Από 18-7-2016 μέχρι 24-7-2016


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τετάρτη 20/7 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες σε πρώτο πλάνο θα είναι η κοινωνική σας αποκατάσταση είτε αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας. Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος ίσως η ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σας σχεδίου να μην έχει την αναμενόμενη εξέλιξη. Για αυτό αντί να εκνευρίζεστε ή να γκρινιάζετε στα μέλη της οικογένειας, καλό θα ήταν να καθίσετε και να αναρωτηθείτε που ευθύνεστε ή τι πήγε στραβά (κυρίως οι γεννημένοι από τις 15-17/4).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα δείτε το ερωτικό θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στα ύψη, καθώς με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση τίποτα δεν θα φαίνεται να είναι ικανό να σας αποτρέψει στο να δράσετε σε όλους τους τομείς. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, έξοδοι και εκδρομές είναι μερικά από τα στοιχεία που θα συνθέτουν το παζλ.


ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα σας συνδιαλλαγές που θα έχετε για όνειρα ή σχέδια για την ζωή σας γενικότερα. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα ανακαλύψετε νέες δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την ζωής σας, ενώ παράλληλα θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σας (κυρίως οι γεννημένοι από 15 – 17/5).

Από την Πέμπτη 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, όπως το να δημιουργήσετε ένα άνετο και όμορφο χώρο για να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο μαζί με το άλλο σας μισό ή με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος να διοργανώσετε κάποιο πάρτι ή να προσκαλέσετε κόσμο για δείπνο στην οικεία σας.


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 20/7 και για ένα δεκαπενθήμερο απαιτείται να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των εισοδημάτων σας, καθώς θα προκύπτουν υποχρεώσεις που δεν τις είχατε υπολογίσει ή τις είχατε ξεχάσει. Για αυτό μαζευτεί τε οικονομικά, αφήστε για λίγο τις επιθυμίες στην άκρη και λειτουργήστε με πρακτικότητα. Ακόμη,
όσοι αναζητάτε μια νέα θέση εργασία φροντίστε να κινητοποιηθείτε, καθώς οι συγκυρίες σας ευνοούν (κυρίως οι γεννημένοι από τις 17 – 19/6).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου, μέσα στο ζενίθ του καλοκαιριού εσείς δεν το βάζετε κάτω. Θέλετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας και να πέσουν οι υπογραφές ή τουλάχιστον να λάβετε διαβεβαιώσεις ότι όντως θα γίνουν τα πράγματα που έχετε δρομολογήσει. Ούτως η άλλως απρόσμενες συναντήσεις με φίλους από τα παλιά βοηθούν να αναδείξατε ικανότητες και ταλέντα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες βάζετε «σκούπα» στο χώρο των σχέσεων κάνοντας ένα καλό συμμάζεμα ή συγύρισμα σε αυτό τον τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, λόγω του ξεδιαλέγματος, που θα κάνετε αλλά και των αναπάντεχων αποκαλύψεων. Για αυτό, προκειμένου να αποφύγετε τις κακοτοπιές προσπαθήστε να οπλιστεί τε με υπομονή και ψυχραιμία έτσι ώστε να μην φτάσετε σε αδιέξοδο ή σε προστριβές (κυρίως οι γεννημένοι από τις 19 – 21/7).

Από 22/7 και για ένα περίπου μήνα δεν θα έχετε πραγματικά κανένα απολύτως λόγο να γκρινιάζετε, καθώς και χρήματα από δουλειά θα σας έρχονται και κατακτήσεις θα έχετε. Επομένως θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε όλα ή κάποια από τα πράγματα που τόσο πολύ επιθυμείτε.


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Τετάρτη 20/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες δώστε την ανάλογη βαρύτητα σε ζητήματα υγείας ή δουλειάς, μην τα αφήσετε να περάσουν έτσι χωρίς να μην τρέχει τίποτα. Ενδεχομένως κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην σας εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σας αυτή την στιγμή που τις έχετε περισσότερο ανάγκη. Επομένως, δώστε έμφαση σε διατροφή και σε ξεκούραση (κυρίως οι γεννημένοι από τις 19 – 21/8).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα έχετε μια έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε πράγματα, που σας γεμίζουν ενέργεια και χαρά αλλά και να δρομολογήσετε και στόχους ζωής. Για αυτό, μην παρασυρθεί τε από την ραστώνη του καλοκαιριού και μείνετε μόνο στο να ικανοποιήσετε τα κέφια σας διότι ευνοείστε μέσα από απρόσμενες γνωριμίες να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από την Τετάρτη και για δυο ολόκληρες εβδομάδες ρίχνετε το βάρος στην απόλαυση τόσο της προσωπικής όσο και της κοινωνικής σας ζωή. Ακόμη κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, να διασκεδάσετε, αλλά και να ερωτευθεί τε. Για αυτό καλό θα ήταν να ιεραρχήσετε τις υποχρεώσεις έτσι ώστε να μην βγείτε έκτος πορείας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας διότι ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις (κυρίως οι γεννημένοι από τις 20 – 22/9).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί λόγος για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε, καθώς τότε είναι που θα φουντώσουν φήμες και θα οργιάσει το όλο παρασκήνιο. Ενώ τέλος σας δίνετε η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε προς τρίτους.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Από 20/7 και για δυο ολόκληρες εβδομάδες ζητήματα που σχετίζονται με εσάς τους ίδιους, το σπίτι σας και την εικόνα που δείχνετε ή θέλετε να παρουσιάζετε προς τα έξω θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Ίσως να κλονιστούν οι ισορροπίες σε σπίτι, δουλειά ή σε διαπροσωπικές σχέσεις, αν κινηθείτε σπασμωδικά και απότομα. Προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις (κυρίως οι γεννημένοι από 20 – 22/10).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου όντας άκρως επικοινωνιακοί και κοινωνικοί είναι πιο εύκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του περίγυρου σας και μαζί με αυτή την βοήθεια τους, για να ελπίζετε στην επίτευξη των ονείρων σας. Επιπλέον, ευνοείστε μέσα από απρόσμενες συναντήσεις να αποκτήσετε συμμάχους στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Ενώ δεν αποκλείεται ένα φλερτ να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο και σοβαρό.


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες κινητοποιείστε γύρω από ζητήματα που έχουν να κάνουν με σχέδια ή με φιλοδοξίες που θέλετε να υλοποιήσετε. Οι επικρατούσες συνθήκες σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, καθώς αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Αν και κάποιες αλλαγές θα σας πιάσουν εξαπίνης. Εξαιτίας αυτού ίσως μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε κάποια μελλοντικά σας πλάνα (κυρίως οι γεννημένοι από τις 19 – 21/11).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου ότι και αν κάνετε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Για αυτό το λόγο φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επωφεληθείτε σε επαγγελματικό, οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα μην φοβηθείτε να εκφράσετε ιδέες ή απόψεις σχετικά με αλλαγές στην δουλειά σας γιατί από εκεί που δεν το περιμένετε ίσως να εντυπωσιάσετε και να προκύψουν ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 22/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μην μείνετε μόνο στο φαίνεσθαι, παρουσιάζοντας κάποιον που σκορπά αφειδώς μεγάλο ποσά για επιθυμίες ή λόγω γενναιοδωρίας. Κάντε το αφού πρώτα έχετε καλύψει τις υποχρεώσεις σας, καθώς ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα για κάλυψη αναγκών παιδιών, συντρόφου ή για μελλοντικά σχέδια. Βέβαια, σε ότι και αν κάνετε προσπαθήστε να έχετε κάποιο μέτρο ή να αποφεύγετε βεβιασμένες κινήσεις.

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου οι αποδράσεις κοντινές ή μακρινές θα είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενες συναντήσεις που θα είναι το εφαλτήριο για να ξεκινήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια ή να υλοποιήσετε κάποια όνειρα. Επιπλέον, μην διστάσετε να επικοινωνήστε με άτομα που έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να σας βοηθήσουν.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 22/7 και τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μην διαταράξετε φιλίες, σχέσεις ή συνεργασίες, καθώς πέρα από την ψυχική αναστάτωση και τις προσωπικές απώλειες που θα έχετε, θα αμαυρώσετε και την εικόνα σας. Ακόμη, ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε προσωπικές ή σε επαγγελματικές σχέσεις. Για αυτό, προσπαθήστε να επιστρατεύεστε την διπλωματική σας συμπεριφορά για να μην έχετε ανατροπές και ανακατωσούρες. Από την άλλη πλευρά όμως, αν είστε αποφασισμένοι να διακόψετε σχέσεις που έχουν τελματώσει εδώ και καιρό, ας είστε προετοιμασμένοι και για τις επιπτώσεις (κυρίως οι γεννημένοι από τις 17 – 19/1).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου φροντίστε να απαλλαγείτε από το άγχος και το στρες των τελευταίων ημερών. Αυτό θα το καταφέρετε με το να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε και να χαρείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φαίνεται ότι η τύχη σας χαμογελάει καθώς μια απρόσμενη πηγή εισοδήματος έρχεται στο κατώφλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από την Τετάρτη 22/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μην αφήσετε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στον χώρο της δουλειάς να έρθουν στην επιφάνεια ή να πλήξουν την εικόνα σας. Ακόμη, πιθανές σκέψεις για αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον όπως να αλλάξτε δουλειά, κατοικία κλπ. θα πρέπει να είναι προϊόν λογικής και ήρεμης σκέψης. Επομένως, πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις σας (κυρίως οι γεννημένοι από τις 15 – 17/2).
Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου αποφάσιζε τε μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού να το ρίξετε λίγο έξω με φίλους και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής.


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες κυρίαρχο θέμα θα είναι η επίτευξη προσωπικών στόχων που οδηγούν και σε αλλαγή κοινωνικού status και οι οποίο μπορεί να αφορούν παιδιά, σύντροφο, εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή νέου αντικειμένου. Ακόμη, ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες σχετικά με φιλικό περιβάλλον, φιλοδοξίες ή γενικότερα την σταδιοδρομία σας. Ενώ, τα απρόοοπτα έξοδα ίσως να είναι η αιτία να πέσετε ψυχολογικά. Από την άλλη όμως, μπορεί να είναι και η αφορμή για να αναζητήσετε νέες λύσεις και προοπτικές. Στο χέρι σας είναι για το πως θα το χειριστείτε (κυρίως οι γεννημένοι από 16 – 18/3).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου ξεκινάτε για να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καθημερινό επίπεδο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ανακοινώσετε κάποιες αποφάσεις σας σχετικά με την καθημερινότητα σας, καθώς από το πουθενά θα έχετε μια βοήθεια για να πετύχετε το επιθυμητό.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr