει δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη. Με κλασική ελληνική γυναικεία ομορφιά, κατάφερε να χαραχθεί στη μνήμη του αντρικού κοινού όσο λίγες γυναίκες του θεάματος. Μέσα από την εμφάνισή της στο «Κάτω Παρτάλι», η Ελένη Φιλίνη απέδειξε πως ύστερα από τόσα χρόνια παραμένει ίδια και απαράλλαχτη.

Χωρίς να έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, ούτε καν botox, σύμφωνα με το Yes, θεωρεί πως η ομορφιά προέρχεται από μέσα μας. «Αν έχεις κακίες και ζήλιες, αυτό θα φανεί με δεκάδες ρυτίδες», αναφέρει. Αν και καπνίστρια, πριν από περίπου 11 χρόνια πήρε την απόφαση να το κόψει και «είδα μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα μου». Παρότι το επάγγελμά της απαιτεί συχνό μακιγιάζ προσπαθεί να μη βάφεται σκόπιμα. Προτού μάλιστα χρησιμοποιήσει κάποιο make up «φοράω πάντα μια ενυδατική κρέμα, γιατί έχω ξηρή επιδερμίδα». Στο τέλος της ημέρας, καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπό της κάνοντας τακτικά απολέπιση. Όσο για τα μαλλιά που είναι το σήμα κατατεθέν της, για να τα διατηρήσει λαμπερά και υγιή κάνει μόνη της μάσκα ομορφιάς.

Παρότι με τη σιλουέτα της βάζει κάτω πολλές 20άρες δεν ακολουθεί στερητικές δίαιτες. Αποφεύγει τα κρέατα και τις τοξίνες, ενώ έχει αδυναμία στα γαλακτοκομικά, στους ξηρούς καρπούς, στις σαλάτες και στη σοκολάτα. «Έχω φάει τόνους σοκολάτα από μικρή καθώς είναι και αντιγηραντική». Όσον αφορά το αλκοόλ «πίνω περιστασιακά ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα». Όταν γυμνάζεται προτιμά περπάτημα στο διάδρομο γύρω στη μισή ώρα, ασκήσεις με βαράκια και κοιλιακούς. Το μεγαλύτερο ίσως μυστικό για την ηθοποιό είναι η θετική ενέργεια που παίρνει όταν αγκαλιάζει τα σκυλιά της, καθώς «είναι αγνά πλάσματα, όπως και τα παιδιά».