27/02/17 – 05/03/17

Κριός

Οι συνθήκες αυτήν την εβδομάδα θα είναι αρκετά περίπλοκες και απαιτητικές. Ζητήματα που αφορούν τον κοινωνικό κυρίως τομέα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί αναστάτωση και σύγχυση, επομένως φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να αξιοποιήσεις το απόλυτο των δυνατοτήτων σου. Από τις 4 και μετά, που η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιό σου, θα προκληθούν εντάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου. Με ψυχραιμία και διπλωματία θα καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και τα πράγματα δε θα επιδεινωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας των Κριών προβλέπεται να είναι αρκετά καλός έως το Σάββατο, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Το κλίμα στη σχέση σου θα καλυτερεύσει κατά πολύ. Βρες λοιπόν την ευκαιρία να συζητήσεις με το σύντροφό σου ό,τι σε απασχολεί, βρείτε μαζί λύσεις που ικανοποιούν και τους δύο και κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάποια νέα γνωριμία πολύ πιθανόν να είναι και το άλλο σας μισό, που αναζητάτε εδώ και καιρό. Κι έτσι να μην γίνει όμως, μην αφήσετε το ηθικό σας να πέσει. Αφήστε στην άκρη το άγχος και την ανυπομονησία, διασκεδάστε και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός και κάπως καχύποπτος. Στο χώρο σου υπάρχουν εχθροί και ανταγωνιστές, που περιμένουν να βρουν την κατάλληλη στιγμή να πάρουν τη δουλειά μέσα από τα χέρια σου. Οι οικονομίες σου από την άλλη, φαίνεται να αυξάνονται με απρόοπτα και απρόσμενα έσοδα, γεγονός που σε αφήνει να πάρεις μια καλή ανάσα.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι το Σάββατο στον Κριό, γεγονός που θα σε ωφελήσει στις σχέσεις σου γενικά. Θες να γίνουν ορισμένα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου και αυτό σε κάνει ανυπόμονο. Μη ζορίσεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αφού όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Άφησε απλά το χρόνο να κυλήσει ομαλά. Σύμβουλός σου θα είναι η λογική και θα καταφέρεις να διευθετήσεις όλα σου τα ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα το Σαββατοκύριακο, αναγκάζεσαι να σκεφτείς περισσότερο και να αναλύσεις διεξοδικότερα τις συνθήκες στα ερωτικά σου. Αμφιβάλλεις κάπως για το σύντροφό σου, καθώς η εμπιστοσύνη σου έχει εξασθενήσει ελαφρώς και ερευνάς περισσότερο τις κινήσεις του. Αν διατηρείς κάποια κρυφή ή παράνομη σχέση έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς. Όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση του άλλου σας μισού, να είστε σε επαγρύπνηση γιατί στο κοντινό σας περιβάλλον υπάρχει κάποιο άτομο, με το οποίο η σχέση σας ίσως εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από φιλική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Καινούργιες προτάσεις και νέες ευκαιρίες σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες, αξιοποίησε ό,τι έχεις στα χέρια σου και προσπάθησε να βρίσκεσαι σε διαρκή έρευνα για ιδέες και σχέδια που αφορούν το αντικείμενο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου εμφανίζουν συνεχή πρόοδο. Πρόσεχε τα έξοδα και τις οικονομικές σου συναναστροφές.


Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της το Σάββατο, οι συνεργασίες σου και γενικότερα οι σχέσεις σου με τα οικεία πρόσωπα είναι κάπως δύσκολες και θα προκληθούν εντάσεις κι εκνευρισμοί. Μείνε ψύχραιμος, ώστε και οι γύρω σου να μπορέσουν να είναι κι αυτοί ήρεμοι και να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Επιπλέον, με τον Δία να παραμένει ανάδρομος στον Ζυγό, οι μετακινήσεις σου θα είναι δύσκολες και θα έχεις προβλήματα επικοινωνίας. Όσον αφορά τώρα στο επαγγελματικό κομμάτι, με μεθοδικές και προγραμματισμένες κινήσεις ενδέχεται να πετύχεις κάποιο στόχο που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει να κινείται στους Ιχθείς, προκαλώντας ανασφάλειες και ενδοιασμούς στα ερωτικά σου ζητήματα. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε αγχώσει. Γίνε πιο εσωστρεφής, επεξεργάσου μόνος σου τα δεδομένα και θα ξέρεις με βεβαιότητα τι είναι αυτό που θες και ζητάς. Ο ερωτισμός αυτής της περιόδου είναι έντονος, οπότε φρόντισε να τον διοχετεύσεις στη σχέση σου και όχι σε επιπόλαιες γνωριμίες. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη τον σύντροφό σου, βγες από το καβούκι σου και γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα αρχίζουν να αποκτούν μια σταθερότητα τώρα. Το ανταγωνιστικό κλίμα θα είναι κάπως έντονο στο χώρο της εργασίας σου, τόσο από την πλευρά σου όσο και από την πλευρά των συναδέλφων σου. Τα οικονομικά θα είναι άστατα για αρκετό καιρό. Βρες τρόπους να καλύψεις τα κενά σου πιο ουσιαστικά και πάψε να σπαταλάς αλόγιστα χρήματα για να αισθανθείς καλύτερα.

Καρκίνος

Αυτόν τον καιρό θα είσαι πολύ απορροφημένος από τα επαγγελματικά σου, λόγω εξελίξεων και αλλαγών που θα παρουσιαστούν. Η θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κινείται σε κανονική πορεία στον Κριό μέχρι το Σάββατο, θα φέρουν στη ζωή σου ηρεμία, ευεξία και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έτσι και η οπτική πλευρά από την οποία βλέπεις τα πράγματα θα αλλάξει και θα γίνεις πιο θετικός κι αισιόδοξος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σου τομέας βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Για να καταφέρεις να συνεχίσεις έτσι, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς τον αγαπημένο σου. Μην του δείχνεις τις ανασφάλειές σου και μην τον πιέζεις, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Κράτα ουδέτερους τόνους στις σχέσεις σου με τους υπόλοιπους ανθρώπους και να έχεις υπόψιν ότι η απόλυτη ειλικρίνεια δεν κάνει πάντα καλό. Μην πιέζεις τίποτα και κανένα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία με άτομο που θα σας γοητεύσει και θα σας συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα θα ακολουθήσει σκληρή δουλειά, αλλά θα προκύψουν και νέες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Διοχέτευσε στη δουλειά σου όλη σου την ενέργεια, ώστε να αποστασιοποιηθείς λίγο από τα υπόλοιπά σου προβλήματα. Εάν έχεις συνέταιρο, προσπάθησε να είσαι λιγότερο ανταγωνιστικός και περισσότερο συζητήσιμος και διαλλακτικός. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή τη στιγμή, είναι να είσαι τόσο δίκαιος με τους άλλους, όσο με τον εαυτό σου.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας επιβάλλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων. Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς, θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός με άτομα που ίσως επιδιώξουν να σε εκμεταλλευτούν και να σε εξαπατήσουν. Επίσης, μπορεί ο Άρης να παραμένει στον Κριό και να σε κάνει να πιστεύεις σε νέες ελπιδοφόρες πτυχές στα σχέδιά σου, αλλά επιστράτευσε την διορατικότητά σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου θα είναι στα καλύτερά τους. Πολλές στιγμές ευτυχίας και γαλήνης θα απογειώσουν τη διάθεσή σου στα ύψη, ενώ η αγάπη και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν στη σχέση σου βελτιώνοντάς τη. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, είστε όλο και καλύτερα στα ερωτικά σας. Επικεντρωθείτε λοιπόν σε αυτόν τον τομέα που ευνοείται πολύ, καλύπτοντας τα κενά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αλλού.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου ξεκινούν καινούργια πράγματα, που θα σε χαροποιήσουν πολύ. Πρόσεξε όμως να μην ανοίγεσαι πολύ και να μη δείχνεις τον ενθουσιασμό σου, γιατί δυστυχώς δε θα χαρούν όλοι. Στα οικονομικά αλλάζει το σκηνικό, με σημαντικές προοπτικές να παρουσιάζονται. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις και να σκεφτείς καλά κάθε σου απόφαση, πριν την κάνεις πράξη.

Παρθένος

Τα άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχουν διάφορα προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να μπορέσεις να τους βοηθήσεις. Επίσης, οικονομικά ζητήματα της οικογένειας που θα έρθουν στο προσκήνιο, θα προκαλέσουν καυγάδες κι εντάσεις. Η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθείς θα σε κάνει πιο διορατικό και διαισθητικό. Αυτό με τη σειρά του θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς σωστά τους ανθρώπους του επαγγελματικού ή και του ερωτικού σου κύκλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Κριό από το Σάββατο και μετά, στα αισθηματικά σου σημειώνονται σημαντικές εξελίξεις, που ανάλογα με τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς, θα σε ωφελήσουν ή όχι. Στη σχέση σου κυριαρχεί η ζήλεια και η κτητικότητα και από τις δύο πλευρές, που προκύπτουν μεν από αγάπη κι ενδιαφέρον, αλλά θα αλλάξουν κατά πολύ την κατάσταση μεταξύ σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, το παρελθόν θα σας χτυπήσει ξανά την πόρτα. Ένα άτομο που γνωρίζατε καλά θα σας προσεγγίσει εκ νέου και είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε μαζί του, αν το θελήσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου εξακολουθεί να επικρατεί αστάθεια και απότομες αλλαγές, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε αποσυντονίσουν. Πρόσεχε πολύ τις αποφάσεις σου αυτό το διάστημα και φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις ενέργειές σου. Κάνε προσπάθειες να κρατήσεις τις ισορροπίες που έχεις δημιουργήσει με προσπάθεια και άφησε στην άκρη τα ρίσκα, για να μη χάσεις όσα έχει καταφέρει. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα για κάποιο διάστημα, αλλά μη το βάζεις κάτω.

Ζυγός

Οικονομικά ζητήματα και αδιευθέτητες υποθέσεις θα τραβήξουν την προσοχή σου και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Κατά τα άλλα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία, τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλά. Θα βρεις τη δύναμη να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, αλλά και να δρομολογήσεις σχέδια κι επιθυμίες σου με απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτόν τον καιρό εκπέμπεις έντονο ερωτισμό και αυτοπεποίθηση, που θα τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ατόμων. Θα είναι από τις πιο ερωτικές περιόδους για σένα, αρκεί να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που αφήνεις να σε πλησιάσουν περισσότερο. Μη δείχνεις εμπιστοσύνη σε όλους. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει όμορφα. Αφιέρωσε αρκετό από το χρόνο σου στη σχέση σου, αποδράστε με το ταίρι σου από την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας και αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου και να κουράζεις τους γύρω σου αναζητώντας το τέλειο. Πέρνα καλά με τους φίλους, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου σημειώνεται έντονη κινητικότητα, με σημαντική αύξηση των εσόδων και πολλές ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης. Θα έχεις τη δυνατότητα να αναδείξεις σε όλους τις υψηλές σου ικανότητες και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των συναδέλφων και των ανωτέρων σου. Πολύ πιθανό να έχεις άλλη μία καινούργια πρόταση, αλλά θα πρέπει να βάλεις κάτω προσεκτικά τα πράγματα και να είσαι σίγουρος για την απόφασή σου. Στα οικονομικά, βρίσκεσαι σε καιρό ευημερίας. Απόλαυσε τις αυξημένες σου απολαβές, χωρίς παράλογες σπατάλες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως πιεστική και αγχωτική, ιδίως αν είσαι σε φάση που προσπαθείς να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς, θα νιώθεις πολλή ανασφάλεια, ενώ από την άλλη η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το Σάββατο και μετά θα σε αποσυντονίσει εντελώς και θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα απογοήτευσης. Με λίγη υπομονή θα δεις ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και η διάθεσή σου θα επανέλθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα κινηθούν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με τώρα, γιατί επικρατεί αβεβαιότητα. Μη μεταφέρεις στη σχέση σου όσα σε απασχολούν στη δουλειά σου και το αντίθετο, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να περιπλέξεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Εάν διατηρείς μόνιμη σχέση, προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός και συζητήσιμος με τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, γίνε περισσότερο προσιτός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, για να μπορέσεις να βρεις τον έρωτά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να γίνεις λίγο πιο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Έχεις αρκετούς ανταγωνιστές που καιροφυλακτούν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σε βλάψουν. Μην ανοίγεσαι και μην αποκαλύπτεις τα πλάνα σου, για να είσαι περισσότερο προστατευμένος.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα ο Άρης θα συνεχίσει να κινείται στον Κριό, δίνοντάς σου έναν αέρα αυτοπεποίθησης, σιγουριάς και δυναμισμού σε κάθε τομέα της ζωής σου. Η Αφροδίτη, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό από το Σάββατο, θα φέρει συναναστροφές και γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σου ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους και να κάνεις νέα σχέδια και ξεκινήματα. Φρόντισε μόνο να είσαι μεθοδικός και να προγραμματίζεσαι σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα το ηθικό σου θα αναπτερωθεί, καθώς θα επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα. Η Αφροδίτη που θα είναι μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία στον Κριό, θα απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό που κρύβεις μέσα σου και θα σε βάλει σε νέα ερωτικά μονοπάτια. Θα είσαι άκρως ελκυστικός για το άλλο φύλο. Αν έχεις κάποια σχέση αυτόν τον καιρό, αυτή θα αναθερμανθεί, ενώ όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας συναρπάσει. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι και από το φιλικό σου περιβάλλον και να το δεις τώρα από διαφορετική οπτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Κάτι καινούργιο που έρχεται στα επαγγελματικά σου, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Θα ξεκινήσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, όπου θα επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες! Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να εξουθενωθείς λόγω υπερβολικής αφοσίωσης και προσπάθειας, γι’ αυτό φρόντισε να τα κάνεις όλα με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Οικονομικά, σε περιμένουν απρόσμενα κέρδη και σημαντικές απολαβές, που θα σε αφήσουν επιτέλους να ηρεμήσεις και να πάρεις ανάσα.

Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο έχεις έντονο δυναμισμό και θα πάρεις αποφάσεις, που αργότερα θα σε δικαιώσουν στο έπακρο. Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να ξεθολώσεις και να συγκεντρωθείς απόλυτα στους στόχους σου, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι σου για να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της το Σάββατο από τον Κριό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, ελέγχοντας περισσότερο τα αλόγιστα έξοδα και τις περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, απρόοπτες εξελίξεις θα αλλάξουν το σκηνικό. Στα ερωτικά σου είσαι κάπως πιεσμένος από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και αυτό δε σε αφήνει να διαχειριστείς όπως πρέπει τις υπόλοιπες καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και χαλάρωσε, για να πετύχεις αυτό που θες. Για όσους βαδίζουν σε μοναχικά μονοπάτια, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς και να ζήσετε έντονες ερωτικές περιπέτειες μαζί του, αρκεί να μη φοβάστε να κυνηγήσετε τα θέλω σας και να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στα επαγγελματικά σου, με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Ακόμη, όπως φαίνεται κάποιες θετικές για εσάς αλλαγές θα προκύψουν, όμως η εξέλιξη θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς πολύ περισσότερο απ’ ό,τι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό, από ηθικής αλλά και οικονομικής πλευράς.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και πάτα γερά στα πόδια σου. Είναι καιρός να υλοποιήσεις ό,τι σχεδιάζεις εδώ και καιρό, αλλά διαρκώς αναβάλλεις. Πάρε τα ρίσκα και τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται και θα δεις ότι στο μέλλον οι επιλογές και οι κινήσεις που έκανες, δε θα σε διαψεύσουν. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ορεξάτος, ώστε να φέρεις ο ίδιος επιτυχίες κι ευτυχία στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Κριό σε ορθή πορεία μέχρι το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να διευρύνεις κατά πολύ τις γνωριμίες σου και ίσως κάποια από αυτές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο, που θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν από εδώ και πέρα να καλυτερεύουν διαρκώς. Αυτό το γεγονός θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα έχει σαν αποτέλεσμα θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σου. Αφήστε να σας παρασύρει η μεγάλη αγάπη που υπάρχει και από τις δύο πλευρές και αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλο. Βάλτε τη φαντασία σας σε λειτουργία και επιδιώξτε μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα, που θα σας ξεκουράσουν και θα σας ανανεώσουν. Είναι μια περίοδος που θα ευνοήσει πάρα πολύ τη σχέση σου και θα σε αναζωογονήσει. Και οι αδέσμευτοι Υδροχόοι όμως, θα πάρουν μια έντονη γεύση αυτής της εύνοιας. Και αυτό διότι ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, θα φέρει στις ζωές σας νέους κύκλους γνωριμιών με ενδιαφέροντα άτομα, κάποια εκ των οποίων θα σας γοητεύσουν. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να διακρίνετε αυτά τα άτομα και να ζήσετε επιτέλους τον έρωτα, που περιμένετε εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου θα υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα περίπου στη μέση της εβδομάδας, το οποίο ευτυχώς για εσένα στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Προσπάθησε να μην ανοίγεσαι και να μην εμπιστεύεσαι περισσότερο απ’ όσο πρέπει τους συνεργάτες σου, γιατί δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν. Οι προθέσεις που δείχνουν ότι έχουν απέναντί σου, ίσως απέχουν πολύ από αυτό που πραγματικά σκέφτονται. Κράτα κρυφές τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. Έτσι, θα νιώθεις πιο προστατευμένος και σίγουρος ότι τα σχέδιά σου δε θα βρουν εχθρούς. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα από ό,τι τον τελευταίο καιρό.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για σένα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο σίγουρος για τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή οπότε ανάλαβε δράση, τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες που έχεις άλυτες και πάρε αποφάσεις που θα σε ωφελήσουν και θα εξασφαλίσουν την επιτυχία στο μέλλον σου. Από το Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό, θα είσαι πιο ευάλωτος και προβληματισμένος. Μην αφήσεις όμως όλο αυτό το κλίμα να σε επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Αν το καταφέρεις, τότε τα πράγματα θα βελτιωθούν στο μέγιστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σταδιακά αποκτούν όλο και πιο ανοδική πορεία. Η σχέση σου γρήγορα θα εξελιχθεί σε ιδανική και θα ζήσεις πολλές όμορφες στιγμές, γεμάτες ερωτισμό αλλά και αγάπη. Για τους μοναχικούς του ζωδίου, τα νέα είναι πολύ καλά. Η έλξη που ασκείτε στους γύρω σας είναι πολύ έντονη και με τη σεξουαλικότητα που αποπνέετε, θα σαγηνεύσετε τα πλήθη. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν και βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο για κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια θα ανεβάσει σημαντικά το ηθικό σου αυτές τις ημέρες. Εάν βρίσκεσαι σε περίοδο που αναζητάς εργασία θα έχεις ειδήσεις για καινούργια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου και να μην ενθουσιάζεσαι. Θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία, με μεγάλες οικονομικές απολαβές. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δουλειά σου και να είσαι σίγουρος ότι και αυτή με τη σειρά της θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο!