Από τη στιγμή που διέρρευσε στο διαδίκτυο «έσπασε» τα ταμεία λόγω της ευκολίας της αλλά και της γρήγορης απώλειας βάρους χωρίς όμως να εξαντλεί τον οργανισμό μας.

Δευτέρα:
Πρωινό: 1 φλιτζ. γάλα 2% με 4 κ.σ. κουάκερ
Δεκατιανό: 1 φρούτο με μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: κοτόπουλο φιλέτο ψητό (150 γραμμ. ψημένο) και σαλάτα πράσινη με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: ½ κεσεδάκι κότατζ με 1 μικρή ντομάτα
Βραδινό: το ίδιο με το μεσημέρι

Τρίτη:
Πρωινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, 1 φέτα γαλοπούλα, 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών και 1 κ.σ. λάδι
Δεκατιανό: 2 φέτες γαλοπούλα με 2 φέτες ανανά
Μεσημεριανό: 2 μέτρια μπιφτέκια (χωρίς ψωμί) και 1 φλιτζ. ψητά λαχανικά με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με φρούτο
Βραδινό: 1 αραβική πίτα με 1 μικρή κονσέρβα τόνο και 1 ντομάτα

Τετάρτη:
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.σ. κράνμπερι και 1 κ.σ. ωμούς, ανάλατους ξηρούς καρπούς
Δεκατιανό: 1 χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς
Μεσημεριανό: ψάρι ψητό άπαχο (150 γραμμ. ψημένο) με 1 φλιτζ. Καστανό ρύζι και λαχανικά με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 φρούτο με 10 ξηρούς καρπούς
Βραδινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, ½ κεσεδάκι κότατζ και 1 ντομάτα

Πέμπτη:
Πρωινό: 1 φλιτζ. γάλα 2% με 4 κ.σ. κουάκερ
Δεκατιανό: 1 φρούτο με μια χούφτα ωμά, ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: 1 φλιτζ. Σαλάτα με φακές και 1 ντομάτα, με ½ κεσεδάκι κότατζ και 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με φρούτο
Βραδινό: το ίδιο με το μεσημέρι

Παρασκευή:
Πρωινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, 1 φέτα γαλοπούλα, 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών και 1 1/2 κ.σ. λάδι
Δεκατιανό: 2 φέτες γαλοπούλα με 1 ντομάτα
Μεσημεριανό: κοτόπουλο φιλέτο (150 γραμμ. ψημένο) με 1 σαλάτα αγγούρι-ντομάτα
Απογευματινό: ½ κεσεδάκι κότατζ με 2 φέτες ανανά
Βραδινό: 1 αραβική πίτα με 1 μικρή κονσέρβα τόνο νερού και 1 ντομάτα

Σάββατο:
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.σ. κράνμπερι και 1 κ.σ. ωμούς, ανάλατους ξηρούς καρπούς
Δεκατιανό: 2-3 φρούτα της επιλογής μας
Μεσημεριανό: μπριζόλα μοσχαρίσια (150 γραμμ.) και 1 σαλάτα με αγγούρι και ντομάτα και 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 φρούτο με 10 ξηρούς καρπούς
Βραδινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, ½ κεσεδάκι κότατζ και 1 ντομάτα

Κυριακή:
Πρωινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, 1 φέτα γαλοπούλα, 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών και 1 κ.σ. λάδι
Δεκατιανό: 1 φρούτο με μια χούφτα ωμά, ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: ψάρι ψητό (150 γραμμ. ψημένο) με 1 φλιτζ. καστανό ρύζι και 1 φλιτζ. σαλάτα με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 φρούτο
Βραδινό: 1 αραβική πίτα με 1 μικρή κονσέρβα τόνο νερού και 1 ντομάτα ή 1 αγγούρι.

Πηγή: mylady.gr