Το πρόσωπο είναι το κέντρο της έκφρασης και της επικοινωνίας. Με την πάροδο του χρόνου, οι κοινές εκφράσεις μας αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες και παραμόρφωση. Η καταπόνηση αυτή επιτείνεται με το άγχος, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τη ρύπανση της ατμόσφαιρας και τον ήλιο.

Το rejuvance είναι ένα είδος επαναστατικού μασάζ προσώπου που δρα ως φυσικό face lift, μια τεχνική η οποία αναζωογονεί και απαλύνει το πρόσωπο με συντονισμένες πιέσεις των ακροδαχτύλων ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά σώμα και νου. Εμπνεύστρια της μεθόδου είναι η Μαργκαρέτα Λόραν, λονδρέζα διατροφολόγος και ψυχαναλύτρια, η οποία δημιούργησε αυτή τη μέθοδο όταν παρατήρησε στο πρόσωπό της τα πρώτα σημάδια του χρόνου.

Η μέθοδος αυτή βασίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, εφαρμόζεται με συντονισμένες απαλές μαλάξεις και πιέσεις των δαχτύλων στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στον λαιμό. Δρα διεγείροντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα ενώ παράλληλα επεμβαίνει στους ταλαιπωρημένους μύες. Με το άγγιγμα και την ελαφρά πίεση πάνω σε βελονιστικά σημεία του ενεργειακού πλέγματος του προσώπου απελευθερώνεται η μπλοκαρισμένη ενέργεια, διεγείρεται η μικροκυκλοφορία και οξυγονώνονται τα κύτταρα.

Η βασική θεραπεία αποτελείται από έξι αυτόνομες ωριαίες συνεδρίες, η καθεμία από τις οποίες εστιάζεται σε ορισμένη περιοχή του προσώπου (μέτωπο, μάτια, μάγουλα-στόμα, σαγόνι) και του λαιμού. Μετά τη συμπλήρωση της βασικής θεραπείας μπορεί να χρειαστούν μερικές μεμονωμένες συνεδρίες κάθε 2-3 μήνες που συντηρούν και βαθύνουν το αποτέλεσμα.

Μετά το πέρας της θεραπείας, οι λεπτές ρυτίδες από το πέρασμα του χρόνου, την κούραση και τις εκφράσεις, υποχωρούν και το πρόσωπο γίνεται λαμπερό, γεμάτο ζωντάνια, η επιδερμίδα φαίνεται τονωμένη και λεία. Μειώνονται δραστικά ή εξαφανίζονται οι ρυτίδες, οι ζάρες, οι σακούλες κάτω από τα μάτια, οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμο του προσώπου, η αφυδάτωση και οι ανομοιομορφίες της επιδερμίδας. Επιπλέον, επιτυγχάνεται ξεκούραση του σώματος, αίσθηση βαθύτατης ευεξίας και χαλάρωσης, ανακούφισης από τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, τους πόνους του αυχένα και δρα προληπτικά καθυστερώντας τη φυσική φθορά του χρόνου.