21-0714 –27-07-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Αυτή η εβδομάδα έχει μεγάλη σπουδαιότητα για την ποιότητα της προσωπικής σας ζωής. Θα παραχθεί μέσα σας μια τεράστια ποσότητα δημιουργικής ενέργειας, που πρέπει να την κατευθύνετε σε συγκεκριμένους στόχους για αναβάθμιση της ζωής σας. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην ερωτική – συναισθηματική σας ζωή. Οι τρέχουσες συνθήκες σε αυτόν τον τομέα δεν είναι κατάλληλες για μεγάλα πράγματα, εκτός εάν τις αλλάξετε. Για 3 εβδομάδες έχετε περιθώριο να σκεφθείτε το δίλημμα ή να μπείτε σε μια νέα ερωτική σχέση, πιθανά με νέο πρόσωπο ή να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα σχέση σας, εάν αυτό πιστεύετε ότι αξίζει.

Ο παρορμητισμός σας ωθεί να ικανοποιηθείτε εδώ και τώρα, κάτι που θα οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα. Στην περίπτωση αυτή η μη ικανοποίηση σας δεν θα οφείλεται στις καταστάσεις και στα πρόσωπα, αλλά στην έλλειψη εσωτερικής οργάνωσης του εαυτού σας. Αποφύγετε τις σπατάλες χρημάτων, ενέργειας και φαιάς ουσίας, νομίζοντας ότι θα περάσετε καλύτερα. Οι γονείς έχετε την τάση για περιττές δαπάνες – σπατάλες, προκειμένου να ευχαριστήσετε τις υπερβολικές απαιτήσεις των παιδιών σας. Από τον περασμένο Μάρτιο είχατε ψυχολογικά μπλοκαριστεί και λόγω οικονομικών αδυναμιών, αλλά και λόγω μιας λάθους πεποίθησης ότι δεν πρόκειται να σας στηρίξουν για να ζήσετε όπως θέλετε. Αυτές οι ταλαιπωρίες τελείωσαν οριστικά. Αρχίζετε να ανακαλύπτετε σταδιακά ότι μπορείτε να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα με τη βοήθεια και κάποιων ατόμων. Ένας ή δύο σημαντικοί στόχοι π.χ. ένας γάμος η μια επαγγελματική προοπτική, απαιτείται να τεθούν σε φάση αναθεώρησης μέχρι το τέλος του έτους.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

tauros

Διανύετε μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα. Θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ιδιαίτερα του σπιτιού σας, ό,τι και αν περιλαμβάνει αυτό για εσάς. Θα ασχοληθείτε και με την υλική πλευρά του θέματος, αλλά να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στο να θεμελιώσετε μια νέα ζωή. Οι βάσεις που τώρα θέτετε θα σας στηρίξουν για πολλά χρόνια, άρα να τις φτιάξετε όπως σας αρέσει. Αξιοποιήστε ακίνητα, εάν έχετε, και να επενδύσετε σε αυτά χωρίς υπερβολές. Όσοι ξεκαθαρίσατε τα θέματα της προσωπικής σας σχέσης θα απολαύσετε από δω και πέρα τη ζωή σας. Να βάλετε με τρόπο διπλωματικό στη θέση του όποιο πρόσωπο παρεμβαίνει στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Εάν σας ξεαγχώνει η επιλογή μιας μετακόμισης και μπορείτε, τότε να την κάνετε. Οι ταλαιπωρίες των τελευταίων 2 ετών σχετικά με συντρόφους – συνεργάτες έχουν ουσιαστικά τελειώσει.

Πρέπει από τώρα μέχρι τα τέλη του έτους να έχετε μελετήσει τις κινήσεις σας στον τομέα σχέσεις, γιατί από το επόμενο έτος, εάν έχουν παραμείνει άλυτα θέματα, θα σας μπερδέψουν και θα έχετε οικονομικές και όχι μόνο απώλειες. Δώστε σημασία και βάση στις σχέσεις που μπορούν να έχουν θετική προοπτική για το μέλλον σας και όχι σε ασαφείς ή εφήμερες. Σε θέμα σχέσης γάμου ή με προοπτική γάμου, ξεκαθαρίστε ότι δεν μπορείτε να αποφασίζετε μόνοι σας για το μέλλον, χωρίς να συμπεριλάβετε και τη θέληση της άλλης πλευράς. Μέχρι τα τέλη του έτους συνεχίζονται αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις για πράγματα που συνέβαιναν εν αγνοία σας. Κρατήστε τα συμπεράσματα και μη δρομολογήσετε αντιδράσεις.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Από αυτή την εβδομάδα και για 20 μέρες ακόμη αποφασίζετε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και διαχείρισης της καθημερινότητας. Εάν σχεδιάζετε να μάθετε – διδαχτείτε κάτι βραχυπρόθεσμα σχετικό με την πρόοδο της εργασίας σας, τότε να το δρομολογήσετε άμεσα. Το μυαλό σας είναι τόσο πολύ γεμάτο σε βαθμό που μπλοκάρει με νέες σκέψεις δικές σας ή κάποιων άλλων που σας έδωσαν. Μην πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό, προκειμένου να επιλέξετε με ποιον ή με ποιους θα προχωρήσετε σε συμφωνία – συνεργασία. Το πρόγραμμα της καθημερινής σας ρουτίνας, για να λειτουργήσει με τα νέα δεδομένα χρειάζεται σχεδιασμό από την αρχή. Αποφύγετε με κάθε τρόπο την βιασύνη, γιατί θα έχετε ατυχήματα οδικής ή επικοινωνιακής συμπεριφοράς.

Εάν έχετε κάποιον συνεργάτη ή άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στο καθημερινό σας πρόγραμμα και σας ενοχλεί ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά του, μη τσακωθείτε, αλλά χρησιμοποιείστε διπλωματικό τρόπο για να τον βάλετε στη θέση του. Μερικά από τα πρόσωπα που θα γνωρίσετε, αυτήν την εβδομάδα και για ακόμη είκοσι μέρες περίπου, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για στόχους επαγγελματικούς ή προσωπικούς, οπότε φροντίστε να διακρίνετε πια είναι αυτά. Ετοιμαστείτε να παρευρεθείτε σε όποια πρόσκληση προκύψει για ευχάριστα κοινωνικά γεγονότα όπως γάμοι, βαφτίσια ή πάρτι, γιατί θα σας προκύψει μια επιπλέον σημαντική γνωριμία. Από τώρα και μέχρι τα τέλη του έτους ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και φαίνονται οι τελικές κατευθύνσεις σε θέματα εργασίας ή και υγείας, όσοι έχετε. Μέσα στο εξάμηνο που ακολουθεί ένα σχέδιο της επαγγελματικής ή της προσωπικής ζωής απαιτεί αναθεώρηση πριν δρομολογηθεί.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

karkinos

Αυτή η εβδομάδα και οι δύο επόμενες είναι οι σπουδαιότερες της χρονιάς αυτής για την οργάνωση των οικονομικών σας, αφού πολλά έσοδα αναμένονται από την εργασία σας. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και επενδύσετε η ρισκάρετε έξω από τα δεδομένα της τρέχουσας πραγματικότητας μέσα στην οποία ζείτε. Σίγουρα θέλετε να κάνετε τα κέφια σας αλλά μην πετάξετε λεφτά τέτοια εποχή. Έχετε εύνοια να βγάλετε τα ανάλογα κέρδη από δαπάνες για οργάνωση της δουλειάς σας και όχι από οποιασδήποτε μορφής επένδυση, δηλαδή να βάλλετε χρήματα οπουδήποτε και να αποδίδουν κέρδη χωρίς την προσωπική σας εργασία.

Μην παρασυρθείτε σε κάτι τέτοιο από ένα πρόσωπο που παίζει ρόλο στη ζωή σας, όπως ένας γονέας ή νυν ή πρώην εργοδότης σας. Επίσης, αποφύγετε τις λεγόμενες οικονομικές αρπαχτές. Το σημαντικό για σας είναι να δουλέψετε από τώρα μέχρι το καλοκαίρι του 2015 που έχετε εύνοια και να συνεχίσετε ένα επίπεδο ροής εσόδων μετά. Από τώρα και μέχρι τα τέλη του έτους αρχίζετε να ξεμπλοκάρετε σταδιακά από πιέσεις ή αισθήματα κατωτερότητας, που λειτουργούσαν μέσα σας το τελευταίο τετράμηνο, σχετικά με συντρόφους και συνεργάτες. Σε καίρια ζητήματα της ζωή σας θα κατασταλάξετε τι ακριβώς θέλετε από τις αρχές του 2015. Μέχρι το τέλος του 2014 αποφύγετε κάθε μορφής «επανάσταση» προκειμένου να απεξαρτηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις. Στο ίδιο διάστημα μπορείτε να ξανασκεφθείτε τους τρόπους απεμπλοκής σας από οικονομικές και όχι μόνο εξαρτήσεις και να τους δρομολογήσετε από τις αρχές του 2015.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγούστου

leon

Από αυτή την εβδομάδα και για 20 ημέρες λάμπετε και δημιουργείτε! Η φυσική σας δίνει απλόχερα αργία ενέργεια και η έμπνευση. Σημειώνετε κάπου τις ιδέες που σας κατεβαίνουν στο μυαλό, γιατί θα σας είναι χρήσιμες βραχυπρόθεσμα. Μέσα σε αυτό το εξαιρετικά καλό κλίμα που διαμορφώνεται για σας, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήστε εντάσεις, καβγάδες ακόμη και ατυχήματα, λόγω της υπερβολής σας να γίνονται όλα κατά τα κέφια σας στο χώρο του σπιτιού. Τώρα αρχίζει η καλή φάση της ζωής σας, δεν θα γίνουν όλα σε λίγες μέρες, αλλά σιγά σιγά. Οι ταλαιπωρίες της τελευταίας διετίας, και ιδιαίτερα από τον περασμένο Μάρτη, έχουν φρενάρει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας σε πρακτικό επίπεδο.

Αυτή η κατάσταση ουσιαστικά τέλειωσε και από τώρα αρχίζετε να δρομολογείτε τα σχέδιά σας, επάνω στα δεδομένα που τώρα διαμορφώνονται και όχι σε αυτά που είχατε μέχρι χθες. Ιδιαίτερα τα θέματα εργασίας αλλά και υγείας, όσοι είχατε, μπαίνουν σε ρυθμό οριστικής τακτοποίησης. Ταυτόχρονα, από τώρα και μέχρι τα τέλη του ίδιου 2014 σας απασχολεί το θέμα ενός συνεργάτη ή του συντρόφου σας. Μέσα σας, έχετε 6 μήνες περιθώριο, να ξανασκεφθείτε το εάν θέλετε ή όχι να ζείτε ή να συνεργάζεστε μαζί του. Το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και αυτός ή αυτή. Είναι η ιδανικότερη εποχή για να πάρετε κατάλληλες συμβουλές μόνο από ειδικούς στο θέμα τους και όχι από γνωστούς και φίλους που εκφράζουν την απλή σκέψη του λέγοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 20 Αυγούστου συνιστάται να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο και να μπείτε σε μια φάση παραγωγικής ενδοσκόπησης και έρευνας του εαυτού σας. Προχωρήστε σε έναν απολογισμό πεπραγμένων των 12 προηγούμενων μηνών και καταλήξτε που πράξατε λάθος και που σωστά. Στη συνέχεια οργανώστε σε συνεργασία με κατάλληλα – δυναμικά πρόσωπα τη νέα φάση της ζωής σας πάνω στην οποία θέλετε να κινηθείτε από δω και πέρα. Μη δημοσιοποιήσετε η αποκαλύψετε τις προθέσεις και τα σχέδια σας σε κανέναν, παρά μόνο σε αυτούς που εμπλέκονται διαδικαστικά στη λήψη των αποφάσεων σας.

Ταυτόχρονα, μη χαλάσετε τη σχέση σας με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Επίσης, «απαγορεύονται» σχόλια και κουτσομπολιά για οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε. Εάν λειτουργήσετε με τους προηγούμενους περιορισμούς η τύχη σας θα είναι πολύ μεγάλη. Επιπλέον, από τώρα και μέχρι τα τέλη του 2014 η εμπλοκή λογικής με συναισθήματα και αισθήματα αυτοπεποίθησης αρχίζει να καθαρίζει. Η επικοινωνία σας, με το περιβάλλον γενικά, αρχίζει να γίνεται σταθερή σε αντικειμενική βάση και όχι στο τι νομίζετε ότι σκέφτονται ή πιστεύουν οι άλλοι για τον εαυτό τους ή για εσάς. Έχετε από τώρα 6 μήνες περιθώριο να αναδιοργανώσετε τα καθημερινά ζητήματα τη ζωή σας. Μην ανοίγεστε εκεί που δεν μπορείτε οικονομικά και να είστε σαφείς στις καθημερινές σας οικονομικές συναλλαγές. Από τέλος Αυγούστου και μετά σας περιμένει ένα σημαντικό ξεκίνημα, ξεκουραστείτε με άφθονο ύπνο και ό,τι άλλο νομίζετε.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

zygos

Από την Δευτέρα και για 20 μέρες σας περιμένει μια έντονη, χαρούμενη και πετυχημένη κοινωνική ζωή. Ασχοληθείτε κυρίως με νέα σημαντικά και αξιόλογα για τη ζωή σας πρόσωπα που θα προκύψουν στις παρέες που θα βρεθείτε. Η καριέρα σας σε όποιο είδος εργασίας και αν απασχολείστε, αρχίζει να μπαίνει σε ένα υψηλότερο επίπεδο απόδοσης με πολλές επιτυχίες. Θα ξαναβρείτε πάλι τον καλό παλιό κοινωνικό εαυτό σας, που είναι περιζήτητος στις παρέες. Αποφύγετε τις μεγάλες δαπάνες για κοινωνική παράσταση, αφού μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως απλά και μόνο με την φυσική γοητευτική σας παρουσία, χωρίς περιττά έξοδα. Ίσως σας ανατεθεί ένας σημαντικός ρόλος σε μια ομάδα ανθρώπων με ειδικό βάρος για εσάς.

Η επιθυμία και ανάγκη να ξεκολλήσετε από το τέλμα των τελευταίων ετών σε συνδυασμό με τις ευχάριστες προκλήσεις θα σας βάλουν σε μια ένταση και πιθανόν να δαπανήσετε μεγάλα ποσά σχετικά με κάποιους στόχους, το αποτέλεσμα των οποίων δεν θα είναι ανάλογο των δαπανών που κάνατε. Μην πέσετε με τα μούτρα σε αλόγιστη κοινωνική ζωή, αλλά σκοπεύστε συγκεκριμένους στόχους για να αλλάξετε επίπεδο ζωής. Ακόμη, αποφεύγετε τις παρέες που έχουν ακριβά γούστα. Η « κληρονομιά » παλαιών και πρόσφατων χρεών αρχίζει σταδιακά να μικραίνει και μέχρι το τέλος του έτους μπορείτε να έχετε απαλλαγεί από αυτήν τη μεγάλη γάγγραινα. Από τώρα και μέχρι τα τέλη του 2014 δεν είστε τελεσίδικα αποφασισμένοι για το εάν θέλετε να συνεχίσετε τη σχέση που έχετε. Με αφορμή είτε νέας γνωριμίας είτε με αναβίωση περιστατικών που έχετε ζήσει, συνεχίζετε μια πορεία αναθεώρησης.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Έχετε περίπου ένα μήνα μπροστά σας, για να αξιοποιήσετε τις νέες άκρως ευνοϊκές συγκυρίες και να ξαναβάλετε μπροστά σε μια επιτυχή πορεία την καριέρα σας. Η νέα φάση υπόσχεται πολλά καινούργια εισοδήματα. Όμως, η ένταση που σας κυριεύει και μιας μορφής ανυπομονησία, που δεν επιδεικνύετε προς τα έξω. μπορεί να σας ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Ηρεμήστε, γιατί πέραν των άλλων θα επιβαρύνετε την υγεία σας και τη ρουτίνα της δουλειάς και της καθημερινότητας γενικότερα. Με προϊσταμένους και εργοδότες να είστε για ένα εικοσαήμερο ιδιαίτερα ευγενείς και διπλωματικοί ανεξάρτητα από το εάν έχετε δίκιο ή εάν η πρότασή σας βελτιώνει την επιχείρηση.

Όσοι διατηρείτε υπαλληλική σχέση στο χώρο εργασίας, να περιμένετε σημαντικές και θετικές αλλαγές, αρκεί να χειριστείτε ήρεμα τις όποιες εξελίξεις. Να αποφύγετε τα παράπονα για να δείξετε ο τι ξεχωρίζετε από τους άλλους. Για μια διετία το μυαλό σας είχε κολλήσει σε αρνητικές σκέψεις και ιδιαίτερα από τον περασμένο Μάρτη πολλή μαυρίλα κατέκλυζε το τοπίο της σκέψης σας. Από τώρα αρχίζει μια σταδιακή εξυγίανση του μυαλού σας, δηλαδή αρχίζετε να διακρίνετε τις πηγές αρνητικών σκέψεων, αρχίζετε να αποφεύγετε με τρόπο τους πεσιμιστές από το περιβάλλον σας και τελικά να επικοινωνείτε φυσιολογικά. Ο τομέας καθημερινότητα και εργασιακή ρουτίνα από τώρα μέχρι τα τέλη του έτους αποτελεί βασικό σημείο ενδιαφέροντος και σκέψης, ιδιαίτερα στην εμπλοκή που υπάρχει μεταξύ δουλειάς και σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Τα τελευταία χρόνια σας ήλθαν τα πάνω κάτω στα οικονομικά και όχι μόνο αποκτήματα σας. Αυτό δεν οφειλόταν στον τρόπο διαχείρισης που κάνατε, αλλά κυρίως σε μοιραία γεγονότα που ήταν πάνω από τις δυνάμεις σας. Επειδή ανήκετε σε αυτούς που δεν το βάζουν ποτέ κάτω, η φύση από τώρα και για ένα μήνα σας δίνει άφθονες ευκαιρίες να ξανασχεδιάσετε τη ζωή σας και να βρείτε τρόπους υπαρκτούς να δρομολογήσετε τα όνειρα σας. Η ζωντάνια και η αισιοδοξία, δηλαδή τα φυσικά σας χαρακτηριστικά επανέρχονται τέλεια. Γεμίζετε ενέργεια και πέφτετε με τα μούτρα σε καινούριους στόχους. Ταυτόχρονα, αναδύεται και το βασικό σας ελάττωμα της υπερβολής. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να μεγεθύνετε τα αρνητικά και κυρίως τα θετικά δεδομένα που προκύπτουν.

Η πραγματικότητα επιβάλλει να κρατάτε μικρότερο καλάθι. Οι ταλαιπωρίες των τελευταίων ετών και ιδιαίτερα οι μαύρες οικονομικές προοπτικές από τον περασμένο Μάρτη αρχίζουν σταδιακά να εξαφανίζονται. Έχετε ένα εξάμηνο μπροστά σας από τώρα, για να βάλετε σε φυσιολογική ροή τα έσοδα σας. Δεν θα προκύψουν άμεσα μεγάλα κέρδη, αλλά βρίσκεστε 100 τοις 100 στον δρόμου προς αυτά. Τα τελευταία 3 χρόνια το μυαλό σας είναι καρφωμένο στον τρόπο που ζείτε, στην ποιότητα της ζωής σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή. Χωρίς να το συνειδητοποιείτε πλήρως, η εκκρεμότητα στην προσωπική σας ζωή επηρεάζει το σύνολο των δραστηριοτήτων σας. Έχετε 6 μήνες περιθώριο από τώρα να ξανασκεφθείτε τι ακριβώς θέλετε ερωτικά και πως και που θα το βρείτε. Επίσης, μη βάλλετε σαν βάση στη σκέψη σας, πως πρέπει να συνδυάζεται πάντοτε η εργασία με την χαρά – διασκέδαση.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Από το 2009 και δώθε η κρίση σας πέρασε γενεές 14. Σίγουρα επειδή το έχει το κύτταρο σας, παλέψατε και παλεύετε περισσότερο από όσο απαιτούν οι εκάστοτε συνθήκες. Μέχρι τώρα, όμως, δεν ανταμειφθήκατε ανάλογα.

Η έκπληξη που σας περιμένει από τώρα και για περίπου ένα μήνα, είναι ότι θα αμειφθείτε αναδρομικά και με τόκο για όσο και ότι εργαστήκατε. Εκτός από τη μείωση των εξόδων σας, που θα γίνει με διάφορους τρόπους, σας περιμένουν χρήματα – έσοδα από επιστροφές εφορίας, κληρονομιές, απόδοση επενδύσεων, μεγάλη απόδοση από συνεργασίες, αλλά και τύχη τύπου λαχείου. Οργανωθείτε επαρκώς σε αυτόν τον τομέα, γιατί οι συνθήκες αυτών των ημερών θα κρατήσουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2015, εάν δεν τις παραβλέψετε με τον τρόπο σας. Το μόνο λάθος του είναι πιθανό να κάνετε σε αυτή τη φάση, είναι να στηριχθείτε απόλυτα σε άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας. Να γνωρίζετε ότι η μεγάλη επιτυχία θα σας έλθει μέσα από ισότιμες συνεργασίες μεν, αλλά με στήριξη μόνο στα πόδια σας. Τα τελευταία 3 χρόνια πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις δεν σας επέτρεπαν να πλησιάσετε το στόχο σας. Ιδιαίτερα από τον περασμένο Μάρτη μπορεί να νιώθατε ότι το παιχνίδι είναι χαμένο.

Όμως, η μεγάλη ανατροπή στις μαύρες σκέψεις προκύπτει από ευνοϊκά γεγονότα αυτών των ημερών, που σας ξαναβάζουν στην τροχιά σας. Έχετε 6 μήνες περιθώριο από τώρα να ξαναβάλετε τους στόχους σας σε νέες πιο ψηλές και πιο ποιοτικές βάσεις. Τα εμπόδια – καθυστερήσεις σταδιακά εξαφανίζονται και επανέρχονται ισχυρά πρόσωπα – φίλοι, που σας επιλέγουν και σας προωθούν ψηλά. Το μόνο που δεν μπορείτε να αποφασίσετε τελεσίδικα πριν τα τέλη του 2014 είναι η σχέση οικονομικών και σπιτιού. Μην πάρετε οριστική απόφαση πριν τις αρχές του 2015.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Την τελευταία τριετία ζούσατε ένα περίεργο «βασανιστήριο», σαν να σας είχαν βάλει μέσα σε μια γυάλα, που δε σας επέτρεπε επαφή με τον έξω κόσμο τον οποίον βλέπατε, ακούγατε αλλά δεν μπορούσατε να αγγίξετε. Από αυτήν την εβδομάδα οι συνθήκες σπάζουν τη γυάλα και επιτέλους έρχεστε σε άμεση επαφή με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις μέσα στις οποίες ζείτε. Το σημαντικό γεγονός δεν είναι ότι «αποφυλακίζεστε» από την αόρατη «φυλακή» σας, αλλά το ότι το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα θετικό και χρήσιμο τόσο για τα καθημερινά προβλήματά σας, όσο και για τους στόχους της ζωή σας, οι οποίοι επανεκκινούν. Πολλά πρόσωπα ιδιαίτερα θετικά και ωφέλιμα για τη ζωή σας, σας πλησιάζουν.

Εσείς, μπορείτε κάλλιστα να εμπλακείτε σε σχέσεις και συνεργασίες μαζί τους. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε και τους αφήστε να ρυθμίσουν τον τύπο και τον τρόπο της πορείας της ζωής σας και της καριέρας σας. Η βελτίωση των σχέσεων όλων των ειδών γίνεται με ευκολία τώρα. Πολλές νέες σχέσεις προσωπικού ενδιαφέροντος αρχίζουν και μερικοί ελεύθεροι/ρες προσανατολίζονται για γάμο. Οι περιορισμοί που σας είχαν βάλει και σας είχαν αποσύρει από την πορεία σας είτε οι συγκυρίες είτε κάποια πρόσωπα που ασκούσαν έλεγχο επάνω σας, επειδή τους είχατε εκθέσει τις ευαισθησίες σας, αρχίζουν σταδιακά να εξαφανίζονται. Μέχρι τα τέλη του έτους, αρχίζοντας από τώρα, ανακτάτε τον έλεγχο της ζωής σας και απεγκλωβίζεστε οριστικά. Έχετε από τώρα 6 μήνες περιθώριο να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και εκφράζεστε κάπως επαναστατικά τελευταία. Να το σκέφτεστε, αλλά μην αποφασίσετε οριστικά τροποποίηση της συμπεριφοράς σας πριν τις αρχές του 2015.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Για 20 περίπου ημέρες έχετε πολύ ευνοϊκές συνθήκες να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές υποχρεώσεις σας, να ολοκληρώσετε τα δρομολογημένα προγράμματά σας και να βρείτε δουλειά όσοι δεν έχετε. Οργανώστε την καθημερινή σας ρουτίνα, έτσι ώστε να φαίνονται καθαρά τα ταλέντα και οι ικανότητές σας. Επειδή τελευταία ή επιθυμείτε βαθιά ή έχετε εθιστεί σε μια πρόσκαιρη καλοπέραση, μην αναβάλλετε για αύριο τις υποχρεώσεις σας και μη τις διαχειρίζεστε επιπόλαια. Για να μη χάσετε το μέτρο της πραγματικότητας, να ξέρετε ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα στο χώρο εργασίας σας, είναι οι καλύτερες δυνατές. Είναι μια φάση που θα γεμίσετε με πολλή θετική ενέργεια για να την κάνετε πράξη και όχι απλά για να τη νιώθετε. Αποφύγετε παρατυπίες ή παρανομίες που μπορούν να οδηγήσουν σε εμπλοκή με το νόμο ή να διαταράξουν την υγεία σας.

Μη το γλεντάτε τρώγοντας και πίνοντας γιατί θα προσθέσετε παραπανίσια κιλά και θα χαλάσετε τη σιλουέτα σας. Διάφορα προβλήματα, αναβολές και καθυστερήσεις ενός ταξιδιού, σπουδών ή μιας Νομικής υπόθεσης σας είχαν κάνει την τελευταία διετία να έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας. Από τώρα η κατάσταση ξεκαθαρίζει, σταδιακά οι εξελίξεις επιταχύνονται και νιώθετε πιο κοντά στο στόχο σας. Μέχρι τα τέλη του έτους πρέπει να έχετε υλοποιήσει όλα τα προαπαιτούμενα για να λειτουργήσει το σχέδιο της ζωής σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε για 6 μήνες μερικές καθυστερήσεις εσόδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει απώλεια. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών σας, όμως οριστικές λύσεις και τοποθετήσεις θα μπορείτε να κάνετε από τις αρχές του 2015.

Από τον Χρήστο Ντούβλη – Αστρoλόγoς-Μαθηματικός και ιδρυτής του κέντρου Original Astrology

ntouvlis