Από 23-5-2016 μέχρι 29-5-2016


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

Από 24/5 -16/6 η ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και η τσαχπίνικη συμπεριφορά σας σε επαφές, επικοινωνείς ή γενικότερα σε συζητήσεις που θα έχετε για θέματα συνεργασιών, σχέσεων οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου θα συμβάλλουν στο να προχωρήσετε ταχύτερα τέτοιου είδους ζητήματα.

Από 24/5 – 26/5 ας είστε πιο μετρημένοι στο λόγο σας και μην οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα, καθώς είναι πιθανόν να οδηγηθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις και κινήσεις λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας ή πίστης στις δυνάμεις σας.
Από 26/5 – 1/7 σε θέματα οικονομικών συνεργασιών, δοσοληψιών ή εκκρεμοτήτων που έχετε με δημόσιο ή τρίτους, ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, μεταβολές ή αναβολές. Για αυτό μην εφησυχαστείτε αν δείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τον δρόμο, που εσείς θέλετε ας είστε υποψιασμένοι για πιθανές εκπλήξεις.


ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

Από 24/5 και για τρεις εβδομάδες παίζετε μπάλα σε γνώριμους χώρους με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η προώθηση των κεκτημένων σας. Καθόλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας διαχειριστείτε με διπλωματία τις σχέσεις σας με συναδέλφους/συνεργάτες και μην επιτρέψετε να ξεσπάσουν κόντρες ή έριδες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να βλάψουν – αμαυρώσουν την εικόνα σας.

Από 24 – 26/5 σε επαφές ή συζητήσεις που θα έχετε για ζητήματα προσωπικά οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου κρατήστε τις διακριτικές γραμμές. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας συνεπάρει και αποκαλύψετε ή πείτε παραπάνω από όσα πρέπει.
Από 26/5 – 1/7 ενδεχομένως να είστε λίγο παραπάνω ευερέθιστοι από το κανονικό. Με αποτέλεσμα να αρπάζεστε και να θίγεστε ευκολότερα. Ωστόσο, για να μην την πληρώνουν οι δικοί σας άνθρωποι, προσπαθήστε να ελέγχετε τον εαυτό σας και να εκτονώνεστε κάνοντας μια δραστηριότητα.


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 24/5 και για περίπου 20 μέρες σας βρίσκουμε συναισθηματικά ανεβασμένους, με πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία, κατάσταση που βοηθάει για να βρίσκετε λύσεις σε θέματα, που σας προβληματίζουν αλλά και σας δίνει και μια νότα αισιοδοξίας. Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος τα φλερτ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

Από 24 – 26/5 θα πρέπει να δώστε στην οικογένεια σας να καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να επεμβαίνει σε υποθέσεις συναισθηματικού περιεχομένου που δεν την αφορούν. Ενώ η απρόσμενη εμφάνιση φίλων θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε ζητήματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή γενικότερα του μέλλοντος σας.

Από 27/5 – 1/7 ενδεχομένως οι αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείτε να κάνετε σε δουλειά ή καθημερινότητα να μην πηγαίνουν, όπως θα θέλατε λόγω δυσκολιών, εμπόδιων ή προβλημάτων που ενδεχομένως να εμφανιστούν στο διάβα σας. Για αυτό ας είστε προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα για να αντιδράσετε σε όλα αυτά που θα λάβουν χώρα. Για αυτό καλό θα ήταν να κάνατε μια δραστηριότητα για να εκτονώνεστε.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

Από 24/5 – 16/6 αρχίζετε μυστικές επαφές για να προωθήσετε επιδιώξεις που θεμελιώνουν μια νέα φάση ζωής. Ενώ η απρόσμενη προβολή ενός νέου προφίλ προς τα έξω ή η έναρξη μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας για να ευδοκιμήσει χρειάζεται και την αρωγή της οικογένειάς σας.
Από 24 – 26/5 κρατήστε χαμηλό προφίλ, μην δίνετε λαβές για σχόλια, μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά και αποφύγετε να πείτε περισσότερα από αυτά που επιτρέπονται. Ειδάλλως θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ίντριγκες και γενικότερα παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.

Από 27/5 – 1/7 μπαίνετε σε μια φάση εκκίνησης νέας επαγγελματικής δραστηριότητος ή επιχειρηματικών επενδύσεων που συμβάλλουν στην κοινωνική σας άνοδο. Ακόμη, τακτοποιείτε τρωτά σημεία στην ιδιωτική προσωπική σας ζωή προκειμένου να αναρριχηθείτε κοινωνικά. Ωστόσο, για να πάνε όλα κατ ευχήν θα πρέπει να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και να δώσετε και την δέουσα προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

Από 24/5 – 16/6 στις διαφόρων μορφών κοινωνικές σας συναλλαγές θα είστε πιο αποτελεσματικοί ή αποδοτικοί για αυτό φροντίστε να αξιοποιείστε καταλλήλως την καλή εικόνα, που θα προκαλείται στους άλλους, ώστε να προωθήσετε καίρια ζητήματα σας. Ακόμη, θα έχετε την έντονη παρόρμηση να ζήσετε νέες πρωτόγνωρες εμπειρίες, να κάνετε αλλαγή στόχων, καριέρας ή να ψαχθείτε για ιδέες ή φιλοσοφικά θέματα, ωστόσο για να γίνουν πραγματικότητα οι πιο πάνω επιθυμίες μην συγκρουστείτε ή κοντραριστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Διαφορετικά δεν θα έχετε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Από 24-26/5 πείτε όχι σε μη ξεκάθαρες παρέες που ενδεχομένως θέτουν σε κίνδυνο αυτά που έως τώρα με κόπο και θυσίες έχετε αποκτήσει.
Από 27/5 – 1/7 ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές ή μεταβολές σε ζητήματα, που έχουν να κάνουν με αγοροπωλησία ακινήτου, μετακόμιση ή οικονομικά του σπιτιού. Για αυτό ας είστε προετοιμασμένοι για κάποια τέτοια εξέλιξη έχοντας καταστρώσει και ένα εναλλακτικό σενάριο για το πώς θα κινηθείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

Από την Τρίτη και για 3 εβδομάδες με όπλο την καλή εντύπωση, που θα αφήνετε στους άλλους θα
δείτε να προχωράνε ή να υλοποιούνται σταδιακά τα όνειρά σας για κάποια εξέλιξη, αναβάθμιση στην δουλειά ή ακόμη και για αλλαγή του κοινωνικού σας status. Ακόμη, είναι μια καλή περίοδος για να επιλύσετε διαφωνίες με αδέλφια, γείτονες ή κοντινούς συγγενείς.

Από 24 – 26/5 βάζοντας πρόγραμμα και ασφαλώς ακολουθώντας το προστατέψτε τον εαυτό σας από την πιθανότητα που υπάρχει να βγείτε εκτός πορείας και να τσαλακώσετε ή χαλάσετε την εικόνα που τόσο καιρό χτίζατε.
Από 27/5 – 1/7 θα πρέπει να είστε λιγότερο εριστικοί δηκτικοί ή καυστικοί απέναντι στους άλλους αν θέλετε να προχωρήσετε τις δουλειές και να δείτε συμφωνίες να πραγματοποιούνται ή για να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με αδέλφια ή κοντινό περιβάλλον.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

Από 24/5 – 16/6 αξιοποιείστε κατάλληλα την στήριξη/εμψύχωση που θα έχετε, προκειμένου να βάλετε μπροστά σχέδια για βαθύτερες επιδιώξεις ή φιλοδοξίες, μιας και η πιο τσαχπίνικη συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα δεν θα περνάει απαρατήρητη. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος νέες ενδιαφέρουσες προσωπικές γνωριμίες θα προκύψουν από το χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας. Ωστόσο, για να προχωρήσετε ή να επωφεληθείτε ποικιλοτρόπως από αυτές μην επιτρέψετε στους άλλους να επέμβουν στις επιλογές σας.

Από 24 – 26/5 ρίξτε λίγο κρασί στο νερό μας και μην οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές με αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς λόγω διαφορετικής αντιμετώπισης θεμάτων που έχουν να κάνουν με το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά εσάς τους ίδιους.

Από 27/5 – 1/7 οπλιστείτε με υπομονή γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές ή ματαιώσεις στα όποια σχέδια είχατε κατά νου να τρέξουν. Ενώ, για κάθε σας επιλογή όσον αφορά επαγγελματικά ή προσωπικά, επαληθεύστε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, πριν ενεργήσετε.


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

Από 24/5 – 16/6 η μη εμφανής αρωγή οικονομικής ή συναισθηματικής φύσεως που θα έχετε από συνεργάτες, σχέσεις ή συναδέλφους θα σας δώσει φτερά, κάνοντας σας ακόμα πιο δυναμικούς και επίμονους για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Από 24 – 26/5 θέστε προτεραιότητες σχετικά με το σε ποιες κοινωνικές εκδηλώσεις αξίζει να δώσετε το παρόν, που θα βοηθήσουν στο άνοιγμα των οριζόντων σας και ποιες θα πρέπει να απορρίψετε προκειμένου να μην διαταράξετε και την οικογενειακή σας ηρεμία.

Από 27/5 – 1/7 αλλαγές σε τρόπο ζωής, δουλειάς ή η εκκίνηση επαγγελματικών σχεδίων, ενδεχομένως να μην ακολουθούν την πορεία, που εσείς θα θέλατε και να προκύψουν καθυστερήσεις ή ματαιώσεις. Για αυτό οπλιστείτε με υπομονή και προσπαθήστε να διασφαλίσετε από την πλευρά σας ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και τα ενδεχόμενα.


ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

Από 24/6 – 16/6 κάποια φίλη ή ο σύντροφος σας κινητοποιείται ιδιαίτερα για να προωθήσει τους εργασιακούς σας στόχους ή για να βελτιώσει την καθημερινότητα σας. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα είναι πιο εύκολα να σας ανοιχτούν οι άλλοι και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους προς εσάς ή θα έχετε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Από 24 – 26/5 μην εκθέτετε ή δημοσιοποιείτε αυτούς ή αυτά που σας δίνουν δύναμη ή κουράγιο για να συνεχίσετε γιατί ενδεχομένως κάποιοι να ενοχλούνται και να σας δημιουργήσουν αναχώματα/προσκόμματα.

Από 27/5 – 1/7 κρυφές, μπερδεμένες ή περίεργες σχέσεις προσωπικού ή επαγγελματικού περιεχομένου θα έχουν το πρώτο λόγο, ωστόσο προσπαθήστε όσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο να μην εμπλακείται σε τέτοιου είδους καταστάσεις.


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 24/5 – 16/6 θα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα σε καθημερινότητα ή εργασία με αποτέλεσμα να γνωστοποιείτε ή κοινοποιείτε ζητήματα σας που έχουν να κάνουν με παιδιά, προσωπική ζωή ή κάποια απόφαση σας για έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε λιγομίλητοι και να μην παρασυρθείτε και πείτε παραπάνω από όσα πρέπει.

Από 24 – 26/5 συνεχίστε να κάνετε τις εργασίες κανονικά, ακολουθήστε τα σχέδια σας και αποφύγετε να είστε εκ νόμοι ή παράτυποι σε καθημερινές συναλλαγές ή δοσοληψίες με φίλους ή συνεργάτες.
Από 27/ 5 – 1/7 φαίνεται ότι έφτασε η ώρα για να κάνετε μια αναθεώρηση των σχεδίων σας, προκειμένου να κάνετε αλλαγές ή διορθώσεις όπου χρειάζεται, προκειμένου να τελειοποιηθούν και να είναι έτοιμα προς εφαρμογή.


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

Από 24/5 – 16/6 θα είναι πραγματικά σαν να μπαίνει η άνοιξη μιας και ένα κλίμα ευφορίας και αναζωογόνησης θα σας πλημμυρίσει και θα είναι έντονη η ανάγκη σας για να κάνετε κάποια μικρή απόδραση, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να έχετε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Από 24 – 26/5 για να συνεχίσετε να στηρίζεστε σε γερές πλάτες στα εργασιακά σας μην προσηλώνεστε μόνο στις χαρές της ζωής και τα ωραία πράγματα. Για αυτό κάντε τους ανάλογους συμβιβασμούς για να έχετε και την ηρεμία σας αλλά και για να διαφυλάξετε τα εργασιακά σας.
Από 27/5 – 1/7 προτού δράσετε ή πάρετε κάποια απόφαση για τα επαγγελματικά σας, φροντίστε να έχετε λάβει υπόψη σας όλα τα ενδεχόμενα και να έχετε διασφαλίσει ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

Από 24/5 – 16/6 θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω από το σύνηθες με το σπίτι σας, ενδεχομένως να αλλάξετε διακόσμηση, να αγοράσετε κάποια καινούρια έπιπλα ή αντικείμενα για αυτό, να περιποιηθείτε τον κήπο αν έχετε ή να προσθέσετε λουλούδια στο μπαλκόνι σας.

Από 24 – 26/5 να είστε νηφάλιοι και πράοι ως συνήθως και επικεντρωμένοι στο στόχο σας, έτσι ώστε τυχόν αντιδράσεις ή μικροενοχλήσεις από το οικείο περιβάλλον να μην σας αποπροσανατολίσουν ή σας κάνουν να χάσετε την μπάλα.

Από 27/5 – 1/7 σχέδια επαγγελματικά ή προσωπικά θα πρέπει είτε να αναθεωρηθούν είτε να τροποποιηθούν/αλλαχτούν, καθώς οι τρέχουσες εξελίξεις και εξωτερικοί παράγοντες επιβάλλουν κάτι τέτοιο, προκειμένου να τα δείτε ( τα σχέδια σας) να υλοποιούνται. Ακαμψία ή σταθερότητα σε αρχικούς σχεδιασμούς δεν οδηγούν πουθενά.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος