Από 19-9-2016 μέχρι 25-9-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις ή ακόμη και να κλείσετε μια μεγάλη οικονομική συμφωνία.

Από 22/9 απαντήσεις ή εξελίξεις που περιμένατε σε θέματα δουλειάς σταδιακά θα δείτε να έρχονται.

Από 23/9 και για ένα μήνα αποκτούν δέουσα σημασία μαζί με την ανάλογη βαρύτητα στην ζωή σας συνεταιρισμοί ή συνεργασίες, που μιλούν για την εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή την επέκταση/τροποποίηση της υφιστάμενης. Ασφαλώς μέσα σε αυτό το ντελίριο ξεκαθαρίσματος δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φιλίες και σχέσεις με το αντίθετο φύλλο.

Από το Σαββατοκύριακο μέχρι και της 17/10 είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή γενικότερα να ρυθμίσετε οφειλές προς δημόσιες υπηρεσίες, πριν βρεθούν αυτοί έξω από την πόρτα σας. Ακόμη, κάποιοι από εσάς εγκαταλείπετε την μοναξιά, καθώς μια σχέση από το παρελθόν επανέρχεται στην ζωή σας, προκαλώντας και την ανάλογη αναζωπύρωση συναισθημάτων.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Καθ όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι συζητήσεις που θα έχετε με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον θα συμβάλλουν στο να δείτε τις επικείμενες ευκαιρίες σε συνεργασίες που σας έχουν προταθεί ή την θετική εξέλιξη που ενδέχεται να έχει κάποια προσωπική σχέση.

Από την Παρασκευή έως και τις 23/10 θα βρίσκονται στο προσκήνιο των εξελίξεων είτε το επιδιώξετε είτε όχι σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, γείτονες θείους, θείες ή γενικότερα πρόσωπα που έχετε ένα καθημερινό αλισβερίσι. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές σε καθημερινό πρόγραμμα, εργασιακή ρουτίνα ή διατροφικές συνήθειες. 

Από 24/9 – 17/10 ευνοείστε να θέσετε σε εφαρμογή στόχους ή κάποιες κρυμμένες σας επιθυμίες, αφού το σύμπαν συνωμοτεί για να τις εκπληρώσετε, αρκεί να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας. Ενώ, όσοι είστε ελεύθεροι δραστηριοποιείστε πιο έντονα στο τομέα των σχέσεων και οι υπόλοιποι επιδιώκετε διακαώς να αποκαταστήσετε τις διαταραγμένες σχέσεις με φίλους, συνεργάτες, συγγενείς ή τον/την σύντροφό σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας μην διστάσετε να μιλήσετε σε ένα πρόσωπο που σας κάνει να νιώθετε άνετα και ασφαλείς διότι μέσα από την συζήτηση ίσως  προκύψει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Από την Παρασκευή μέχρι και τις 22/9 ανοίγετε και πάλι τα φτερά σας και με χάρη και τσαχπινιά αποζητάτε με κάθε δυνατή ευκαιρία να ξεχαστείτε από τρέχουσες υποχρεώσεις/εκκρεμότητες και να περάσετε καλά, καταδεικνύοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν, στηρίζουν και σας γεμίζουν θετική ενέργεια. Πέρα από όλα αυτά, όμως θα σας απασχολήσουν και το τι κάνουν τα βλαστάρια σας.

Από 24/9 – 17/10 μπορείτε να απαλλαγείτε από παλιές συνήθειες, οι έμμονες ιδέες όπου πολλές φορές σας κάνουν να βλέπετε το δέντρο και να χάνετε το δάσος. Επίσης, οι καθυστερήσει και οι αναβολές που είχατε το τελευταίο καιρό σε θέματα αλλαγών τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διαμονής, προσπερνιούνται χωρίς να ασκήσετε ιδιαίτερο κόπο.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα λάβετε σαφή μηνύματα από κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με αποτέλεσμα το τοπίο να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο και εσείς να ξέρετε πλέον πώς να κινηθείτε. Ενώ οι συζητήσεις για κάποια επαγγελματική συνεργασία αν το τρέξετε και εσείς λίγο παραπάνω φαίνεται να φτάνουν σε ένα τελικό στάδιο.

Από 23/9 και για έναν μήνα, θα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από την οικογενειακή σας εστία. Ενδεχομένως να μπουν στο μικροσκόπιο οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ή τους γείτονες. Ακόμη, ίσως θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού, να το ανακαινίσετε, να μετακομίσετε ή να φιλοξενήσετε σε αυτό φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες.

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 17/10 οι αδέσμευτοι μην το παρακάνετε με το δάγκωμα της λαμαρίνας γιατί φαίνεται ότι θα κρατήσει περισσότερο το χάλασμα των δοντιών. Ακόμη, το διάστημα αυτό είναι μια καλή περίοδος για νέα επιχειρηματικά σχέδια ή γενικότερα να ρισκάρετε σε όλους τους τομείς της ζωή σας αφού η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας το έδαφος είναι κατάλληλο για να πέσουν οι υπογραφές σε πρότζεκ ή δουλειές που υπόσχονται να δώσουν πολλά. Ενώ παράλληλα μέσω συζητήσεων θα κατανοήσετε ευκολότερα τις ριζικές αλλαγές που κάνετε τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τα οικονομικά σας αλλά και την καθημερινότητα.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα ποιο σας πιάνει σταματημό δεν θα έχετε μιας και ξεκινάτε ένα κύκλο επαφών και  συναντήσεων με φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους, προκειμένου να επιτύχετε την επισφράγιση σημαντικών συμφωνιών ή να λάβετε την πολυπόθητη στήριξη που επιθυμείτε για τα σχέδια σας. Ωστόσο, παρά το φορτωμένο σας πρόγραμμα βρίσκετε να ξεκλέψετε έστω και λίγο χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από το Σαββατοκύριακο μέχρι τις 17/10 δίνετε έμφαση σε θέματα του σπιτιού και γενικότερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον ψυχικό σας κόσμο. Ενδεχομένως, αυτά τα ζητήματα να έχουν να κάνουν με πρόσωπα, ακίνητη περιουσία, αγορές, επισκευή ή συντήρηση οικιακών συσκευών ή επίπλων. Ακόμη, κάποιο θέμα που σχετίζεται με μετακόμιση, συγκατοίκηση, ή γενικότερα με την οικεία σας για το οποίο έχετε κάνει επανειλημμένως πολλές συζητήσεις και επαφές χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση ή να δοθεί κάποια λύση. Τώρα φαίνεται ότι ολοκληρώνεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Η εβδομάδα αυτή σας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα που μπορούν κάλλιστα να γίνουν το εφαλτήριο για την εκκίνηση μιας νέας σχέσης, επαγγελματικής, αθλητικής ή πολιτιστικής δραστηριότητας.

Έχοντας ήδη κινητοποιηθεί από τον προηγούμενο μήνα, έχει έρθει τώρα η κατάλληλη στιγμή (μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου) για να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι δουλειές ή τα πρότζεκτ, που τρέξατε αρχίζουν να σας αποδίδουν χρήματα, όπως επίσης και οι διαφόρων μορφών στόχοι που είχατε θέσει φαίνεται ότι επιτυγχάνονται και βαίνουν καλώς. 

Από το Σαββατοκύριακο μέχρι και τις 17/10 επιλέγετε το στενό οικογενειακό σας κύκλο για να εκφράσετε ιδέες, συναισθήματα, επιθυμίες και γενικότερα τα όνειρά σας για το μέλλον. Ενδεχομένως, στα βραχυπρόθεσμα σχέδια σας να υπάρχει κάποιο κοντινό ταξίδι, μετακόμιση, συγκατοίκηση, σπουδές ή οτιδήποτε είχατε σκεφτεί στο παρελθόν και δεν το είχατε πραγματοποιήσει ως σήμερα.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 20-25/9 μέσω συζητήσεων που θα έχετε με άτομα της οικογένειάς σας, θα βρεθούν λύσεις και τρόποι για να διευθετήσετε ζητήματα σπιτιού ακίνητης περιουσίας ή κληρονομικά.

Πολύ πιθανόν από 23/9 και για ένα μήνα να θελήσετε να ενταχθείτε σε νέες ομάδες, οργανώσεις ή συλλόγους, από όπου είναι πιθανόν να προκύψουν και νέες γνωριμίες, κάτι το σύνηθες δηλαδή για εσάς! Ακόμη, οι αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε σε εξωτερική εμφάνιση, ντύσιμο, στυλ ή το πάθος που θα έχετε για να ξεκινήσετε κάποια δική σας επαγγελματική δραστηριότητα θα συμβάλουν στο να εκτοξευθεί η δημοτικότητα σας στα ύψη.

Από 24/9 – 17/10 προσπαθείτε με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο να ανακαλύψετε την οδό όπου θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα στις κύριες πηγές εσόδων σας. Το πρώτο βήμα για κάτι τέτοιο είναι να αποκομίσετε την ηθική στήριξη σημαντικών ανθρώπων που βρίσκονται στην ζωή σας, εν συνεχεία να αξιολογήσετε το τι θέλετε και το τι δεν θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας, ώστε να φουλάρετε στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 20-25/9 μέσα από συζητήσεις και ανάλυση σε βάθος των ζητημάτων που σας απασχολούν, θα οδηγηθείτε σε τελικές αποφάσεις όσον αφορά προσωπική και επαγγελματική ζωή. Οι έχοντες σχέση μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με έναν αρραβώνα ή γάμο, ενώ οι υπόλοιποι να προχωρήσετε στην επισημοποίηση επαγγελματικών συνεργασιών ή συμφωνιών.

Από 23/9 και για ένα μήνα μάλλον φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλλειμα από συνεργασίες, σχέσεις ή φιλίες που έχουν βαλτώσει και να επικεντρωθείτε στα δικά σας φλέγοντα ζητήματα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε προς τα πού θέλετε να πάτε, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε και με ποιο τρόπο θα το καταφέρετε.

Από 24/9 – 17/10 δίνετε προτεραιότητα στο να καλύψετε προσωπικές ανάγκες. Πιθανότατα, να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση όπως ανανέωση γκαρνταρόμπας, αλλαγή χτενίσματος, στυλ ή ακόμη και να τροποποιήσετε τον τρόπο που αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις. Όλα τα πιο πάνω θα σας κάνουν ακόμα πιο ελκυστικούς και προσεγγίσιμους.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 20 – 25/9, μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να αλλάξετε ή να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εσόδων σας.

Από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου αξιοποιείστε στο έπακρον φιλίες ή γνωριμίες, καθώς μέσω αυτών βοηθιέστε ή παίρνετε την ανάλογη στήριξη για να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι μια περίοδος, όπου η συναναστροφή με κόσμο και οι νέες γνωριμίες θα πρωταγωνιστούν.

Από το τέλος της εβδομάδας έως τις 17/10 θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε προκειμένου να γεμίστε μπαταρίες, διότι το επόμενο χρονικό διάστημα σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 20 – 25/9 θα επιδιώξετε να κάνετε συζητήσεις και επαφές προκειμένου να κλείσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή για να υλοποιήσετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιο.

Από 23/9 και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, δεν έχετε παρά να τρέξετε για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα δώσουν μια νέα δυναμική στην δουλειά σας ή θα επεκτείνουν το αντικείμενο δραστηριοτήτων σας. Ακόμη με την ανάλογη βοήθεια από φίλους, σύντροφο, γνωστούς ή συνεργάτες μπορείτε να τρέξετε και θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, περιουσίες ή με την κοινωνική σας αποκατάσταση.

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 17/10 τον πρώτο λόγο έχουν φίλοι, κοινωνικές υποχρεώσεις ή στόχοι που θέλετε να κατακτήσετε. Με αποτέλεσμα , να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης κάποιων πλάνων που δεν τραβάνε ή δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 20 – 25/9 οι αφανείς σύμμαχοι σας βάζουν για ακόμα μια φορά το χεράκι τους για να ξεμπερδέψετε από μπερδεμένες καταστάσεις στα επαγγελματικά ή και στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό θα συμβεί μέσω συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όπου θα σας δώσουν τρόπους και ιδέες να διαφύγετε από τα δύσκολα.

Από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα σας απασχολήσουν έντονα μελλοντικές συνεργασίες επαγγελματικού περιεχομένου που είτε βρίσκονται στα σκαριά και δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί είτε είναι ήδη υφιστάμενες. Ενώ, οι έχοντες σχέση θα αρχίσετε να την βλέπετε μέσα από μια άλλη προοπτική δίνοντας της διάρκεια ή κάνοντας σχέδια για αυτή.

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 17/10 η καλή εικόνα που αφήνετε στους άλλους θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από την πλευρά σας ως διαβατήριο για να ρυθμίσετε ή τακτοποιήσετε οποιοσδήποτε ανοικτές ή εκκρεμείς υποθέσεις έχετε.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η εβδομάδα αυτή σας καλεί να παραμείνετε δραστήριοι και σε εγρήγορση προκειμένου να επωφεληθείτε των νέων γνωριμιών που θα, κάνετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη των κοινωνικό-επαγγελματικών στόχων σας.

Από την Παρασκευή και μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε πιο εύκολα να τρέξετε συνεργασίες και συμφωνίες που είχατε στα σκαριά. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι με την βοήθεια, φίλων ή γνωστών μπορείτε πιο αβίαστα να απαιτήσετε χρήματα που σας οφείλουν ή να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, που έχετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα όσον αφορά σύντροφο, φίλους ή γνωστούς.

Από το Σαββατοκύριακο μέχρι και τις 17/10 διανύεται μια περίοδο αναγέννησης, κάνοντας μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον. Ενώ παράλληλα ρίχνετε όλο το βάρος σε ζητήματα που αφορούν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις ή συνεργασίες που μπορούν να τρέξουν και να σας αποφέρουν αυτά που επιθυμείτε.

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr