Η Ελένη Μενεγάκη ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε στην τέταρτη εγκυμοσύνη της. Το περιοδικό You δημοσιεύει την δίαιτά της προκειμένου ν’ απαλλαχτείτε κι εσείς εύκολα από τα περιττά κιλά.

Πρωινό:
1 ποτήρι γάλα άπαχο ή 1 γιαούρτι 2% και 30γρ μούσκλο ή 2 φρυγανιές ολικής άλεσης ή 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 2 κ.γ μέλι ή ½ κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης.

Δεκατιανό:

1 φρούτο

Μεσημεριανό:
½ φλιτζάνι τσαγιού ζυμαρικό ή ρύζι ή 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού όσπρια και 2 κ.σ τριμμένο τυρί ή 30 γρ τυρί φέτα μαζί με 120 γρ ψημένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα (όχι τηγανητό) ή μοσχαρίσιο κρέας ή ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 2 κ.γ ελαιόλαδο.

Απογευματινό:
1 φρούτο

Βραδινό:
Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30γρ τυρί και 1 κ.σ ελαιόλαδο (ή 1 κ.γλ ελαιόλαδο και 5 ελιές) 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 1 φρούτο.