Από 3-10-2016 μέχρι 9-10-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι και την Τετάρτη χάρη στην ουσιαστική παρέμβαση κάποιου προσώπου μεγαλύτερης ηλικίας, θα έχετε θετικές εξελίξεις όσον αφορά νομικές υποθέσεις,κάποια επαγγελματική συνεργασία ή γενικότερα καταστάσεις ή πράγματα που σχετίζονται με το εξωτερικό.Μέχρι και την Πέμπτη υπάρχουν όλες προϋποθέσεις και τα φόντα για να περάσετε καλά, να χαρείτε, να διασκεδάσετε ή ακόμη και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αρκεί βέβαια να αφήσετε κατά μέρος βιασύνες και επιπολαιότητες, όπως επίσης και καβγάδες ή πηγαδάκια στον εργασιακό χώρο. Ενώ, τέλος φροντίστε τον εαυτό σας για να μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας. Από την Πέμπτη και μετά θα είστε στις επάλξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας,μιας και δεν θα αφήνετε μύγα στο σπαθί σας και θα τραβάτε τις καταστάσεις όσο σας παίρνει, προκειμένου να λάβετε αυτά που σας αναλογούν. Από ότι φαίνεται το κυνήγι αυτό θα σας δώσει πέρα από μια τονωτική ένεση και το αίσθημα ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι και υλική επιβράβευση.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Μέχρι και την Τετάρτη επωφεληθείτε της βοήθειας που θα λάβετε σε θέματα δουλειάς ή στην καθημερινότητά σας από κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.Από τα μέσα της εβδομάδας σας δίνετε η δυνατότητα να πάτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες ένα βήμα παραπέρα την δουλειά σας, καθώς οι άλλοι θα σχηματίζουν ευκολότερα μια θετική εικόνα για το πρόσωπο οπότε μπορείτε να κάνετε/κλείσετε νέες συνεργασίες/συμφωνίες. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι, δεν έχετε παρά να επιδιώξετε από εργοδότες/προϊσταμένους την έμπρακτη αναγνώριση ικανοτήτων, δεξιοτήτων και ταλέντων, εκεί βέβαια που σας παίρνει και όσο ασφαλώς μπορείτε.

Από την Πέμπτη και μετά το θερμόμετρο στα προσωπικά και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με κρυφές ή μυστικές υποθέσεις, χτυπάει κόκκινο και εσείς απλώς ζείτε στην παραζάλη αυτών των έντονων ρυθμών. Ωστόσο, για να μην χάσετε τον μπούσουλα και την γραμμή πλεύση σας. Αφήνοντας στην τύχη τους κόπους και προσπάθειες προηγούμενων καιρών. Θέστε ένα όριο στον εαυτό σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μέχρι και τις 5/10 η γνωριμία ή η συνάντηση, που θα έχετε με κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο χώρο της δουλειάς έχει όλες τις προϋποθέσεις να προχωρήσει και σε κάτι παραπάνω, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς. 

Μέχρι και την Πέμπτη και μετά θα δείτε να πιάνουν τόπο οι προσπάθειες και η όλη κινητοποίηση σας το τελευταίο διάστημα γύρω από τα της δουλειάς σας. Μιας και θα καταφέρνετε να αποσπάσετε συμμαχίες που και διάρκεια θα έχουν αλλά και το ανάλογο κύρος για να βοηθήσουν, όταν και όπου ζητηθεί.Ενδεχομένως να ισχύει και να μην υπερβάλλετε, ότι κάποιο νεαρό πρόσωπο από την οικογένεια ή από την εργασία με την συμπεριφορά του σας εξωθεί να αντιδράσετε και μάλιστα με άκομψο τρόπο. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι τέτοιες συμπεριφορές μόνο σε μπελάδες μπορούν να σας βάλουν, καθώς θα χαλάσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Για αυτό ας είστε πιο εγκρατείς και φροντίστε να μην λειτουργείτε παρορμητικά αλλά να φιλτράρετε την κάθε σας κίνηση.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύετε ότι η οικογένεια σας είναι οι στυλοβάτες σας και αυτοί που σας παροτρύνουν για να ανοίξετε τα φτερά σας μέσω σχέσεων στον επαγγελματικό στίβο. Για αυτό μην χρονοτριβείτε συμβουλευτείτε τους και κινηθείτε αναλόγως. Μέχρι και την Πέμπτη και μετά θα δείτε κάποια συνεργασία επαγγελματικού περιεχομένου να προχωράει. Με αποτέλεσμα να δίνει σάρκα και οστά σε κάποιοproject που είχατε κατά νου ή βρισκόταν στα σπάργανα. Ενώ για κάποιους δεν αποκλείεται και το ερωτικό μπλέξιμο με πρόσωπο από τον ευρύτερο χώρο της δουλειάς. Από εμάς τουλάχιστον και τα δυο καλοδεχούμενα είναι! Ενώ τέλος, μην θελήσετε να ρίξετε τις ευθύνες σε άλλους μόνο και μόνο για να χρυσώσετε το δικό σας χάπι και να πείσετε τον εαυτό σας, ότι παραλείψεις και λάθη οφείλονται στην πίεση και το άγχος που δεχτήκατε από τους άλλους. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους συμπεριφορές φροντίστε να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Μέχρι και την Τετάρτη θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα από την έντονη κινητοποίηση σας μιας και θα συζητήσετε για νέα σημαντικά πρότζεκτ με πιθανούς επενδυτές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο του να έχετε θετική κατάληξη σε όλα αυτά ή μέσω των επαφών που ήδη έχετε κάνει θα λάβετε την εμψύχωση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.Μέχρι και την Πέμπτη σας δίνετε μια ανάσα ανακούφισης, καθώς κάποιο νεαρό πρόσωπο από το κοντινό σας οικογενειακό περιβάλλον θα σας βοηθήσει για να προχωρήσετε στις αναγκαίες αλλαγές που θέλετε σε δουλειά ή καθημερινότητα.Τέλος, κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας κινητοποιηθείτε για να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες/συνεργασίες ή μην διστάσετε να εκφράσετε νέες

επαγγελματικές ιδέες σε φίλους ή γνωστούς και που ξέρετε μπορεί να βρείτε ένα ισχυρό σύμμαχο στα όνειρά σας. Ακόμη, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και όταν διεκπεραιώνετε τα εργασιακά σας καθήκοντα. Ενώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε δαπάνες ή σε νέες οικονομικές συνεργασίες, έτσι ώστε να μην εξαπατηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Έχοντας και τις ευλογίες της οικογένειας τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταθεί εμπόδιο στο διάβα σας όσον αφορά εξέλιξη, καταξίωση ή επαγγελματικά σχέδια. Για αυτό μην χάνετε ούτε λεπτό κινηθείτε άμεσα και εγκαίρως! Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες, που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι όμορφο ή να βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη και πρόοδο. Οπότε δεν έχετε παρά να είστε πιο ανοικτοί και δεκτικοί σε προτάσεις.

Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας πιθανόν να έχετε κάποιες αμφιβολίες αν πρέπει να ζητήσετε οικονομική ή ηθική στήριξη από ένα οικείο πρόσωπο. Ωστόσο,εάν θέλετε να ξε-αγχωθείτε θα πρέπει να το πράξετε. Για να μην υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με τον/την σύντροφο ή τα παιδιά αποφύγετε να κάνετε σημαντικές, συζητήσεις αν είναι εφικτό. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή κάντε δραστηριότητες που σας αναζωογονούν. Διαφορετικά θα στρέψετε την ενέργειά σας σε λάθος πράγματα ή ανθρώπους.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

 
Η συζήτηση με κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας δώσει λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν και στέκονται ως εμπόδιο στην εξέλιξη σας.Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τυχόν νέες επαγγελματικές ιδέες αν έχετε.Αρχικά, μπορεί να μην ενθουσιαστούν αλλά αργότερα ίσως να αλλάξουν γνώμη.Αποφύγετε συζητήσεις για ακίνητη περιουσία, κληρονομικά ή για επίλυση προσωπικών διαφωνιών, αν είναι εφικτό, διαφορετικά μπορεί τα πράγματα να μπλεχτούν χειρότερα. Ενώ τέλος δώστε την δέουσα προσοχή σε θέματα εργασίας και υγείας. Με το που περάσει/φύγει το πιο πάνω σύννεφο θα δείτε να καταφτάνει οικονομική ενίσχυση, που θα σας δώσει μια ανάσα ανακούφισης και την δυνατότητα να απαλλαγείτε από βάρη και επιπλέον επιβαρύνσεις της οικογένειας. Οπότε θα μπορέσετε να δοθείτε με μεγαλύτερο πάθος σε αυτά με τα οποία καταπιάνεστε.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη οικονομική βοήθεια καταφτάνει από οικείο σας πρόσωπο που σας ξελαφρώνει και σας κάνει να αναπνεύσετε με ανακούφιση.Μέχρι και την Πέμπτη θα είστε μέσα στην ενέργεια και με αρκετό τσαγανό, είστε σε διαρκή εγρήγορση για να μπορέσετε να αντιληφθείτε αλλά και για να αρπάξετε ευκαιρίες που θα έρθουν στην πόρτα σας ή θα σας πλησιάσουν. Για αυτό πραγματοποιείτε αρκετές επισκέψεις, κάνετε αρκετές συναντήσεις ή γενικότερα είστε πιο επικοινωνιακοί, προκειμένου να γνωστοποιήσετε τους στόχους σας.Ενδεχομένως, ένα πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον ή από τα παλιά να θέλει και να έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει σε επικείμενες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

Για αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί του.Αποφύγετε μυστικές επαφές και συναντήσεις διότι θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.Επίσης, σε συζητήσεις, ιδιαίτερα με φίλους και συνεργάτες προσπαθήστε να είστε φειδωλοί και επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Η ένταξη στην ομάδα ή στον σύλλογο που επιδιώκατε πλέον είναι καθαρή θέμα της δική σας κινητοποίησης. Οι συνθήκες μέχρι και την Τετάρτη είναι ευνοϊκές για εσάς οπότε δεν έχετε να πιάσετε δουλειά.Η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται γενναιόδωρα, δίνοντας σας την ανάλογη οικονομική ή συναισθηματική παρότρυνση, που χρειαζόσασταν προκειμένου να αρχίζετε να βάζετε μπροστά όλα αυτά, που τόσο καιρό επεξεργαζόσασταν. Μπορεί να εισπράξατε πολλά λόγια του αέρα. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι «η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία» και που ξέρετε οι υποσχέσεις που λάβατε ίσως γίνουν πραγματικότητα. Μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά θέματα διότι θα δημιουργηθούν διαφωνίες και καβγάδες. Πιθανόν να έχετε μια τάση για υπερβολές όπου θέλει προσοχή για να αποφευχθούν λάθη.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και την Τετάρτη οι αφανείς σας σύμμαχοι στα επαγγελματικά μπορούν να λειτουργήσουν ως κρυφά χαρτιά που αν χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή να σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιδιώκετε.Μέχρι και την Πέμπτη επιστρατεύστε την διπλωματικότητα, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να βρει το δίκιο σας. Διαφορετικά με κόντρες και τσακωμούς προς την οικογένεια, χαμένοι θα βγείτε.Μην πιστεύετε όσα ακούτε. Ελέγξετε την εγκυρότητα της πληροφορίας ή ενδεχόμενη σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις
διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να οξύνετε περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. Επιπλέον, για να αποφευχθούν λάθη προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε και μην αγνοείται σημαντικές πληροφορίες ή λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από τον ευρύτερο κύκλο γνωριμιών σας επεμβαίνει και βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά ή ακόμη και να ολοκληρώσετε με επιτυχία σχέδια ή όνειρα.Μέχρι και την Πέμπτη μπορείτε χάρη στην καίρια παρέμβαση νεαρού προσώπου από τον χώρο της δουλειάς να αρχίσετε να ετοιμάζετε το έδαφος για αυτά που έχετε κατά νου. Ενώ προς το τέλος της εβδομάδας μια τυχαία συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν συμβάλει να απαλλαγείτε από άγχος και στρες, καθώς βρίσκετε ιδέες για να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικές δυσκολίες. Ακόμη, μπορεί να συνειδητοποιήσετε την πραγματική εικόνα κάποιου συνεργάτη. Ενώ σε αγορές ή οικονομικές συνεργασίες απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες έτσι ώστε να μην εξαπατηθείτε αργότερα.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η αναγνώριση που τόσο καιρό περιμένατε στον επαγγελματικό στίβο φαίνεται ότι έφτασε για τους μισθωτούς μιας και χάρη στην διαμεσολάβηση κάποιου προσώπου θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείτε. Ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προχωρήσετε σε οικονομική συνεργασία, που θα σας προσδώσει την αίγλη που επιδιώκατε. Μέχρι και την Πέμπτη πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά για να επιτύχετε στόχους και φιλοδοξίες, που τόσο καιρό λαχταρούσατε να δείτε να γίνονται πραγματικότητα.Βέβαια δεν είστε εντελώς μόνοι σε αυτές τις προσπάθειες σας αλλά έχετε και την παρότρυνση από κάποιο νεαρό πρόσωπο. Προς το τέλος της εβδομάδας κάντε επαφές, επικοινωνήστε με άτομα που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ενώ σε καμία περίπτωση, μην αγνοείστε θέματα υγείας. Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές διότι χωρίς να το καταλάβετε θα απομακρύνετε πρόσωπα από την ζωή σας. Γενικότερα,δώστε έμφαση σε ζητήματα εργασίας ή άλλες καθημερινές υποχρεώσεις.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



ww.astro4u.gr