24/8/15- 30/8/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας σε επαγγελματικά ζητήματα θα επικρατεί ένας ενθουσιασμός και μια αισιοδοξία.  Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 21-23/3, αν ψάχνετε μια θέση εργασίας κάντε τις απαραίτητες ενέργειες και που ξέρετε μπορεί να έχετε κάποια θετική εξέλιξη αλλά και οι γεννημένοι από 18-19/4, αν ασχολείστε με πωλήσεις ή με παροχές υπηρεσιών ίσως να έχετε κάποια θετικά μηνύματα για νέες συνεργασίες ή ακόμη και να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν εδώ και καιρό.

Από 27/8 -1/11 γίνεστε πιο κοινωνικοί και επιδιώκετε να διευρύνετε τον κύκλο σας. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τον εαυτό σας και να μην επηρεάζεστε από τον τρόπο που συμπεριφέρονται και λειτουργούν οι άλλοι.

Από το Σάββατο και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θέλοντας να συνδυάσετε χαρά και εργασία θα έχετε μια τάση για υπερβολές και ακρότητες τόσο στην καθημερινότητα σας, όσο και στην δουλειά.  Ωστόσο, για να μην έχετε παρατράγουδα ή για να μη τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα σε καταστάσεις που βλέπετε ότι δεν πάει άλλο μην το παρατραβάτε.  Ενώ καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να κινηθείτε με γνώμονα αυτή, καθώς δεν θα σας απογοητεύσει.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οι γονείς θα έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με τα παιδιά σας ενώ οι δεσμευμένοι της παρέας υπάρχει περίπτωση να ακούσετε χαρμόσυνα νέα σχετικά με την επέκταση της οικογένεια σας (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 22-24/4).  Από την άλλη πλευρά οι γεννημένοι από 17-19/5, ίσως να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση από το παρελθόν ή να προκύψει μια νέα σχέση με κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.

Από 27/8 – 1/11 αποφασίζετε να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, όσον αφορά διατροφικές ή καθημερινές συνήθειες και να βγείτε εκτός προγράμματος.  Χαλαρώνετε για λίγο για να μπορείτε να χαρείτε ή να απολαύσετε με ή χωρίς παρέα όλα όσα έχετε επιτύχει.

Από 29/8 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες εστιάζετε και δίνετε ιδιαίτερα βαρύτητα για εσάς στο πως μπορείτε να συνδυάσετε εργασία με προσωπική ζωή και χαρά.  Ενδεχομένως, κάποιοι από εσάς να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για πρόσωπα από το χώρο εργασίας ή να αρχίσετε να φλερτάρετε στον χώρο αυτό.  Με την επιμονή και την προσήλωση που σας διέπει όταν θέτετε ένα στόχο, είμαστε σίγουροι ότι θα την βρείτε την άκρη σας.  Ωστόσο, φροντίστε οι στόχοι που θα θέσετε για την ένταξη σας σε διάφορες ομάδες, συλλόγους ή οργανώσεις να είναι εφικτοί και επιτεύξιμοι σε ένα λογικό πλαίσιο χρόνου.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Σκέφτεστε και ξανά σκέφτεστε εναλλακτικές λύσεις για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι.  Ενδεχομένως, να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα νέο μεγαλύτερο για να συγκατοικήσετε με τον/την σύντροφο ή ακόμη και να επισημοποιήσετε την σχέση σας με έναν αρραβώνα ή γάμο, κυρίως οι γεννημένοι από 22-24/5.  Εν τω μεταξύ, οι γεννημένοι από 18-20/6, αν έχετε εκκρεμότητες με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά φροντίστε να τις διευθετήσετε αυτές τις μέρες διότι χωρίς να το καταλάβετε θα βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σας εξυπηρετήσουν.

Από 27/8 – 1/11 ερωτικά ενσταντανέ, φλερτ, ερωτόλογα και κομπλιμέντα θα είναι το ψωμοτύρι της ημέρας για εσάς ανεβάζοντας παράλληλα και την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

Από το Σάββατο και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες λόγω της ανάγκης να περνάτε καλά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας, μην αγνοήσετε ή παραβλέψετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία ή ακόμη και εσάς τους ίδιους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα οδηγήσει στην διόγκωσης τους.  Ακόμη, μην ωραιοποιείτε καταστάσεις ή μην δημιουργείτε τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 24-27/8, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτό το τριήμερο σε επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις για να κλείσετε νέες συνεργασίες ή να διαπραγματευτείτε τις υπάρχουσες.  Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 23-25/6, αν αναζητάτε εργασία στείλτε βιογραφικά διότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό και αξιόλογο, ενώ οι γεννημένοι από 19-21/7, φροντίστε να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε χαθεί τελευταία γιατί από εκεί που δεν το περιμένατε ίσως να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση κάποιου ονείρου σας.

Από 27/8 – 1/11 θα πρέπει να επιστρατεύσετε την διαλλακτικότητα, την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα με τα μέλη της οικογένειας σας, προκειμένου να προχωρήσετε απερίσπαστοι σε συνεργασίες ή συμφωνίες που έχετε στα σκαριά.

Από 29/8 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρχει μια υπερδραστηριότητα πέρα του φυσιολογικού τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην ίδια την καθημερινότητα όπου το πέρα δώθε οι συναντήσεις και οι συνομιλίες θα δίνουν και θα παίρνουν, έχοντας ως στόχο συμφωνίες που βελτιώνουν το επίπεδο διαβίωσης.  Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, για να μην πούμε σε όλες, δεν θα λείψουνε και οι υπερβολές σε αυτά που θα ειπωθούν ή θα συμφωνηθούν για αυτό καλό είναι να είστε προσγειωμένοι και να μην θαμπωθείτε από τα ωραία λόγια. 

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας κινητοποιηθείτε για να πετύχετε στόχους κυρίως οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως, ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 24-26/7.  Ενώ οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου κυρίως από 19-21/8, θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εσόδων σας από δουλειά ή ακόμη και να ξεπεράσετε δυσκολίες που αντιμετωπίζατε τα τελευταία χρόνια στο χώρο του σπιτιού σας.

Από 27/8 – 1/11 το μυαλό σας θα αναπολεί όμορφες στιγμές που περάσατε με κάποιο πρόσωπο σε μέρη μακρινά και εξωτικά χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο του να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι για χάρη του.

Από το Σάββατο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, προκειμένου να μην έχουμε κλάματα και δράματα στην συνέχεια, καλό θα ήταν να τιθασεύστε την ακόρεστη επιθυμία σας να σπαταλάτε χωρίς όριο, για χάρη διασκέδασης και εκτόνωση από έγνοιες και σκοτούρες.  Αφήστε για λίγο στην άκρη κουβαρνταλίκια και γαλαντομίες για αργότερα.  Επίσης, πριν ενταχθείτε σε οικονομικούς συνεταιρισμούς/συνεργασίες  ή ομάδες καλλιτεχνικές ή πνευματικού ενδιαφέροντος.  Βεβαιωθείτε για το σκοπό και την αποστολή, που εξυπηρετούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που νιώθετε το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 24-26/8, μπορεί να γίνει η αιτία για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα.  Ενώ οι γεννημένοι από 19-20/9, μην διστάσετε να εκφράσετε ιδέες ή επαγγελματικά σχέδια διότι υπάρχει περίπτωση να βρείτε ισχυρούς συμμάχους στα όνειρα σας.

Από 27/8 – 1/11 είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, προκειμένου να αναπτύξετε ή να διευρύνετε το δίκτυο φίλων, που θα σας βοηθήσει για να μονιμοποιήσετε έσοδα προερχόμενα κυρίως από το επάγγελμα σας.  Μην αφήσετε το χρόνο να πάει χαμένο εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα.

Από το Σάββατο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες η ευεξία, η καλή διάθεση, η αισιοδοξία, η όρεξη για περιπέτεια και νέα επαγγελματικά σχέδια ή ακόμη και η ανάγκη σας για να κάνετε το επόμενο βήμα προσωπικά απλώς θα είναι εμφανής και έντονη στον καθένα.  Ωστόσο, στην κρίση σας για τρίτους μην εγκαταλείψετε την λογική και αφεθείτε στο συναίσθημα ή μην παραβλέψετε πράγματα που σας ενοχλούν, καθώς τότε ενδέχεται να οδηγηθείτε σε εσφαλμένες αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου 

 

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με σκοπό να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέση με φίλους, σύντροφο ή με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, κυρίως οι γεννημένοι από 24-26/9.  Από την άλλη πλευρά οι γεννημένοι από 20-22/10, ευνοείστε να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με την οικεία σας ή ακόμη και να ξεπεράσετε δυσκολίες που προέκυψαν με κάποιο μεγαλύτερο μέλος της οικογένεια σας. 

Από 27/8 – 1/11 έχοντας στο πλάι σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε ξεκινάτε μια σειρά μυστικών επαφών ή συναντήσεων, που στόχο έχουν την διεύρυνση των γνωριμιών σας, οι οποίοι θα φανούν πολύτιμοι σύμμαχοι στην συνέχεια.

Από 29/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορείτε με ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ευκολία να βάλετε σε μια τάξη σκέψεις και ιδέες για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ή για αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στην καθημερινότητα σας.  Με σύμμαχο το χρόνο μπορείτε να κάντε την κριτική και την ανάλυση σας και να καταλήξετε στο ποια είναι η πιο βέλτιστη τακτική να ακολουθήσετε προκειμένου να επιτύχετε αυτά που επιδιώκετε.  Ωστόσο, στην διάρκεια της ημέρας ή όταν κάνετε κάτι θα πρέπει να έχετε πλήρη συνειδητότητα του τι κάνετε και όχι να ταξιδεύετε νοερά σε άλλους κόσμους.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Δευτέρα έως τις 27/8 οι γεννημένοι από 25-27/10, θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό και το φιλικό σας περιβάλλον με νέες γνωριμίες.  Δεν αποκλείεται μέσα από τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, οι ελεύθεροι της παρέας να συναντήσετε το έτερο σας ήμισυ ενώ οι δεσμευμένοι να επισημοποιήσετε την σχέση σας με έναν αρραβώνα.  Από την άλλη πλευρά οι γεννημένοι από 19-21/11, αν θέλετε να πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια σάρκα και οστά φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να εντυπωσιάσετε τα άτομα που θέλετε να προσελκύσετε προκειμένου να συνδράμουν με τον α’ ή β’ τρόπο στην εκπλήρωση των στόχων σας.

Από 27/8 – 1/11 οι σκέψεις σας θα περιδιαβαίνουν σε μονοπάτια που έχουν να κάνουν με το πώς μπορείτε να λάβετε από φίλους ή συνεργάτες την απαραίτητη στήριξη ή να πάρετε την έγκριση τους για να συνεχίσετε τα σχέδια σας. 

Ναι είναι αλήθεια διανύετε μια από τις ωραιότερες φάσεις στην ζωή σας.  Αφού βλέπετε σταδιακά επαγγελματικοί στόχοι να υλοποιούνται ή να εντάσσεστε στις ομάδες που επιθυμείτε.  Με αποτέλεσμα να έχετε όρεξη και διάθεση για να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά.  Κάντε το λοιπόν προκειμένου μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να δρέψετε όσο το δυνατόν πιο πολλούς καρπούς.

Ωστόσο, μέσα στην βιασύνη μην οδηγηθείτε σε λάθος εκτιμήσεις για άτομα από την προσωπική σας ζωή.  Ας είστε ρεαλιστές και ας δείτε την πραγματικότητα έτσι όπως είναι χωρίς χρώματα και αρώματα.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οι γεννημένοι από 24-26/11, θα έχετε την δυνατότητα να εκπληρώσετε κάποια κοινωνικό-επαγγελματική φιλοδοξία σας όπως να αναλάβετε την θέση εργασίας που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό αλλά και να αλλάξετε κοινωνικό status.  Από την άλλη πλευρά για τους γεννημένους από 18-20/12, έρχεται πολύτιμη βοήθεια για να επιλύσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή ξεπερνάτε δυσκολίες ή εμπόδια που προέκυψαν με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας ή ιεραρχίας από εσάς.

Από 27/8 – 1/11, όντας ως συνήθως ευχάριστοι, ενθουσιώδεις και γεμάτοι όρεξη για ζωή οι φίλοι σας θα αναζητούν την παρέα σας και θα αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους προσφέροντας αφειδώς την βοήθεια τους για επαγγελματική ανέλιξη ή για επίτευξη οποιοδήποτε άλλου στόχου σας. 

Από το Σάββατο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες φαίνεται ότι έφτασε πλέον ο χρόνος για να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια, να αρχίσετε να κοινοποιείτε τις ιδέες σας για βελτίωση/αναβάθμιση της δουλειάς ή των συνθηκών αυτής.  Ωστόσο, μην σας συνεπάρει η θετική εξέλιξη που θα έχουν τα όνειρα σας και αρχίσετε να ωραιοποιείτε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 24-27/8 οι γεννημένοι από 23-25/12, μέσα από απρόσμενες συναντήσεις θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε οικονομικές συνεργασίες ή συμφωνίες ακόμη και όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες ίσως να υπάρξουν κάποιες θετικές ειδήσεις.  Ενώ οι νεότεροι της παρέας ίσως να έχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές ή ταξίδια.  Επιπλέον οι γεννημένοι από 16-18/1, μην μένετε σε προφορικές υποσχέσεις ή σε λόγια του αέρα φροντίστε να επικυρώσετε γραπτώς νέες συμφωνίες ή συνεργασίες.

Από 27/8 – 1/11 είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους με κάποιο συνεργάτη.  Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με την εργασία σας θα έρθουν στην επιφάνεια, όπου θα πρέπει να δώσετε μια λύση.  Γενικότερα είναι μια περίοδος όπου θα υπάρξουν συζητήσεις που θα αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις.  

Από 29/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες δεν σηκώνετε κεφάλι. Μετατρέπεστε σε ακούραστα, προσηλωμένα και καλά πειθαρχημένα στρατιωτάκια προς στο καθήκον, που στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι άλλο πέρα από το να ξεκινήσετε να υλοποιείτε σχέδια επαγγελματικά, σπουδών ή για ταξίδια σε εξωτερικό.

Ωστόσο, σε συναντήσεις, επαφές, συνομιλίες ή γενικότερα σε αυτά που θα ακουστούν από το κοντινό περιβάλλον κατά την διάρκεια αυτών των ημερών φροντίστε να μην υπάρχουν αδιευκρίνιστα σημεία ή ασάφειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οι γεννημένοι από 21-23/1, θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε οικονομικές εκκρεμότητες με την στήριξη του συντρόφου σας αλλά και να αυξήσετε τα έσοδα σας με νέες συνεργασίες.  Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε κρυμμένα συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.  Ενώ για τους γεννημένους από 15-17/2, ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα θα καταφθάσουν στην πόρτα σας σε σχέση με παιδιά ή σύντροφο.  Επίσης, ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς ξεπερνάει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. 

Από 27/8 – 1/11 επιστρατεύετε τις γνωριμίες ή τον κύκλο επαφών που έχετε, καθώς τα άτομα αυτά αποδεικνύονται σημαντικοί / πολύτιμοι σύμμαχοι σε επαγγελματικά βήματα, προσωπική ζωή ή θέματα που αφορούν παιδιά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αύξηση της αυτοπεποίθηση σας. 

Από το Σάββατο και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες για να μην σας ταρακουνήσουν από την θέση σας και σας βγάλουν εκτός προγράμματος σε επαγγελματικές υποχρεώσεις αφήστε τις υπερβολές και τα ανοίγματα για κάποια άλλη φορά, που θα είναι πιο ασφαλές το όλο οικοδόμημα και όχι για τώρα.  Ακόμη, μην αφήσετε να πλανάται κάποιο μυστήριο, πάνω σε υποθέσεις επαγγελματικού ή οικονομικού περιεχομένου, ζητήστε ή δώστε διευκρινήσεις όπου και όταν χρειάζεται.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 24-28/8 οι γεννημένοι από 20-22/2, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε νέα πρόσωπα στην ζωή σας είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.  Βέβαια, όσοι ψάχνετε μια θέση εργασία φροντίστε να χτυπήσετε αρκετές πόρτες και να στείλετε βιογραφικά διότι με τον α’ ή β’ τρόπο θα κλέψετε τις εντυπώσεις από τους υπόλοιπους.  Αν είστε ελεύθεροι και θέλετε να βρείτε το άλλο σας μισό δεν έχετε παρά να δώσετε το παρόν σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και που ξέρετε μπορεί η τύχη να σας χαμογελάσει.  Από την άλλη πλευρά για τους  γεννημένους από 17-19/3, φίλοι και γνωστοί βάζουν πλάτες για να πετύχετε κάποιους στόχους.

Από 27/8 – 1/11 ξεχασμένες υποχρεώσεις κάνουν την εμφάνιση τους, όπου θα πρέπει να ρυθμιστούν για να απαλλαγείτε οριστικά, όπως και οι απαιτήσεις δικές σας προς τρίτους γίνονται και πάλι επίκαιρες.

Από 29/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες κινητοποιείστε για να κλείσετε ή να επισημοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες επαγγελματικού κυρίως περιεχομένου, οι οποίες σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτά που επιδιώκετε/επιθυμείτε.  Παρόλα αυτά, όμως καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλά τον πήχη και να μην προσδοκάτε τόσα πολλά από αυτές για να μην απογοητευτείτε στην συνέχεια.

Ενώ σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να απολέσετε ή εκδιώξετε την διαίσθηση σας καθώς είναι ο αλάνθαστος οδηγός σας.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr