21-04-14 –27-04-14

 

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με έντονη τη διάθεση του να ρισκάρετε και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε εδώ και καιρό τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είστε έτοιμοι να δράσετε προκείμενου να πετύχετε τους στόχου σας, δουλεύοντας σκληρά, χωρίς να αποθαρρύνεστε ή να χάνετε τον ενθουσιασμό σας. Όσοι δεν εργάζεστε είναι μια καλή περίοδος για εύρεση εργασίας και όσοι εργάζεστε για να αποκομίσετε διαφόρων μορφών κέρδη.

Από τις 24-26/04 θα βοηθηθείτε από κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν τόσο στα οικονομικά όσο και στο να κλείσετε συμφωνίες για να προωθήσετε θέματα καριέρας ή συνεργασίας.

Αντιμετωπίστε με διπλωματικό τρόπο τις παρεμβάσεις άλλων πρόσωπων στον τρόπο διαχείρισης ζητημάτων ζωής, καριέρας ή σπιτιού. Φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις με τρίτους. Είναι προτιμότερο να δώσετε το καλό παράδειγμα με την συμπεριφορά σας.

 

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αποφασίζετε να ανακτήσετε τις χαμένες δυνάμεις σας. Ταυτόχρονα έχετε μια νευρικότητα σε θέματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως με αποτέλεσμα την κινητοποίηση σας, ώστε να βάλετε σε τάξη αυτά που σας απασχολούν τόσο έντονα. Επίσης οι επιχειρηματίες αξιολογείτε νέες επενδυτικές κινήσεις.

Από την άλλη πλευρά στις 24-26/04 ευνοείστε στο να πραγματοποιήσετε μέσα από νέες συνεργασίες και σχέσεις τα όνειρα στα οποία στοχεύατε προκειμένου να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να αποκομίσετε τα κέρδη που περιμένατε.

Φροντίστε να μην παραμελήσετε την υγεία και την εργασία σας. Διαφορετικά μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια πιθανή απομάκρυνση από την εργασία σας. Επίσης, λόγω εξάντλησης του οργανισμού σας ή εξαιτίας της αφηρημάδα σας μπορεί να παρερμηνεύσετε τα μηνύματα που δέχεστε από τους συναδέλφου σας ή ακόμη καν να προκαλέσετε ατύχημα από απροσεξία.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες λειτουργήστε με χαμηλό προφίλ προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας επειδή τον επόμενο μήνα σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις. Μέχρι τότε ξεκουραστείτε, επικοινωνήστε, γράψτε, κάντε ή δεχτείτε επισκέψεις, οργανώστε κάποιο ταξίδι. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και με την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Από τις 24-26/04 θέματα καριέρας μπαίνουν σε τάξη καθώς εισπράττετε οικονομική και ηθική στήριξη με αποτέλεσμα να σας φύγει ένα βάρος από πάνω σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε και να διασκεδάζετε μέσα στην καθημερινότητα σας.

Από την άλλη πλευρά προσέξτε τις δαπάνες που θα κάνετε για να ικανοποιήσετε τα κέφια σας, ώστε να μην ξεμείνετε από πολύ νωρίς από χρήματα καθώς θα προκύψουν λογαριασμοί που δεν τους έχετε υπολογίσει. Ταυτόχρονα, μην βάλετε σε δεύτερη μοίρα στόχους και παιδιά.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Η εβδομάδα σας βρίσκει προσκολλημένους στους στόχους σας μέχρι να τους κατακτήσετε με κάθε τρόπο. Μέσα στο πρόγραμμα επίτευξης είναι και μυστικές επαφές. Όσοι αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τα κοινά, ο τρόπος που επιλέγετε να κινηθείτε, να είναι τέτοιος που δεν θα  φαίνεστε ιδιαίτερα έντονα – προκλητικά. Οι κριτικές που θα αποσπάσετε για τις απόψεις και ιδέες σας, θα βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Από τις 24-26/04 ευνοείστε να ρισκάρετε για το μέλλον, επομένως μην αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο αυτό το διάστημα, σχεδιάστε από τώρα τους στόχους που θέλετε να κατακτήσετε στη ζωή σας.

