18/08/14 – 24/08/14

ΚΡΙΟΣ:

krios

Φίλε Κριέ, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις, θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, που η Σελήνη θα κινείται στο Λέοντα και σε ευνοεί, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητές σου, αλλά εκμεταλλεύσου και όλες τις ευκαιρίες που θα σου χαρίσει ο κυβερνήτης σου Άρης στον Σκορπιό, για να δρομολογήσεις αποδοτικότερα τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Είσαι μόνος ή μόνη; Απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου, φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και θα ευνοήσει σημαντικά νέες γνωριμίες και επαφές… τρίτου τύπου!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα πάνε όλα πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα που θα αναδείξουν την δουλειά σου. Καινούργια σχέδια που είχες στο μυαλό σου μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου τώρα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό, θα μπουν σε μια καλή σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ:

tauros

Φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί, έχεις μπει ήδη σε περίοδο που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και δείχνουν να σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως η δυναμικότητά σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις άσχημες καταστάσεις, αν την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τις ημέρες αυτές, σκέψου καλά πρώτα και συμβουλέψου δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να λάβεις τις πιο ορθές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Ταύρε, αυτή την εβδομάδα η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να πάει ακόμη καλύτερα όμως, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις πιο συχνά τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη βρίσκεσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες, για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Να τις αποδεχτείς, γιατί ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της δουλειάς σου. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιό σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

didymoi

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα, για τα θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν, θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να εκτιμήσεις σωστά αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ώστε να αποδώσεις τα μέγιστα το γρηγορότερο δυνατόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου, φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, με το πλανητικό σκηνικό να μπερδεύει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια… Αν είσαι ακόμα χωρίς κάποια αξιόλογη σχέση, θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου, ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι να το πετύχεις, αρκεί να το πάρεις απόφαση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που πρέπει να λυθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

karkinos

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η θέση της Σελήνης στους Διδύμους, αλλά και η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Με τη βοήθειά τους, όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν σε μια σειρά. Η διάθεσή σου θα είναι αισιόδοξη και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Αν προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου, έχεις το ταλέντο να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου, γι’ αυτό μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς και δεν το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να διορθώσετε μαζί με τον σύντροφό σου, όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλα ελεύθερα μαζί του λοιπόν, και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Και αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και, γιατί όχι, να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα, που διακαώς περιμένεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσει σημαντικά να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα στη δουλειά σου, με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που έχεις ανάγκη, για να συνεχίσεις ακάθεκτος τις προσπάθειες σου, ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.

ΛΕΩΝ:

leon

Αγαπητέ Λέοντα, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου, θα είναι στα ύψη τους από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, αλλά το Σάββατο, που ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στην Παρθένο, χρειάζεται να είσαι επιφυλακτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις και θα αφορούν στην πρόοδο της καριέρας σου. Μην πάρεις ρίσκα αυτές τις ημέρες, όσο κι αν ο ενθουσιασμός και η θετική σου διάθεση σε παροτρύνουν να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Λέοντα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες μπορεί να μην είναι απόλυτα ευνοϊκές για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις την χρυσή τομή στην μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το και μην παραδίδεις τα όπλα αμαχητί. Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε οτιδήποτε προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Σελήνη από τους Διδύμους να σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές και να προετοιμάσεις το δρόμο, για να τα πετύχεις αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

parthenos

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή την εβδομάδα με τη βοήθεια που σου προσφέρει ο κυβερνήτης σου από το ζώδιό σου, αλλά και τον Ήλιο να σε επισκέπτεται από το Σάββατο, μπορείς να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου, σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα, για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές του να αποδειχθούν πολύτιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Παρθένε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε-σβήσε και εκεί που νόμιζες ότι τα είχες όλα τακτοποιημένα, κάποια παρουσία από το παρελθόν να έρθει να τα ανατρέψει όλα και να σε βάλει σε διλήμματα. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το… κορόιδο. Δεν σε συμφέρει να αντιδράσεις έντονα. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, παραμείνετε ως έχει… Είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Παρθένος, ισορροπία σε περιμένει στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς, που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες μέσα στον χώρο που κινείσαι και να προωθήσεις καλύτερα τις έξυπνες ιδέες σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ:

zygos

Αγαπητέ Ζυγέ, μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται μπροστά σου και ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση, με τον Ερμή από την Παρθένο να σε βοηθάει σημαντικά σε αυτό. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από εσένα, καθώς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δείξουν επιείκεια σε τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις από τη μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους, βάλε τις προτεραιότητές σου και αντιμετώπισε με χαμόγελο όλα όσα δεν είναι στο χέρι σου να διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και φύγατε! Όσο για σένα, που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αυτή την εβδομάδα, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

skorpios

Αγαπητέ Σκορπιέ, κάποιες υποθέσεις που καθυστερούσαν, αυτή την εβδομάδα δείχνουν επιτέλους να τακτοποιούνται, κάτω από την επιρροή του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και της εισόδου του Ήλιου από το Σάββατο στο ίδιο ζώδιο, που θα σε ευνοήσει. Η κοινωνικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη αυτήν την περίοδο, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στο ζώδιό σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Σκορπιέ, σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμό και ερωτικό απέναντι στον σύντροφό σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση, ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου. Γι’ αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχνα καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν τώρα είσαι ακόμα μόνος, περιορίσου στις εξόδους και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα συμβούν κάποια γεγονότα, που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτήν την περίοδο όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνεργάτες σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

toxotis

Αγαπητέ Τοξότη, η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Στα ζητήματα του έρωτα, να ξέρεις ότι πρέπει να αποφασίζεις περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά, αφού με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο, το συναίσθημα δεν αποτελεί αξιόπιστο οδηγό. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και εσύ πρέπει να το καταλάβεις για τα καλά αυτό, ώστε να μείνεις μακριά από δελεαστικές προτάσεις, που μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να σε ρίξουν έξω!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου πηγαίνει καλά, φίλε Τοξότη, αλλά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά ακόμη δεν λέει να φύγει από κοντά σου, κάνε λίγο υπομονή, σταμάτα να έχεις έμμονη ιδέα το να βρεις κάποιο ταίρι και ευχαριστήσου τις στιγμές. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει με την επανεμφάνισή του και πολύ πιθανόν να σε ενοχλήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Μην ξεχνάς ότι θα έχεις σύμμαχο τη Σελήνη από τον Λέοντα, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, και πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

aigokeros

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα, για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα, που σε ταλανίζουν. Επίσης, προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις οικογενειακά, νομικά και κληρονομικά θέματα, που προσπαθείς να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε μόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι κάπως επικίνδυνο για το ζώδιό σου, να μείνεις μακριά από παράτολμες ενέργειες και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν η μοναξιά εξακολουθεί να είναι το μοναδικό σου ταίρι, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο πιο όμορφα μπορείς και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί κάποιος ή κάποια για εσένα, που θα σε οδηγήσει στην ευτυχία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν αυτή την εβδομάδα μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και, επιτέλους, να προωθήσεις τα καινούργια σχέδια, που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

ydroxoos

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πρόκειται να κινηθούν αρκετά αισιόδοξα και θετικά για εσένα, αρκεί μόνο να μην χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να πάρεις την ζωή στα χέρια σου. Οι κινήσεις, η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ο τρόπος που μπαίνουν σε μια τροχιά τα πάντα στη ζωή σου, όλα προδίδουν το γεγονός πως είσαι σε άλλα επίπεδα. Πάρε το απόφαση λοιπόν, και κουνήσου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Λέοντα, αυτή την εβδομάδα η σχέση σου θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα. Ακόμα κι αν περάσατε πρόσφατα δυσκολίες με τον σύντροφό σου, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά-σιγά και η αγάπη στέφεται νικήτρια. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι των ονείρων σου, η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο από την Παρασκευή, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για μία πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, με τον Ερμή να παραμένει στην Παρθένο και, από το Σάββατο, να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο και ο Ήλιος, μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές…

ΙΧΘΕΙΣ:

ixtheis

Αγαπητέ Ιχθύ, ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις. Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο, το διάστημα είναι κατάλληλο για να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις, που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, που θα αποδειχθούν πολύτιμες. Η θέση του Ήλιου από το Σάββατο και μετά στην Παρθένο, δίνει έμφαση στον τομέα των επαγγελματικών σου, που ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου θα αυξηθεί και πιθανώς θα χρειαστεί να αποδείξεις ακόμη μία φορά τα αυτονόητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη παραμένει στο Λέοντα και προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Ταυτόχρονα, σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σας από τη ρουτίνα και θα φέρουν ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Εσύ που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως η Αφροδίτη θα παραμένει και στο δικό σου πλευρό, αλλά μόνο όσον αφορά σε εφήμερες σχέσεις. Μην προσδοκάς κάτι παραπάνω, γιατί θα απογοητευτείς. Απλά, φρόντισε να περάσεις καλά με τα ευχάριστα που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη από τους Διδύμους στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα, ο Άρης από τον Σκορπιό θα δώσει πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: Myastro