Από 27-6-2016 μέχρι 3-7-2016


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

 Στο ξεκίνημα αλλά και στο τέλος αυτής της εβδομάδας σας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν. Γεγονός από το οποίο θα αντλήσετε και δύναμη για να βάλετε σε μια τάξη καθημερινότητα, εργασία ή να πάτε ένα βήμα παραπέρα την δουλειά σας, βάζοντας πλώρη να εξαπλώσετε τις δραστηριότητες εκτός των ορίων της πόλης σας.
Από 30/6 – 13/7 θα πρωταγωνιστεί η πιο ανθρώπινη, προστατευτική και ευαίσθητη πλευρά σας στις διαφόρων μορφών επαφές, συνδιαλλαγές, συζητήσεις ή γενικότερα στην καθημερινότητα σας για θέματα του σπιτιού ή της οικογενείας σας.

 Από 30/6 ξεπερνώντας εμπόδια ή αναστολές που υπήρχαν με ή χωρίς βοήθεια είναι πιο εύκολο να προχωρήσουν οικονομικές συνεργασίες, συμφωνίες ή ακόμη και να αρχίσετε να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας.


ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

 Χάρη σε φίλους μπορείτε να αναδείξετε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας ταλέντα, ικανότητες ή να γνωστοποιήσετε επιδιώξεις ή στόχους σε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν ή είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

 Αφήστε τις φλυαρίες και τις πολυλογίες για μετά τις 30/6, καθώς η ανάγκη σας να μιλήσετε για οικογενειακά ζητήματα φαίνεται να σας μπλέκει σε περιπέτειες αν δεν επιδείξετε την ανάλογη αυτοσυγκράτηση σχετικά με το τι επιτρέπετε να πείτε και τι όχι.

 Ακόμη πριν το τέλος της εβδομάδας από την Πέμπτη και μέχρι τις 3/8 συνεργασίες ή συμφωνίες που σκεφτόσασταν να προχωρήσετε φαίνεται ότι έφτασε για αυτές το πλήρωμα του χρόνου για να τις κάνετε πραγματικότητα. Για αυτό αναλάβετε δράση και κινηθείτε εγκαίρως με σχέδιο.


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

 Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σας επιφυλάσσει συγκινήσεις και ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καθώς από τη μια θα δείτε να αυξάνονται τα έσοδα σας από δουλεία ενδεχομένως να σας δοθούν μπόνους ή να προκύψουν νέες επικερδείς συνεργασίες και από την άλλη θα νιώσετε ικανοποίηση και χαρά μιας και θα έχετε απτά αποτελέσματα για τις επιλογές σας.

 Είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι έχετε μπει στην διαδικασία που σας απασχολεί έντονα ο οικογενειακός προϋπολογισμός, το πώς θα καταφέρετε να τον αυξήσετε ή το πως θα τα βγάλετε πέρα με τα ήδη υπάρχοντα. Η κατάσταση αυτή πρόκειται να διαρκέσει μέχρι 13/7.
Από την Πέμπτη και μέχρι 3/8 θα έχετε την βοήθεια νεότερου άντρα σε θέματα δουλειά, ρουτίνας ή θα κυνηγήσετε με μεγαλύτερη θέρμη τους στόχους που είχατε θέσει.


ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

 Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας το θέμα, που θα σας απασχολήσει θα είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ο σχεδιασμός των διακοπών σας ή ο μελλοντικός σχεδιασμός για την ζωή σας.
Από την Πέμπτη και μέχρι 13/7 οι επαφές, οι συνδιαλλαγές ή γενικότερα οι συναναστροφές με αδέλφια, συγγενείς ή άμεσο περιβάλλουν βοηθούν δίνοντας σας ιδέες ή λύσεις τόσο σε απλά καθημερινά προβλήματα όσο και σε πιο πολύπλοκα/ιδιαίτερα ζητήματα, που σας απασχολούν.

 Από την Πέμπτη και για περίπου ένα μήνα όντας αεικίνητοι, εύστροφοι, με ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη μπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι, ώστε να γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά που προετοιμάζατε εδώ και καιρό στο παρασκήνιο όσον αφορά σχέσεις συνεργασίες ή νέα δραστηριότητα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

 Η εβδομάδα αυτή πέρα από τα χρήματα που δουλειά που σας προσφέρει σας δίνει και την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους ή δημόσιο. Ακόμη, θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες, όπου θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να ελέγξετε την φερεγγυότητα τους.

 Από 30/6 – 13/7 αρχίζετε να σκέφτεστε ιδέες για την προώθηση της καριέρας σας ή των συνολικότερων στόχων της ζωής, οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο του συναισθηματισμού και συμπεριλαμβάνουν και αγαπημένα σας πρόσωπα
Από την Πέμπτη μέχρι και 3/8 αγοροπωλησίες ακίνητης περιουσίας που είχαν κωλύσει σε νομικά ή μη ζητήματα φαίνεται ότι μπορούν πιο εύκολα να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν. Ακόμα υποθέσεις που σχετίζονται με μέλη της οικογένειας ή γενικότερα το σπίτι σταδιακά αποκαθίστανται. Με αποτέλεσμα να μπορείτε να αναπνεύσετε με μεγαλύτερη ανακούφιση.


ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

 Οι φίλοι είναι δίπλα σας κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και βοηθούν να αποκατασταθούν συννεφάκια ή μικρό παρεξηγήσεις με συνεργάτες, σχέση, σπίτι ή συναδέλφους. Αποτέλεσμα αυτή της συμπαράστασης θα είναι να πάρετε τα πάνω σας και να κάνετε κρούσεις προς κατευθύνσεις που βοηθούν στο άνοιγμα των φτερών σας.

 Από 30/6 – 13/7 θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φίλους ή οικογένεια για συνευρέσεις και εξόδους, όπου καλό θα ήταν να μην το παίζετε δύσκολοι και να τις αποδεχτείτε, καθώς θα βοηθήσουν στην προώθηση της καριέρας σας αλλά και την γενικότερη βελτίωση και ανάπτυξη σας.

 Από την Πέμπτη μέχρι και αρχές Αυγούστου οικονομικές συνεργασίες ή συμφωνίες που είχαν κολλήσει αρχίζουν σταδιακά να ξεμπλοκάρουν και να προχωράνε. Παράλληλα εσείς εμφανίζεστε να είστε χείμαρρος και να θέλετε να ικανοποιήσετε τα καπρίτσια σας αδιαφορώντας για το τι θα λεχθεί. Ακριβώς επειδή κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται για την δική σας εικόνα και ακεραιότητα ας παραμείνετε ψύχραιμοι.


ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

 Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας την καλή εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για εσάς προκειμένου να προχωρήσετε ζητήματα, που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και την αλλαγή του κοινωνικού σας status.

 Αφήστε να περάσει και η 30η Ιουνίου και μετά κάντε την πρώτη κίνηση όσον αφορά σχέσεις/συνεργασίες επαγγελματικές ή ακόμη και προσωπικές. Καθώς τότε θα είστε πιο ήρεμοι και με διαύγεια θα μπορείτε να δείτε πώς να κινηθείτε. Η παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός της στιγμής το μόνο που μπορούν να φέρουν είναι συγκρούσεις και βιαστικές κινήσεις.

 Από την Πέμπτη και μέχρι αρχές Αυγούστου θα δείτε σταδιακά να προχωρούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις όπου πέρα από συναισθηματική χαρά και ικανοποίηση θα συμβάλλουν και στην αύξηση των προσόδων σας.


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονες νότες ρομαντισμού καθώς είτε θα κάνετε είτε θα σχεδιάζετε κάποια απόδραση με σύντροφο ή θα μιλάτε για το κοινό σας μέλλον και τους προβληματισμούς σας σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να αποκτήσετε παιδιά.

 Από 30/6 – 13/7 κάνετε σχέδια για το μέλλον στα οποία η οικογένεια σας έχει τον πρώτο λόγο. Για αυτό και άλλωστε πραγματοποιείται και μη εμφανείς συνεργασίες, συμφωνίες ή σχέσεις.

 Από την Πέμπτη και μέχρι αρχές Αυγούστου δεν σας πιάνει κανείς, καθώς όντας υπέρ δραστήριοι και με τα κατάλληλα αποθέματα ενέργειας μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στην καθημερινότητα σας αλλά και να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια.


ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

 Οικογενειακά ζητήματα τακτοποιούνται κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και επιπλέον οι δικοί σας άνθρωποι στέκονται αρωγοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ή σχέδια. Για αυτό μην χάνετε την ευκαιρία, μην κωλυσιεργείτε, αρπάξτε τις ευκαιρίες, που σας δίνονται για να δείτε να πιάνει τόπο η εύνοια που έχετε.

 Από 30/6 – 13/7 στους επαγγελματικούς σας στόχους βλέπετε τα πράγματα να βαίνουν καλώς καθώς έχετε την συμπαράσταση των μελών της οικογένειας σας.
Από την Πέμπτη και μέχρι αρχές Αυγούστου ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι όπου οι κρυφές σχέσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο και εσείς θα είστε σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού καθώς μόλις ξεκινάει μια νέα περιπέτεια.


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

 Κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτή μπορούν να υπογραφούν συνεργασίες ή συμφωνίες αρκεί βέβαια να έχετε διαλευκάνει και τα πιο θολά ή ασαφή σημεία τους.
Από 30/6 – 13/7 πολύ πιθανόν κάποιον φλερτ να καταλήξει σε σοβαρή σχέση ή να κλειστούν σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 Από την Πέμπτη μέχρι και αρχές Αυγούστου επιδιώξεις ή στόχοι για οικονομικές συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που μέχρι πρότινος είχαν παγώσει θα δείτε σταδιακά να προχωρούν και εσείς να ανακουφίζεστε μιας και θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι. Ακόμη, μέσα στο ίδιο διάστημα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία, κληρονομίες, δωρεές, σπίτι ή γενικότερα την οικογένεια θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

 Η εβδομάδα ξεκινάει με καλούς οιωνούς, καθώς χρήματα που σας όφειλαν από δουλειά σας έρχονται γεγονός, που σας ανακουφίζει και σας δίνει και μια αίσθηση αναγνώρισης ατών, που έχετε προσφέρει.
Από 30/6 -13/7 στην καθημερινότητα ή στην εργασία σας γίνεστε λίγο πιο εύθικτοί ή ευσυγκίνητοι όσον αφορά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικία σας.

 Από την Πέμπτη μέχρι αρχές Αυγούστου συζητήσεις ή επαφές που θα βοηθήσουν στην προώθηση της καριέρας σας ή την εξέλιξη σας και είχαν διακοπεί θα δείτε σταδιακά να επανέρχονται. Με αποτέλεσμα να σας ανοίγονται και πόρτες για βελτίωση στην καριέρα σας, ενδεχομένως κάποια προαγωγή ή ακόμη και αλλαγή επαγγέλματος, όπου το οικονομικό στοιχείο θα είναι το κυρίαρχο.


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

 Ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα με μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση, όπου θα είναι έντονο και κυρίαρχο το στοιχείο του να χαρείτε να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να το ρίξετε έξω ή γενικότερα να έχετε ανέμελες ρομαντικές εξορμήσεις ή στιγμές.

 Από 30/6 – 13/7 θα έχετε διάθεση να χαρείτε ή να απολαύσετε την προσωπική σας ζωή αφού πρώτα θα έχετε διασφαλίσει στις επαφές σας με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον ότι θα έχετε την βοήθεια που επιθυμείτε σε ζητήματα του σπιτιού.

 Από την Πέμπτη και μέχρι αρχές Αυγούστου θα διαπιστώσετε ότι σταδιακά αρχίζουν να προσπερνιόνται ή να κάμπτονται εμπόδια που έχουν να κάνουν με ανώτατες σπουδές, εξέλιξη στην δουλειά, διεύρυνση επαγγελματικών δραστηριοτήτων ή γενικότερα για μελλοντικά σχέδια.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr