Από 25 έως 1/10/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη εσύ που αναζητάς σασπένς και περιπέτεια θα αναλάβεις δράση, απελευθερώνεται η στάση σου, θα ρίξεις τα βέλη σου και θα βρεις στόχο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και αισιοδοξία, με ασυνήθιστες ενέργειες θα περάσεις σε δυναμικές προσεγγίσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που είναι πολύ πιθανό να έχει κατάληξη νέας αρχής. Ο τρόπος που θα χειριστείς τα γεγονότα θα είναι επιτυχημένος, διαγράφεις οριστικά τα παλιά.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω θα την οργανώσεις τη στάση σου, θα καταφέρεις να στερεώσεις τη σχέση σου επάνω σε νέες και πιο σταθερές βάσεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις και να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό ειρηνικές θα κάνει τις διαθέσεις σου, συνεννόηση θα βρεις με το ταίρι σου, θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικής πορείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που αιωρείσαι και δεν έχεις βρει ακόμα τον στόχο σου, τώρα με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Πλούτωνα να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς συναισθηματικά και να σταθμεύσεις σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό τα λόγια σου θα είναι θερμά και ελκυστικά, θα είσαι σε θέση να πείσεις.

Σε σχέση. Ανανέωση θα αναζητήσεις και όντως με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα βρεις τρόπο να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Λίγο ο αυθορμητισμός σου, λίγο οι θερμές και ανέμελες διαθέσεις σου, θα φέρεις ηρεμία και αισθησιασμό μέσα στη σχέση σου. Με τον Ερμή στον Ζυγό λόγια αγάπης θα ακουστούν, έρχεται συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με το πέρασμα της Σελήνης από τον Τοξότη στον Αιγόκερω και στην συνέχεια στον Υδροχόο, ανέμελη, αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, γοητευτικό το στυλ σου, ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει. Το κλείσιμο του εξαημέρου θα σε βρει σε ξεκίνημα νέας σχέσης. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα καταφέρει να δώσει νόημα στην προσωπική σου ζωή, η καθημερινότητα σου πλέον θα είναι τελείως διαφορετική!

Σε σχέση. Με τον Πλούτωνα να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, σοβαρές και αξιόπιστες θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες της σχέσης σου, κάποια πράγματα ενδεχομένως να τα βρεις ανιαρά, θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, θα δώσεις ουσιαστικό νόημα στις επαφές σας. Αλλάζουν τα σχέδια για το μέλλον του δεσμού σου, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη έρχεται καινούργιο άνοιγμα, μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο πρόσχαρο και αυθόρμητο, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον, αυτό το άτομο θα καταφέρει να σε ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, πολύ γρήγορα θα ξεκινήσεις σταθερό δεσμό που θα έχει διάρκεια και μέλλον.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω ο ορθολογισμός σου σε συνδυασμό με την πρακτική σου δράση θα σε βοηθήσουν να κλείσεις τα ανοιχτά ζητήματα μέσα στη σχέση σου. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό θα ακουστούν ειλικρινείς εξομολογήσεις, θα βρεις τη συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεσαι. Το ταίρι σου θα σου εκδηλώσει τα αισθήματα του, η στάση του θα είναι συγκαταβατική, θα είσαι σε θέση να νιώσεις και να εκτιμήσεις την αγάπη που θα σου δείξει.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη αφήνεις στην άκρη την αδράνεια, περνάς σε άμεση δράση με στόχο να βγεις από την στασιμότητα. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στο χέρι σου θα είναι αν θα γίνει επανένωση. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα σε φλερτάρουν, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή, εσύ θα είσαι ο οδηγός των εξελίξεων.

Σε σχέση . Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω σοβαρή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα νιώσει δίπλα σου ασφάλεια και σιγουριά. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό οι συζητήσεις σας θα έχουν ομαλή πορεία, η κατάληξη θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν τη μελλοντική σας πορεία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δέσμευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Επανασύνδεση θα σου φέρει η επιστροφή του ορθόδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα το καλοδεχτείς το πρώην ταίρι σου, θα καταφέρεις να βγεις από τις αβέβαιες καταστάσεις. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό τα τηλεφωνήματα και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα φέρουν αποτέλεσμα οριστικής επανένωσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό, θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Ενδεχομένως να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις χωρίς ενδοιασμούς. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου;

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη, στοχευμένη δράση θα αναλάβεις και θα σου βγει σε καλό. Στα μέσα της εβδομάδας θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει, έντονη θα είναι η έλξη που θα νιώσεις. Θα θελήσεις να το πολιορκήσεις, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κατακτήσεις. Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο προσέγγισης, ο χειρισμός σου θα είναι άμεσος και αποτελεσματικός, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου, με τη μεθοδική σου τακτική και τη διπλωματική σου άμυνα, θα καταφέρεις να ελέγξεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου. Σε αυτό που θα προτείνεις θα πάρεις θετική απάντηση, δεν πρόκειται να σου αρνηθεί. Θα γίνει αυτό για το οποίο κοπιάζεις εδώ και καιρό, έρχεται χαρά και ικανοποίηση. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα τονώσει την αισιοδοξία σου, με τις πράξεις σου εσύ και το ταίρι σου θα ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου δε υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που η αμοιβαία σας έλξη θα σας οδηγήσει σε προσωπικό ραντεβού. Με τον ερχομό του Ερμή στον Ζυγό εκδήλωσε τα αισθήματα σου, ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι ο σωστός οδηγός.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα να επιστρέφει στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία, σταθερά δίπλα σου θα το κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό κλείνουν τυχόν διαφωνίες, συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Σε περίπτωση που υπάρχει τσακωμός ή χωρισμός θα τα βρείτε μεταξύ σας, τερματίζουν οι εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου αλλάζεις σχέδια και πλάνα, τώρα θα κινηθείς με στόχο να βρεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και θα καταφέρει να σε αποκόψει από το παρελθόν. Εσύ που χώρισες και αναζητάς νέα αρχή ετοιμάσου τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο. Σε τυχαίο σημείο θα βρεθείς αντικριστά με άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται εντελώς ξαφνικά να ερωτευτείς. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη με απρόοπτες εκπλήξεις και εξελίξεις.

Σε σχέση. Αυτή τη φορά τα γεγονότα δε θα σε αγχώσουν, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τη φιλοσοφήσεις την κατάσταση, με αισιοδοξία και χιουμοριστική διάθεση θα χειριστείς τα απρόοπτα. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό διπλωματικά και δελεαστικά θα είναι τα λόγια σου, θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το ταίρι σου. Ο ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεωθείς, δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής και απόδρασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και στη συνέχεια στο ζώδιο σου στην ανανέωση θα στοχεύσεις, αισιόδοξη θα είναι η στάση σου. Τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά, η τύχη θα σε ρίξει επάνω σε πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό. Η ελκυστικότητα σου και η απελευθερωμένη σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, θα γίνουν άμεσες κινήσεις και από τις δυο πλευρές. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο πολύ γρήγορα θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργια σχέση.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Πλούτωνα να επιστρέφει στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία σταθερό ενδιαφέρον θα δείξεις στο ταίρι σου, με αποφασιστικότητα θα περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στη κατοχύρωση και στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ειλικρίνεια και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου με θερμό τρόπο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την αδράνεια, τα γεγονότα δεν θα σε αφήσουν να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Με την ευγενική του συμπεριφορά και την προσιτή του στάση θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου. Τα συμβάντα της εβδομάδας θα σε ανανεώσουν. Αυθορμητισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, οι προσεγγίσεις σου θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και στη συνέχεια στον Αιγόκερω, σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σου, θα αναζητήσεις τάξη και ασφάλεια. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό θα καταφέρεις να βάλεις στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να σε κουράζουν. Στο τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα συζητήσεις, θα ξεκαθαρίσεις, και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, έρχεται κατάληξη επανασύνδεσης.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την επανεμφάνιση του, τα γεγονότα θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από ένα άτομο από το παρελθόν που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ξανά ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια πορεία. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία προμηνύεται επανασύνδεση, ξεκινά δεύτερος γύρος αγάπης με δημιουργική κατάληξη.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη κα τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό ανέμελη και ευδιάθετη θα είναι η στάση σου, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία, προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπολαιότητες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αντιστρέψεις καταστάσεις πίεσης, ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσει σε πράξεις ασυνήθιστες.

Πηγή: Myastro.gr