Μην απορροφηθείτε σε θέματα σπιτιού ή στην εσωστρέφεια σας, λόγω του εκνευρισμού που σας προκαλούν παρεμβάσεις της οικογένειας σας, καθώς αυτό θα σας οδηγήσει στο να χάσετε την ευκαιρία να διαχειριστείτε εξελίξεις στο χώρο της καριέρα σας.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Αυτή την εβδομάδα και για δεκαπέντε μέρες πέφτετε με τα μούτρα σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Η αποφασιστικότητα και η πρακτικότητα που θα επιδείξετε σε αυτούς τους τομείς θα είναι τέτοια, ώστε δεν θα μπορέσει τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή και την προσήλωση. Εκτός και εάν υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια και αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Αφού οι συνθήκες ευνοούν την εμφάνιση σας, μην παραμελήσετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις παρέες σας, διότι θα αποκομίσετε διαφορών μορφών κέρδη.

Ταυτόχρονα στις 24-26/04 μέσα από οικονομική ή ηθική στήριξη που θα δεχτείτε, τακτοποιείτε ζητήματα καθημερινότητας. Ταυτόχρονα προωθείτε μέσα από συζητήσεις θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Μην δράσετε προτού σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες,  γνώσεις, ώστε να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και αναγκαστείτε να ξανά σχεδιάσετε και να οργανώσετε τα μελλοντικά πλάνα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αρχίζετε να ρίχνετε άγκυρα για να πιάσετε στεριά, ώστε να βγείτε από την αστάθεια και να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις για το αύριο και να πάψετε να νιώθετε ανασφάλεια για το τι θα γίνει ή δεν θα γίνει. Αποφασισμένοι να δράσετε για το μέλλον σας, τα πρώτα θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι η καριέρα και η κοινωνική καταξίωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι βάζετε σε εφαρμογή σχέδια σχετικά με επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να απαιτούν να ξανακαθίσετε στα θρανία είτε το να διαγραφείτε από το κλαμπ των εργένηδων.

Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες θα κλείσετε από τις 24 -26/04 μέσα από προσκλήσεις που θα δεχτείτε ή θα κάνετε.

Αποφύγετε να δαπανήσετε χρήματα για ικανοποίηση επιθυμιών ή  εκπλήρωση στόχων που δεν μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι σας.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ   

zygos

Αυτή την εβδομάδα ανακτάτε δυνάμεις, αναζωογονήστε και συνέρχεστε αφού βρίσκετε στηρίγματα για να προωθήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οπότε ανακουφίζεστε και πλέον είστε έτοιμοι να αφεθείτε και να απολαύσετε τις διάφορες δραστηριότητες που κάνετε και τους φίλου σας που τους είχατε βάλλει σε δεύτερη μοίρα τον τελευταίο καιρό. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταγράψετε αξιόλογες πληροφορίες με αποτέλεσμα να τις επεξεργαστείτε και να τις υλοποιήσετε στο μέλλον.

Μέσα από την δουλειά σας από τις 24-26/04 θα αποσπάσετε διαφόρων μορφών κέρδη όσοι εργάζεστε και όσοι δεν έχετε εργασία είναι μια καλή περίοδος να κτυπήσετε πόρτες και να ακούσετε θετικά μηνύματα.

Επιστρατεύστε την λογική και μην αρχίσετε να ξαποστέλνετε κόσμο επειδή παρεμβαίνει στη διαχείριση της ζωής σας. Μπορείτε να τους βάλετε με ωραίο τρόπο στην θέση τους.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τους συντρόφους ή συνεργάτες σας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι είστε απορροφημένοι σε θέματα επαγγελματικά ή νέες συνεργασίες αυτά θα βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πάνω την καριέρα σας. Οι συνθήκες ευνοούν να υλοποιήσετε κάποιους από τους στόχου σας ή  να αυξήσετε τα έσοδα στην τσέπη σας. Μπορεί αρχικά σε όλη αυτή την διαδικασία να αναγκαστείτε να επενδύσετε χρήματα αλλά μην διστάσετε να ρισκάρετε διότι τα κέρδη θα είναι περισσότερα από αυτά που θα δαπανήσετε.

Από τις 24-26/04 ευνοείστε καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Επομένως, θέματα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα, τακτοποιούνται μέσα από μυστικές συζητήσεις που θα κάνετε.

