28/7- 3/8

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

 Μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχετε ιδιαίτερα αυξημένες επιθυμίες που αν τις ικανοποιήσετε απερίσκεπτα θα δημιουργήσετε έξοδα και κάποιων μορφών εξαρτήσεις. Η ένταση της λίμπιντο βρίσκεται στο μέγιστο σημείο της. Η μεγάλη ερωτική ένταση σας ωθεί στο να βλέπετε τα πράγματα μέσα από συναισθηματικό πρίσμα. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου η σκέψη σας λειτουργεί εντελώς υποκειμενικά. Προσέξτε στη διαχείριση κάθε μορφής επικοινωνίας.

Ίσως δεχτείτε φλέρτ από άτομα του χώρου εργασίας. Μέχρι τις 5 Αυγούστου αποφεύγετε τα άκρα στη συμπεριφορά σας. Μια πιθανή έλλειψη ικανοποίησης οφείλεται στην εσωτερική σας κατάσταση και όχι στα πρόσωπα και τους έξω παράγοντες. Το διήμερο Πέμπτη Παρασκευή προκαλεί ανάμικτες καταστάσεις. Ένα θέμα προσωπικής ή οικονομικής σχέσης επανέρχεται και μπορεί να τακτοποιηθεί αρκεί να μη βγάλετε τα απωθημένα σας η να μην δεχτείτε παρεμβάσεις από τους δικούς σας.  Το διήμερο Σάββατο Κυριακή προσφέρεται για επικοινωνίες ερωτικού περιεχομένου.  Θα πάρετε καλές ειδήσεις.

 

 ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

 tauros

Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι από τους άλλους, αλλά δεν πρέπει να βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω τους από υποκειμενικές ή αντικειμενικές προκλήσεις. Το βάρος από τις δύσκολες σχέσεις έχει αρχίσει να μειώνεται και θα έχει οριστικά εξαφανιστεί μέχρι τα τέλη του έτους. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου υπάρχει κινητικότητα στο σπίτι είτε για αλλαγές με στόχο την οικονομία και την καλοπέραση είτε από φιλοξενία αγαπημένων προσώπων.

Αν έχετε προγραμματίσει μετακομίσεις ή άλλες τροποποιήσεις του χώρου, τότε να τις δρομολογήσετε. Μέχρι την άλλη Τρίτη κάποιος παρεμβαίνει στον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής σας ζωής και σας δίνει στα νεύρα. Συμπεριφερθείτε ψύχραιμα και φυσικά να τον βάλετε στην θέση του. Το διήμερο Πέμπτης – Παρασκευής ευνοεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας και πιθανά με πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν. Αυτό ισχύει και για οικονομικές δοσοληψίες. Το Σάββατο-Κυριακή  ασχοληθείτε με το σπίτι σας και θα περάσετε καλά.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

 didymoi

Εάν δεν έχετε προλάβει να πάτε διακοπές, λυπάμαι, γιατί προκύπτουν ανάγκες να εργαστείτε και μάλιστα σκληρά για να πετύχετε το στόχο σας. Μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη ακολουθήστε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, ύπνου αλλά και οργανώστε την καθημερινή ρουτίνα προκειμένου να ανταπεξέλθετε επαρκώς χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας.

Μέχρι και την άλλη Τρίτη μη χειρίζεσθε επιπόλαια κάθε μορφής επικοινωνία, γιατί θα δημιουργήσετε παρεξηγήσεις και θα χαλάσετε σχέσεις.  Προσοχή επίσης για ατυχήματα στην οδήγηση και στον χειρισμό μηχανημάτων. Τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου έχετε σε επαφές και πιθανόν μικρές μετακινήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή αξιοποιήστε μια σημαντική ευκαιρία για νέα έσοδα από εργασία. Δεν είναι ανάγκη να δαπανήσετε χρήματα για μια ξαφνική κοινωνική πρόσκληση ή για να ευχαριστήσετε αυτόν που προσφέρει την εργασία. Σάββατο και Κυριακή περνάτε ωραία με παρέα δικούς σας ανθρώπους. Ίσως απαιτηθεί μια μικρή μετακίνηση για να τους συναντήσετε.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

 karkinos

Έχετε εντονότατη επιθυμία μα φλερτάρετε και γενικότερα να πάρετε προσωπικές ικανοποιήσεις. Οι γονείς μην καταπιέζετε τα παιδιά σας για το καλό τους.  Μερικοί θα μπείτε σε διαδικασίες τεκνοποίησης. Αν πρόκειται να ρισκάρετε οτιδήποτε, κάντε το με σχετική λογική προσέγγιση. Μέχρι το Δεκαπενταύγουστο οι σκέψεις που κάνετε  και οι επαφές με οικονομικό στόχο, έχουν δόση υποκειμενισμού. Μην υπολογίζετε και πολύ εκμυστηρεύσεις σχετικές με τα οικονομικά.

