Από 28-11-2016 μέχρι 2-12-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 29/11 και για περίπου ένα μήνα θα έχετε την τάση μεγαλοποίησης, υπερβολής ή και διόγκωσης όσον αφορά τα σχέδια που έχετε στα σκαριά και μπορεί να αφορούν ταξίδια, σπουδές, μέλλον, νομικές υποθέσεις, συσχέτιση με άτομα από το εξωτερικό, σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμα και φιλίες. Από την πλευρά σας θα πρέπει να ελέγχετε ή να τσεκάρετε την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία αυτών, από τους οποίους ζητάτε βοήθεια για να μην πληγεί ή θιγεί η εικόνα σας. Ακόμη, αποφύγετε την εμπλοκή σας σε ζοφερές, σκιώδεις καταστάσεις, φιλονικίες ή έντονες συνομιλίες με σώματα ασφαλείας για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα και την ψυχική σας ηρεμία.

Επίσης, καθ όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας χάρη στην παρότρυνση φίλων κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους ή γνωρίζετε πρόσωπα, που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα σας.

Από 3/12 αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι αυτή η χρονιά τελειώνει και ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα στα της δουλειάς για να αλλάξετε ή βελτιώσετε την υπάρχουσα κατάσταση. Για αυτό επαγγελματικά τηλέφωνα, επαφές, συναντήσεις, e-mails ή επισκέψεις γίνονται η δεύτερη φύση σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 29/11 και για ένα σχεδόν ολόκληρο μήνα είναι πολύ έντονες, έκδηλες οι επιθυμίες που έχετε και υπάρχει μια τάση υπερβολής όσον αφορά αυτές, ακόμα και σε καθημερινότητα ή και σε δουλειά. Επίσης, σε τυχόν αρωγή ή οικονομική ενίσχυση που περιμένετε να λάβετε μην περιμένετε κάτι παραπάνω από τις αρχικές δεσμεύσεις ή όσον αφορά το χρόνο παράδοσης μην πιέζετε τις καταστάσεις για να επισπευστούν. 

Από την Τετάρτη και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα δείτε ότι η κινητοποίηση σας στα επαγγελματικά όχι μόνο πιάνει τόπο αλλά αποφέρει και καρπούς κιόλας, καθώς συνεργασίες και συμφωνίες αποδίδουν. Ενώ παράλληλα όσοι είχατε εκκρεμότητες με θέματα κληρονομικά ή ασφαλιστικά θα δείτε να τακτοποιούνται.

Από 3/12 έως τον Ιανουάριο ξεκινάτε με τον καλό σας συζητήσεις σχετικά με ποιούς και που θα περάσετε τις γιορτές ή κάνετε τις ανάλογες επαφές με πρόσωπα από μακριά που έχουν διασυνδέσεις για να σας βοηθήσουν σε νομικές υποθέσεις.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 29/11 – 22/12 οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε μια μορφή συνδιαλλαγής, δοσοληψίας και αυτοί μπορεί να είναι φίλοι, σύντροφος, συνάδελφοι ή συνεργάτες συμβάλουν, ώστε να αναπτερωθείτε οικονομικό – συναισθηματικά. Ενδεχομένως με την βοήθεια ή την παρότρυνση τους να προκύψει κάτι αξιόλογο σε επίπεδο συμφωνίας, συνεργασίας ή συνδιαλλαγής που να σας δώσει την ανάλογη παρότρυνση για να μπορέσετε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη τόλμη και κουράγιο τα σχέδια σας. Ακόμη, όσον αφορά το κομμάτι των ερωτικών σχέσεων υπάρχει ένα κύμα ευφορίας, αισιοδοξίας ή χαράς που σας κατακλύζει και όχι άδικα, καθώς για τους μεν ελεύθερους ή και για τους μη σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρξει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα στο εν λόγω τομέα δίνοντας ορισμένες φορές ακόμα και μέγα τονικές διαστάσεις σε ότι προκύψει. Ζήστε, απολαύστε τις ωραίες στιγμές στην προσωπική σας ζωή αλλά φροντίστε να μην απορροφηθείτε εξ ολοκλήρου σε αυτό τον τομέα.

Ακόμη, με την διάθεση σας κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας να βρίσκεται στα ύψη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο δεν αποτελεί έκπληξη αλλά αντιθέτως ένα λογικό αποτέλεσμα. Για αυτό φροντίστε να την αξιοποιήστε αναλόγως.

Από 3/12 είναι σαν να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης 180 μοιρών όσον αφορά οικογενειακές υποθέσεις ή οτιδήποτε είναι γύρω από την οικεία σας, καθώς θα επιδιώκετε λύσεις άμεσες και πρακτικές.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 29/11 και σχεδόν για έναν ολόκληρο μήνα ήρθε μάλλον η ώρα για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνατε εδώ και πολύ καιρό, όσον αφορά το πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής, καθημερινής ρουτίνας ή εργασίας. Ενδεχομένως οι αλλαγές να περιλαμβάνουν και την χρήση συσκευών ή μηχανημάτων που θα διευκολύνουν ή βελτιώνουν τις υπάρχουσες συνθήκες, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια της χρήσης τους, προκειμένου να αποφευχθούν μικρό ατυχήματα ή τραυματισμοί. Ακόμη, συγκαταλέγεστε στην μικρή κατηγορία των πολύ τυχερών, καθώς έχετε την αμέριστη στήριξη της οικογένειας ή φίλων για να κατακτήσετε διακαής πόθους, που θα προσδώσουν άλλο χρώμα και τόνο στην ζωή σας. Από την πλευρά σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπερβάλετε για τις αλλαγές που θέλετε να λάβουν χώρα σε καθημερινότητα και να φροντίστε να είναι συμβατές με τις τρέχουσες συνθήκες και εξελίξεις.

Από την Τρίτη και μετά θα δείτε να πιάνει τόπο η έντονη κινητοποίηση σας το τελευταίο διάστημα, καθώς αποκαθίστανται οικογενειακές σχέσεις ή υποθέσεις που σας απασχολούσαν και σας κρατούσαν πίσω το να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες, που θα σας δώσουν άλλη δυναμικότητα.

Από 3/12 στις μυστικές ή μη συναντήσεις ή συζητήσεις που θα έχετε πρώτο θέμα θα είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες ή γενικότερα οι διαφόρων μορφών σχέσεις.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Ανήκετε στην κατηγορία αυτών που συνδυάζουν διασκέδαση με εργασία. Θέλετε να περάσετε καλά αλλά δεν μένετε μόνο σε αυτό παράλληλα πραγματοποιείτε και ένα κύκλο επαφών ή συναντήσεων προκειμένου να προβληθείτε, (ως λέοντες δεν θα μπορούσατε να κάνατε και διαφορετικά) σε όλα τα επίπεδα τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Στις ενέργειες σας όλο αυτό το διάστημα, μην το παρακάνετε ή μην φτάσετε στα άκρα, προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκέψεις ιδέες ή όνειρα σχετικά με προσωπική ζωή, παιδιά ή την δική σας επιχείρηση είναι στην πρώτη γραμμή για αυτό το μήνα, ωστόσο μην το παρακάνετε οραματιζόμενοι ανέφικτα πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά. Εσείς που σκέφτεστε να επενδύσετε,

ελέγξτε και επιβεβαιώστε ότι η επιλογή σας είναι η καλύτερη δυνατή και φροντίστε να διαλευκάνετε θολές ή μπερδεμένες επιχειρηματικές επιλογές.

Από την Τρίτη και μετά όσοι επιδιώκετε να κλείσετε κάποια συμφωνία ή να πέσουν οι υπογραφές για κάποια δουλειά, μην χάνετε το χρόνο πιάστε δουλειά αμέσως, καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας ευνοούνται γενικότερα οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ από τον χώρο της δουλειάς.

Από 3/12 και μετά θα προσπαθείτε με πρακτικούς τρόπους να βρείτε λύση σε ζητήματα καθημερινότητας ή δουλειάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από 29/11 και για ένα μήνα θέματα των μελών της οικογένειας σας ή εσάς των ίδιων που αφορούν μελλοντικά οικονομικά ανοίγματα, αύξηση των ατόμων του σπιτιού, σχέσεις με άτομα από μακριά ή εκκρεμείς νομικές υποθέσεις μην τα διογκώσετε είτε θετικά είτε αρνητικά. Δείτε τα ψύχραιμα και αποδώστε τους τις πραγματικές διαστάσεις. Σας παρέχετε η δυνατότητα, με την συνδρομή των δικών σας ανθρώπων να ενταχθείτε στις ομάδες που θέλετε, να διευρύνετε τον κύκλο σας και γενικότερα να έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή με πολλές προσκλήσεις για εξόδους, αρκεί να μην το παρακάνετε και φτάσετε στο άλλο άκρο. Μπορεί να δέχεστε έναν καταιγισμό προτάσεων – προσκλήσεων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις με τους άλλους είναι μέλι γάλα. Για αυτό το λόγο προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή τσακωμούς να είστε σαφείς, ξεκάθαροι και μην αφήνετε τίποτα να αιωρείται.

Από την Τρίτη και μετά θα υπάρξουν προτάσεις για δουλειά σε όσους δεν έχετε αλλά και σε εσάς που έχετε, οπότε δεν έχετε παρά να εξετάσετε τα νέα δεδομένα και να δείτε αν σας συμφέρει η νέα πρόταση. Ενώ παράλληλα θα έχετε και βοήθεια από συνεργάτες ή συγγενείς για ζητήματα οικογενειακά.

Από 3/12 προσωπική ζωή, παιδιά, έξοδοι, προτάσεις για διασκέδαση, απόδραση, έρωτες ή ιδέες για επαγγελματικά ανοίγματα θα είναι από τα θέματα συζητήσεων ή λόγοι για τους οποίους θα χρειαστεί να μετακινηθείτε.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 29/11 μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να κάνετε έναρξη για κάποιο τίτλο σπουδών.  Ακόμη σε επιθυμίες που θα θέλετε να ικανοποιήσετε ή σε χρήματα που είναι να σας έρθουν λόγω κληρονομιών, συνεργασιών ή από επιστροφή εξαιτίας λανθασμένων χρεώσεων από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς μην απαιτήσετε πολύ περισσότερα ή λιγότερα από αυτά που σας αναλογούν. Είναι ένα μήνας όπου η πραγματοποίηση κοντινών αποδράσεων, ταξιδιών ή επισκέψεων κυριαρχεί, καθώς ξεκινάτε ένα πολύ έντονο πάρε δώσε για να προβάλετε τον εαυτό σας. Καλές οι επαφές, οι συνομιλίες και γενικότερα οι κουβεντούλες, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε όσον αφορά θέματα δουλειάς. Αποφύγετε φανφάρες ή υπερβολές γιατί κάτι τέτοιο μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα θα φέρει. Τέλος, έχετε πάντα στην άκρη του μυαλού ότι ένα μεγάλο μέρος των πραγμάτων που μας συμβαίνουν είναι θέμα σκέψης.

Από την Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά υποθέσεις συνεργασιών, σχέσεων, συμφωνιών, συμβολαίων ή γενικότερα με πρόσωπα από τον περίγυρο σας. Για αυτό δεν έχετε παρά να δραστηριοποιηθείτε και να κινηθείτε σε ανάλογους ρυθμούς, ώστε να δείτε υποθέσεις που σας απασχολούν να αποκαθίστανται.

Από 3/12 και μέχρι τον Ιανουάριο εργάζεστε τρόπους για το πώς θα καταφέρετε να βελτιώσετε την εικόνα, που δείχνετε προς τα έξω τόσο εσάς των ίδιων όσο και της οικογένειας σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Τρίτη και για ένα μήνα πραγματοποιείται μυστικές συμφωνίες, συνεργασίες ή κρυφές ερωτικές σχέσεις που σας δίνουν μια νέα δυναμική και θέτουν την συναισθηματική, οικονομική κατάσταση ή και τις δυο μαζί σε ανοδική πορεία.  Ακόμη, σας παρέχεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις με άτομα από μακριά, το εξωτερικό, ή με αυτά που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Οι θετικές εξελίξεις δεν σταματούν εδώ καθώς, οι όποιες αλλαγές, εξελίξεις ή μεταβολές που έλαβαν χώρα όσον αφορά τα εργασιακά σας αρχίζουν τώρα δειλά – δειλά να αποδίδουν. Γεγονός που σας χαλαρώνει και σας παρέχει την δυνατότητα να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Τέλος, μην αφήσετε τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα ή την τάση προσφοράς προς αναξιοπαθούντες ή πάσχοντες να κυριαρχήσει στο πορτοφόλι σας γιατί τότε μάλλον τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευοίωνα όσον αφορά την τσέπη σας.

Από τα μέσα της εβδομάδας η απτή οικονομική βοήθεια που θα λάβετε από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον θα σας κάνει να ξεφυσήσετε με ανακούφιση και θα σας δώσει την δυνατότητα να επιδοθείτε απερίσπαστοι σε επαγγελματικά ανοίγματα.

Από 3/12 έως και τον Ιανουάριο θα είστε σε ένα έντονο πήγαινε έλα, προκειμένου να προβάλλετε και να αναδείξετε την δουλειά σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Όντας αισιόδοξοι από την φύσης σας και με μεγαλύτερη ενέργεια και ενθουσιασμό τώρα το έχετε βάλει αμέτι μου χαμέτι μου να κάνετε αλλαγές σε πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής, συνήθειες, καθημερινότητα, εργασία, όπως επίσης και να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας ή να ενταχθείτε σε συγκεκριμένες ομάδες.  Διανύετε μια περίοδο όπου αισθάνεστε όμορφά, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση και διακατέχεστε από μια τάση να κάνετε αλλαγές ή να θέσετε νέους στόχους. Εντούτοις απαιτείται να είστε ρεαλιστές σε σχέση με όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε και να αφήστε κατά μέρος τυχόν υπερβολές ή θεατρινισμούς, καθώς όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά αλλά ενδέχεται να θέσετε σε κίνδυνο και την ακεραιότητα σας.

Από τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο με ισχύ και εξουσία, που θα βάλει πλάτες για εσάς και θα υποστηρίξει τις προτάσεις σας. Για αυτό καλό είναι να αξιοποιήσετε αυτή την δυνατότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα.

Από 3/12 και μέχρι τον Ιανουάριο είναι μια καλή περίοδος για να ανακινήσετε το θέμα μιας πιθανής αύξησης των αποδοχών, επαγγελματικής ανέλιξης/εξέλιξης ή συμφωνιών που έχετε συνάψει.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Τρίτη και για ένα μήνα αποφασίζετε να αποτραβηχτείτε από τα φώτα της δημοσιότητας και να εργαστείτε με την ησυχία σας προκειμένου να καταστρώσετε τα επόμενα βήματα σας τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να μην βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων αλλά δεν σημαίνει ότι μένετε και εντελώς άπρακτοι, καθώς μη εμφανείς σχέσεις, συνεργασίες ή γενικότερα συνδιαλλαγές πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο. Στις συζητήσεις ή γενικότερα στις συνομιλίες που θα έχετε με τρίτους φροντίστε να μην πείτε ή σας ξεφύγουν πράγματα που θα το μετανιώσετε ή θα πάνε πίσω τα σχέδια σας. Δεν είναι δύσκολο για εσάς να κάνετε χρήση του χαρίσματος που έχετε εκ φύσεως δηλαδή να είστε φειδωλοί και εγκρατείς. Για να μην πιαστείτε εξαπίνης στον προϋπολογισμό σας για την τρέχουσα εβδομάδα συμπεριλάβετε και έξοδα για κοινωνικές υποχρεώσεις.

Από την Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προβάλλετε ταλέντα, δουλειά ή ικανότητες, όπως επίσης και η δυνατότητα για να κάνετε καλή εντύπωση γενικότερα ή ειδικότερα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Από 3/12 και μέχρι τον Ιανουάριο κάνετε επαφές, ταξίδια ή συναντήσεις που αποσκοπούν στο να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 29/11 και για ένα μήνα περίπου θα δεχτείτε ένα καταιγισμό προτάσεων και προσκλήσεων από φίλους, γνωστούς ή από το περιβάλλον για να παραβρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα έχετε ένα έντονο μήνα με πολλές εξόδους, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα, αρκεί να κουνηθείτε και εσείς από την πλευρά σας, να προωθήσετε ή να σπρώξετε θέματα της δουλειάς. Είναι απολύτως λογικό ότι η παρουσία σας σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές συγκεντρώσεις απαιτεί κάποια δαπάνη χρημάτων, φροντίστε ωστόσο να μην σας στοιχίσει πολύ πιο πάνω η παρουσία σας σε αυτές σε σχέση με αυτά που τελικά θα κερδίσετε συνολικά. Αν χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να αρνηθείτε, μην διστάσετε να το κάνετε. Ακόμη οι άνθρωποι, που σας νοιάζονται βάζουν με τον τρόπο τους και στο βαθμό, που μπορούν το χεράκι τους για να λάμψετε εκεί που επιθυμείτε. Βέβαια από την μεριά σας απαιτείται να υπάρχει ένα μέτρο και όχι μια τάση διόγκωσης αυτών που θέλετε να επιτύχετε.

Από την Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συναντηθείτε με φίλους που έχετε καιρό να τα πείτε ή διαμένουν στο εξωτερικό, όπου  μέσω των συζητήσεων, που θα έχετε με αυτούς θα σας γεννηθούν ιδέες για το πώς μπορείτε να φτάσετε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Από 3/12 έως και τον Ιανουάριο θα περάσετε μια περίοδο βαθιάς περισυλλογής, όπου θα σκέφτεστε και θα ξανά σκέφτεστε κατά πόσο επιθυμίες απολαύσεις ή επενδύσεις που έχετε κάνει σε πρόσωπα ή άυλα πράγματα αξίζουν να προχωρήσουν.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τρίτη και για ένα σχεδόν μήνα ξεκινάτε ένα γύρο επαφών, όπου μπορεί να περιλαμβάνει μετακινήσεις, επισκέψεις ή κοντινά ταξίδια σε συγγενείς, φίλους ή γείτονες προκειμένου, να λάβετε τις απαραίτητες στηρίξεις οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου, ώστε να μπορέσετε να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε επαγγελματικά. Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω είναι αυτού που είναι γεμάτος ζωής και ενέργεια και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, ωστόσο δεν θα πρέπει να τα «σπάσετε» με τους ανωτέρους σας ή να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα με εξουσία. Σας απασχολεί έντονα η συνολική σας αποκατάσταση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ενώ παράλληλα απαιτείται, να είστε συγκεντρωμένοι όταν χρησιμοποιείτε μηχανήματα, οδηγείτε, εκτελείτε κάποια εργασία ή διαβάζετε λεπτομέρειες ή όρους συνεργασιών.

Από την Τρίτη και μέχρι σχεδόν τα τέλη της εβδομάδας θα δείτε να πιάνει τόπο η παρασκηνιακή κινητικότητα σας το προηγούμενο διάστημα, καθώς επαγγελματικές επιδιώξεις χάρη στην παρέμβαση προσώπων μεγαλύτερης ηλικίας προχωράνε, όπως επίσης και συνεργασίες, συμφωνίες ή συνεταιρισμοί, που μπορούν να ωθήσουν την επιχείρηση σας ή θα πάνε ένα βήμα παρακάτω την καριέρα σας.

Από 3/12 έως τον Ιανουάριο σε συζητήσεις, μετακινήσεις ή επισκέψεις σε φίλους και γνωστούς πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα επαγγελματικά ή θέματα που είναι κοινώς αποδεκτά και μπορούν να συζητηθούν από όλους.

 
Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr