Από 9 έως 15/10/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό θα έχεις γοητεία, ελκυστικότητα, και ανάγκη για ανεξαρτησία. Θα κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία , θα αναζητήσεις πάθος ίσως και μυστήριο. Το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου ενδεχομένως να έχει κάπως εξτριμ στυλ, κατά πασά πιθανότητα δεν θα πρόκειται για μια συνηθισμένη προσωπικότητα. Με δυναμισμό θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις, η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ξεκίνημα.

Σε σχέση. Με τον Δία να εμφανίζεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ενδεχομένως να σε ρίξει σε αδράνεια, βασική σου επιθυμία θα είναι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε εξοπλίσει με γοητεία , η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις στα όμορφα του λόγια. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση και δεν θα χάσεις.

Σε σχέση . Με τον Δία να εμφανίζεται στον Σκορπιό και με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα το ταίρι σου θα δυσκολευτεί να επικοινωνήσει μαζί σου, ενδεχομένως να εμφανίσεις τάσεις αντιλογίας και αντίδρασης, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μην χαρακτηριστεί ως εριστική. Λίγο αργότερα με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα θελήσεις να βγάλεις στην επιφάνεια τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και το ταίρι σου θα έχετε ξεχάσει τις εντάσεις, θα εστιάσετε στην έλξη σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Την ανανέωση θα αναζητήσεις και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να τη βρεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό δε θα σε αφήσει να αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθεια σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σε βρει να ετοιμάζεσαι για ραντεβού!

Σε σχέση. Με τον Δία να εισέρχεται στον Σκορπιό ίσως να μιλήσεις για δεσμεύσεις και για μονιμότητες, ωστόσο προσοχή στον χειρισμό σου. Το νου σου στις εμμονές, απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να έχεις ομαλή εξέλιξη στις συζητήσεις σου αρκεί να αποφύγεις την αδιαλλαξία και τις πεισματικές αντιδράσεις. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό ευγενική και ελκυστική θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να γοητεύσεις το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αγαπητέ μου Καρκίνε επανασύνδεση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου. Ναι μεν θα υπάρξει πρόσωπο που θα σου δείξει ενδιαφέρον ωστόσο δε θα έχεις καμία διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σου φέρει ασφάλεια και σταθερότητα.

Σε σχέση. Μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι σταθερή και δημιουργική. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις δέσμευσης. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε πρόταση επισημοποίησης, κάποιοι άλλοι θα τολμήσετε εσείς οι ίδιοι να την προτείνετε. Συνειδητά θα αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σας θα είναι δυναμική και αισιόδοξη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Στην αναζήτηση νέας γνωριμίας θα σας ωθήσει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους. Λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα θελήσεις να πολιορκήσεις, να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Με ένα πρόσωπο θα συνομιλήσεις σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα. Η έλξη που θα νιώσεις γι αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Με τον Δία να εισέρχεται στον Σκορπιό εξουσιαστική θα είναι η στάση σου, κατά πασά πιθανότητα θα απαιτήσεις, θα εναντιωθείς και θα πιέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις τάσεις που θα έχεις για επιβολή και κυριαρχία, καλό θα είναι να αποφύγεις να φτάσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στον καλλωπισμό σου φίλε μου Παρθένε. Από την μια η Σελήνη στον Λέοντα, από την άλλη η ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως γοητευτική και ελκυστική εικόνα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην έλξη που θα νιώσει για σένα, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε φλερτάρει, δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας σε διαβεβαιώνω πως θα απαλλαγείς από αυτά μια και καλή. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σχέδια μελλοντικής εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση του Δία στον Σκορπιό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο δε θα σε αφήσουν να παρασυρθείς από τις φιλοφρονήσεις και τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσεις, θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις τον καμουφλαρισμένο σκοπό και την παραποιημένη αλήθεια. Πολλά θα σου πει το ελκυστικό πρόσωπο με το εντυπωσιακό στυλ, λίγα θα πιστέψεις, και πολύ καλά θα κάνεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα σε εξιτάρει το όμορφο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να μην σταθείς στο περιτύλιγμα, κάνε το βήμα να συλλέξεις τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, η στάση σου ίσως να είναι κάπως διφορούμενη. Σε περίπτωση που σε πιέζει η σχέση που έχεις ή νιώθεις πως έχουν μειωθεί απειλητικά τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, θα είσαι σε θέση να προνοήσεις για τις συνέπειες των πράξεων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα ενισχύσουν την γοητεία σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αν έχεις βάλει στόχο να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου να ξέρεις πως θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, θα έχει συμπεριφορά και προσωπικότητα ταιριαστή στις προτιμήσεις σου, κάνε βήμα προσέγγισης θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση. Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα προσπαθήσεις να ελέγξεις και να χειραγωγήσεις το ταίρι σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ενδεχομένως να είναι κάπως υπεροπτικά, προσοχή να μην δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Καλό θα είναι, άθελα ή μη, να μη προσβάλεις το ταίρι σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους απελευθερωμένη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα φλερτάρεις και θα βρεις ανταπόκριση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τη δυναμική και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου, μόλις εντοπίσεις το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα βρεις αυτομάτως τον τρόπο να του τραβήξεις την προσοχή. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα ξεκινήσει για σένα καινούργιος κύκλος αγάπης.

Σε σχέση. Με τον Δία να εισέρχεται στον Σκορπιό θα το περικυκλώσεις το ταίρι σου, θα εφαρμόσεις μελετημένη στρατηγική με στόχο να το εξουσιάσεις, ωστόσο κι αυτό από την πλευρά του δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Μέσα στην εβδομάδα προσοχή ενδεχομένως να υπάρξει κόντρα υπεροχής, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα αλλάξεις τακτική, θα είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις τη θερμή και ελκυστική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ψάξεις, να αναζητήσεις, και να βρεις. Με τον ερχομό του Δία στον Σκορπιό η προσέγγιση σου θα είναι μεθοδική, η αντίληψη σου κοφτερή. Θα το βρεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό, διακριτικό και ελκυστικό, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση ο ερχομός του Δία στον Σκορπιό και λίγο αργότερα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να σοβαρέψεις την πορεία του δεσμού σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης , ναι μεν οι πράξεις σου δεν θα είναι άμεσες, ωστόσο η θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο λιθαράκι προς την επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις καινούργιες περιπέτειες, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που να μπορεί να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν. Με Δία να εμφανίζεται στον Σκορπιό θα βρεις τον έξυπνο τρόπο να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό κομψή και εκλεπτυσμένη θα είναι τόσο η εμφάνιση σου όσο και η στάση σου.

Σε σχέση. Με τον ερχομό του Δία στον Σκορπιό συναισθηματικό βάθος αλλά και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου, η συγκαταβατικότητα σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων, ωστόσο η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα καταφέρει να σας ηρεμήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο Ζυγό θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση σου, θα επιμεληθείς το στυλ σου, και όντως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητα σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένο ατόμου που θα κλέψει την καρδιά σου. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να προσεγγίσεις με επιτυχία.

Σε σχέση. Προσοχή στις καταπιεστικές ενέργειες, με την εμφάνιση του Δία στον Σκορπιό ενδεχομένως να προσπαθήσεις να κατευθύνεις τον ταίρι σου με απαιτητικό τρόπο. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σχέση σου, θα θελήσεις να εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων, θα καταφέρεις να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή να προτείνεις αυτό που σκέπτεσαι, το πρόσωπο που αγαπάς θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

Πηγή: Myastro.gr