Μέχρι και την άλλη Τρίτη σας τρώει το χέρι σας να σπαταλήσετε χρήματα για εσάς και οι γονείς για τα παιδιά σας. Μπορεί να ονομάσετε τις επιθυμίες σας σαν δήθεν ανάγκες για να κάνετε τα κέφια σας. Την Πέμπτη – Παρασκευή υπάρχει τύχη σε θέματα προσωπικής ζωής. Μερικοί είτε θα ενθουσιαστείτε από ένα άτομο με διαφορά ηλικίας είτε θα ξανασυναντήσετε ένα φλερτ από τα παλιά. Σάββατο – Κυριακή υπάρχουν ενδιαφέρουσες σκέψεις για έσοδα από τη δουλειά, αλλά χρειάζεται παραπάνω μελέτη .

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

 leon

Η νέα φάση της ζωής σας απαιτεί αλλαγές και στον τρόπο και στον χώρο μέσα στον οποίον ζείτε. Μέχρι τα μέσα  Σεπτέμβρη σκέπτεστε και υλοποιείτε αλλαγές στο σπίτι ή ακόμη και μετακόμιση.  Τα σχετικά με οικονομικά – κληρονομικά ζητήματα πρέπει να μελετηθούν, γιατί εάν δεν προσέξετε και δεν ρωτήσετε ειδικούς, ίσως προκύψουν νομικά προβλήματα αργότερα.  Μέχρι και την Τρίτη της άλλης εβδομάδος συγκρατήστε τα νεύρα σας ή τις υπερβολικές σας δράσεις, που σας προκαλεί ένα δικό σας πρόσωπο.

Πέμπτη – Παρασκευή ένα σημαντικό θέμα τακτοποιείται και νιώθετε ανακούφιση. Το ίδιο διήμερο μην υπερβάλλετε και μεγεθύνετε οτιδήποτε ευχάριστο ακούσετε, που σας αφορά. Βρίσκεστε σε μία νευρικότητα – κινητικότητα προκειμένου να πετύχετε στόχους οικονομικού ενδιαφέροντος και αυτό κρατάει μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Σάββατο – Κυριακή η ανταπόκριση σε τηλεφωνήματα και κοινωνικές επαφές αποδίδει θετικά. Παρά τα όποια προβλήματα που εκκρεμούν, η συνολική κατάσταση της ζωής σας βελτιώνεται σταθερά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

 parthenos

Θα έχετε μία αυξημένη τάση αλλά και πρακτικές ανάγκες για συζητήσεις και ενδεχομένως μικρές μετακινήσεις.

Έχετε αυξημένη προδιάθεση να κουβεντιάσετε τα εσώψυχα σας ή κάποιων άλλων. Προσέχετε να μην διολισθήσετε σε κακό κουτσομπολιό, γιατί τότε θα χάσετε σημαντικά στηρίγματα. Μερικοί ίσως έχετε διαφωνίες με συγγενικό σας πρόσωπο για θέματα συμφερόντων. Όλα τα προηγούμενα συντηρούνται μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα έχετε κάποιες μυστικές επαφές και μπορείτε να πάρετε συμβουλές από πρόσωπο που μπορεί να παίξει ρόλο στη ζωή σας. Πέμπτη και Παρασκευή μια κοινωνική συνάντηση με πρόσωπο νέο η από τα παλιά εμφανίζει καλές προοπτικές για εσάς. Μέχρι την άλλη Τρίτη προσέξτε να μη σας πάρουν λόγια ή να μην πείτε κάτι, αφηρημένοι, γιατί μπορεί να προκληθούν επιβαρύνσεις των συμφερόντων σας. Σάββατο – Κυριακή μια κοινωνική συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και προοπτικές.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

 zygos

Σύντροφοι και οι συνεταίροι φαίνεται ότι θα βάζουν το χέρι τους στην τσέπη σας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα θα επιδιώξετε να κάνετε μια οικονομική συνεργασία, αλλά προσέξτε το περιεχόμενο για πονηρά σημεία. Αποφύγετε να ξεφύγετε από τα οικονομικά σας δεδομένα λόγω απαιτήσεων τρίτων και ακόμη μη δαπανάτε πολλά για να κατακτήσετε κάποιον. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχετε πολλές προσκλήσεις να βγείτε για παρέα.

Μερικές από αυτές της παρέες έχουν κάτι να σας πουν και ίσως ανιχνεύσετε μια προοπτική σας μέσω αυτών των προσώπων. Οι περισσότερες όμως αξίζουν μόνο για πασατέμπο. Μέχρι και την άλλη Τρίτη αποφύγετε να δαπανήσετε χρήματα ή να έχετε άλλο κόστος για την επίτευξη ενός αβέβαιου στόχου που προς το παρόν είναι απλά υποσχέσεις. Πέμπτη – Παρασκευή έχετε μία τύχη από συνεργασία η ευκαιρία από μορφής λαχείου , αξιοποιήστε την. Το ίδιο διήμερο μην διαπληκτιστείτε με πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος λόγω της ανάγκης σας για έντονη αίσθηση ανεξαρτησίας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios 

Για ενάμιση μήνα από τώρα οργανώστε καλά την εργασία σας και μην ξεφεύγετε από τα όρια των σωματικών σας δυνατοτήτων, γιατί θα βλάψετε την υγεία σας. Θα είστε στην τσίτα και ιδιαίτερα φορτισμένοι με οποιαδήποτε αφορμή. Επειδή μόλις ξεκίνησε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τη ζωή και την καριέρα σας μην προετοιμάζεστε για καυγάδες ή για βλάβες της υγείας σας. Είναι πολύ εύκολο αυτό το διάστημα να εμπλακείτε σε ατύχημα. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου οι σκέψεις και τα βλέμματα των άλλων είναι στραμμένα επάνω σας.

Ασχολούνται με το εάν και πως καταφέρνετε τους στόχους σας και άλλα σχετικά. Δεν συμφέρει να κοινολογείτε τι προτίθεστε να κάνετε επαγγελματικά, με ποιες προϋποθέσεις και δυνατότητες. Επειδή παίρνετε φόρα μέχρι και την άλλη Τρίτη μη ζητήσετε αύξηση και μη κουβεντιάσετε εργασιακά ζητήματα με προϊστάμενο ή εργοδότη. Πέμπτη – Παρασκευή προκύπτει μια είδηση – απόφαση ιδιαίτερα θετική. Φαίνεται ότι απεγκλωβίζεστε. Σάββατο και Κυριακή επιδίωξε να βρεθείτε κοινωνικά με πρόσωπα που έχουν να σας πουν θετικές ειδήσεις.

 

 ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

 toxotis

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί ιδιαίτερα τελευταία και από τώρα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μπαίνετε σε διαδικασίες κρυφών ερωτικών σχέσεων και δραστηριοτήτων. Παρά το εξωστρεφές του χαρακτήρα σας το ίδιο διάστημα περνάτε καλά και στο παρασκήνιο ή αποτραβηγμένοι από τη μεγάλη βαβούρα. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου μην πάρετε τοις μετρητοίς ειδήσεις και υποσχέσεις για επαγγελματική συνεργασία.

Εξαίρεση αποτελεί το διήμερο Σαββάτου – Κυριακής, όπου κάτι το ευχάριστο και πράγματι σημαντικό προκύπτει. Πέμπτη – Παρασκευή παίρνετε μια σημαντική στήριξη για να προωθηθείτε εργασιακά. Μερικοί προχωράτε σε ερωτική επαφή με άτομο από το χώρο εργασίας. Παρά τις αρχικές σκέψεις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει σχέση, ίσως, διαρκείας. Το ίδιο διήμερο μη σπαταλήσετε χρήματα απλά για να ξεσκάσετε η όσοι είστε γονείς, για να ικανοποιήσετε χούγια των παιδιών σας. Μέχρι την άλλη Τρίτη έχετε τάση να μεγαλοποιείτε οποιαδήποτε είδηση ή γεγονός σας αφορά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

 aigokeros

Η άνοδος συνυπάρχει με κοινωνικές υποχρεώσεις. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μη βαριέστε να βγαίνετε για να καλύψετε κοινωνικές υποχρεώσεις. Μέχρι τότε δεν είναι κακό να θυσιάσετε και λίγο χρόνο από την προσωπική σας ζωή για χάρη της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου επαφές, νέα και συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας, είναι μάλλον άνευ προοπτικής με εξαίρεση ότι προκύψει το Σαββατοκύριακο. Τότε δώστε βάση. Πέμπτη – Παρασκευή προκύπτει μια νέα σχέση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και με διαφορά ηλικίας.

Εάν ξεκινήσει μάλλον θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Δεν αποκλείεται ακόμη επάνοδος ερωτικού συντρόφου από το πρόσφατο παρελθόν. Το ίδιο διήμερο μην εκνευριστείτε από κάποιο δικό σας άτομο που χώνεται επιπόλαια στα προσωπικά της ζωή σας. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε ολόκληρη την εβδομάδα μέχρι την άλλη Τρίτη είτε να αποφύγετε εμπλοκή με τρίτους για το κυνήγι ενός στόχου, είτε να νιώσετε ότι είστε μόνοι ακόμη και από πρόσωπα που θεωρούσατε υποστηρικτές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos 

Μπορεί να το συνηθίζετε, αλλά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου αποφύγετε να μάχεστε δημόσια για τα δίκαια των αδυνάτων. Μην υποστηρίζετε απόψεις στην εκφορά του λόγου σας, που θίγουν συμφέροντα τρίτων τη στιγμή που εσείς δεν εμπλέκεστε. Δείχνετε περισσότερο μαχητικοί από όσο πραγματικά είστε, οπότε συμμαζευτείτε, ιδιαίτερα στις επαφές με κοντινό περιβάλλον. Οι ελεύθεροι που αναζητάτε νέα σχέση τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Αυγούστου κάνετε πολλές επαφές χωρίς βαθύτερη ικανοποίηση.

Εξαίρεση αποτελεί το Σαββατοκύριακο σε ότι  σχετικό προκύψει.  Μέχρι και την άλλη Τρίτη μην εκνευρίζεστε επειδή δικό σας άτομο σας σπρώχνει να κυνηγήσετε μια επαγγελματική κατεύθυνση για περισσότερο χρήμα, κάτι που εσείς θεωρείτε ότι θα μπλέξετε. Πέμπτη – Παρασκευή προκύπτει μια επαγγελματική ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσετε είτε είναι η καινούρια είτε είναι επάνοδος από το πρόσφατο παρελθόν. Αυτή φαίνεται να έχει σταθερή απόδοση για εσάς στο μέλλον. Το ίδιο διήμερο προσέξτε για παρεξηγήσεις στο χώρο εργασίας ή στην οδήγηση, λόγω υπερβολικής χαλάρωσης.

 

 IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

 ixtheis

Για ενάμιση μήνα χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και διαχείριση των οικονομικών σας. Οι σκέψεις που θα κάνετε σε αυτό το θέμα καλόν είναι να μην εμπλέκουν τρίτα πρόσωπα, εάν είναι δυνατόν. Ταξίδια ή σπουδές που προκύπτουν σαν ευκαιρία αυτή την περίοδο, πρέπει να εξεταστούν λεπτομερώς για το οικονομικό κόστος. Όσοι από εσάς καλλιεργείτε σενάριο για μετανάστευση με στόχο το εισόδημα, ξανασκεφτείτε το γιατί μάλλον θα μπλέξετε παρά θα κερδίσετε.

Μέχρι και την άλλη Τρίτη να ενεργείτε νόμιμα και τυπικά σε κάθε τομέα ζωής, για να μην εμπλακείτε με τις αρχές, οπότε θα έχετε οικονομικό και όχι μόνο κόστος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου σας απασχολούν ζητήματα σχετικά με τη δουλειά, το σπίτι, και μερικοί μια πιθανή μετακόμιση χάριν της εργασίας. Οι λύσεις που θα δοθούν αυτό το διάστημα δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Ίσως αξίζουν την ευκαιρία, όσες προκύψουν το Σαββατοκύριακο. Πέμπτη – Παρασκευή ευνοούνται οι εξελίξεις στην προσωπική ζωή, όπου παίρνετε ικανοποίηση.

 

Από τον Χρήστο Ντούβλη– Αστρoλόγoς-Μαθηματικός και ιδρυτής του κέντρου Original Astrology

ntouvlis