Μην ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας ή μη τεστάρετε τις αντοχές σας, διαφορετικά θα μπλεχτείτε σε περιπέτειες υγείας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζετε να ασχοληθείτε με το καθημερινό πρόγραμμα προωθώντας τα όνειρά  σας. Οπότε, γράφετε και ξανά γράφετε πως θα οργανώσετε και θα σχεδιάσετε τους στόχους σας. Αυτοί οι στόχοι μπορεί να αφορούν σπουδές ή νέα επαγγελματική σταδιοδρομία. Στην διεκπεραίωση αυτών των καθηκόντων δεν θα πρέπει να παραλείψετε συντρόφους-συνεργάτες καθώς ή παρουσία τους θα είναι ευνοϊκή για εσάς.

Σημαντική οικονομική ή ηθική βοήθεια λαμβάνετε από τις 24-26/04 για να υλοποιήσετε τις καθημερινές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Μην απορροφηθείτε από την έντονη κοινωνική ζωή σας και θέσετε σε δεύτερη μοίρα παιδιά, σύντροφο ή γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι κακό να πείτε όχι σε παρέες με ακριβά γούστα ή να μεταθέσετε για αργότερα την ικανοποίηση επιθυμιών σας. Διαφορετικά θα μείνετε με άδειο πορτοφόλι πολύ πριν τα τέλη του μήνα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αποφασίζετε να ασχοληθείτε οι γονείς με τα παιδιά τους, οι δεσμευμένοι με τους συντρόφου τους, οι ελεύθεροι με το να διασκεδάσουν και με το να φλερτάρουν και όσοι δεν ανήκουν στο μεν η δε στρατόπεδο στο να αναζητήσουν την θεά τύχη. Ταυτόχρονα μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμα σας έτσι, ώστε να κάνετε χώρο για τα μελλοντικά σας πλάνα. Παράλληλα,  όσοι βρίσκεστε ή γνωρίζετε κάποιο καινούργιο ταίρι, μην φοβηθείτε να ονειρευτείτε το κοινό μέλλον μαζί με τον/την σας σύντροφο, σκεφτόμενοι ότι είναι πολύ νωρίς.

Από τις 24-26/04 ευνοείστε στο να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες, που θα προσφέρουν απλόχερα άνοδο στην καριέρα σας και εξίσου μια κοινωνική εξέλιξη.

Αν μπορείτε μεταθέστε για αργότερα εισηγήσεις σε ανωτέρους ή την ανακοίνωση επαγγελματικών συνεργασιών για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Αυτή την εβδομάδα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με μια εσωτερική αναζήτηση και με έναν απολογισμό των επιλογών που κάνατε ή δεν κάνατε στο παρελθόν, σχετικά με σχέσεις ή συνεργασίες Παράλληλα θα βάλετε τα θεμέλια ώστε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας που τις έχετε σε αδράνεια τόσο διάστημα.

Καθώς γεμίζετε τις μπαταρίες σας, από τις 24-26/04 είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την κοινωνική καταξίωση που ονειρευόσαστε μέσα από την βοήθεια ενός άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας και ιεράρχησης από εσάς.

Για να μην σας αγχώνει το μέλλον σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε τα όνειρα σας για ένα καλύτερό αύριο να γίνουν πραγματικότητα. Διαφορετικά θα μείνουν μόνο στα χαρτιά. Να είστε ρεαλιστές και τα πλάνα σας να ευθυγραμμίζονται με τις επικρατούσες συνθήκες.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Από τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας κάνετε επαφές και συζητάτε υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε σε  πέρας στην εργασία σας αυτό το διάστημα. Ταυτόχρονα σας απασχολούν ζητήματα σπιτιού σε σχέση με τους άλλους και με εσάς, θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις προσώπων ή αλλαγές στο χώρο σας.

Δεν είστε μόνοι, έχετε άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον που σας συνδράμουν για να επιτύχετε βαθύτερες επιδιώξεις ή στόχους.

Κάνετε ορθολογική διαχείριση των χρημάτων σας. Δεν είναι εποχές, όπου μπορείτε να ανοίγετε το πορτοφόλι σας και να σκορπάτε χωρίς μέτρο. Αποφύγετε να δαπανήσετε λεφτά για να καλύψετε επιπόλαιες απαιτήσεις παιδιών ή να ικανοποιήσετε προσωπικά σας κέφια.

Αν δείτε ότι δεν σας βγάζει ο προϋπολογισμός σας, για να εκπληρώσετε στόχους, μην πιεστείτε γιατί δεν θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr