ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 29/5 – 4/6

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1

Μήπως αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχετε σε κάποια γιορτή – πάρτι – κάλεσμα;
Για παράδειγμα αυτό μπορεί να είναι μία γιορτή γενεθλίων, μία βάφτιση, ένα πάρτι σχετικά με μια προαγωγή- όπως και να είναι η ζωή σας φαίνεται ότι ακολουθεί ένα καινούργιο δρόμο από δω και πέρα.
Αυτό μπορεί να αφορά κάθε επίπεδο της ζωής σας -μία νέα καριέρα, μία νέα δουλειά, μία νέα σχέση αλλά αυτό το νέο μοντέλο πραγματικότητας δεν θα έρθει μόνο του. Πρέπει και εσείς να δράσετε ανάλογα

Για όσους είστε χωρίς ερωτικό σύντροφο σε αυτήν την φάση μια νέα γνωριμία θα είναι αποκλειστικά θέμα δική σας διαχείρισης. Ευκαιρίες θα έχετε, θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα φροντίστε να παίξετε εσείς σωστά το παιχνίδι.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μην φοβηθείτε να το πράξετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε έναν δεκάλεπτο περίπατο για να ‘’καθαρίσει’’ το μυαλό σας.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η κύρια προτεραιότητά σας αυτήν την εβδομάδα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας ,τουλάχιστον αυτό το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.

Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.

Κάντε εσείς αυτό που πρέπει ακόμη κι αν δε το ‘’βλέπει’’ κανείς.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Την περίοδο αυτήν ίσως σας πλησιάσει ένα άτομο νεαρής ηλικίας που μπορεί να θέλει συνεργασία μαζί σας . Το πρόσωπο αυτό είναι πρακτικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο και η επαφή του μαζί σας μπορεί να αποφέρει κοινό όφελος.

Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε κοινωνικές δράσεις – εκδηλώσεις δείξτε σταθερότητα και μέτρο στις επαφές σας, βάζοντας όρια εκεί που είναι απαραίτητο.

Οι γονείς σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια καινούρια επιχείρηση πιθανώς μαζί με τα παιδιά σας ή για τα παιδιά σας , γενικά να αναθέσετε κάποιες ευθύνες σε έναν νεότερο από σας άτομο αναμένοντας να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στα ερωτικά σας τώρα πάρτε χρόνο με το ταίρι σας και εξασφαλίστε την ηρεμία και την ισορροπία στην σχέση σας, δείξτε κατανόηση – στοργικότητα και τρυφερότητα , ανανεώνοντας τον δεσμό σας.
Όσοι είστε αδέσμευτοι μην γυρίσετε την πλάτη σε πρόταση που θα δεχτείτε από άτομο στο ζώδιο του Ταύρου – Παρθένου – Αιγόκερω γιατί ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό!!


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση που νομίζατε ότι είχατε ξεπεράσει και που ουσιαστικά ανήκει στο παρελθόν σας.

Αν η κατάσταση αυτή έχει να κάνει σχέση με άτομο από το παρελθόν σας ,έχετε προσπαθήσει να το κάνετε να φύγει από το μυαλό ή την καρδιά σας, όμως το πρόσωπο αυτό είναι ακόμα παρών στην ζωή σας, έστω και νοερά.

Πρακτικά αυτό μπορεί να σχετίζεται επίσης με έναν γάμο μέσα από τον οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε ή ένα ερωτικό πρόσωπο με το οποίο χωρίσατε , όμως θέλετε να έχετε επανασύνδεση.
Υπάρχουν μέσα σας απωθημένα και συναισθηματικές πληγές που πρέπει να ξεπεράσετε, όπως και να λύσετε τα εσωτερικά σας διλήμματα σχετικά με μια κατάσταση, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε και να μην γίνεστε έρμαιο συναισθημάτων που σας ελέγχουν και τελικά σας κρατούν πίσω.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Την εβδομάδα αυτήν θα νιώθετε ότι γεμίζετε με πάθος ,με έμπνευση και αυτοπεποίθηση καθώς θα δράσετε αποφασιστικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Σκεφτείτε με δυναμικό και θετικό τρόπο ώστε να έλξετε στη ζωή σας ότι το καλύτερο.

Γενικά η εβδομάδα αυτή σας ‘’κινητοποιεί’’ ώστε να δείτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και φυσικά να προσπαθήσετε να το πετύχετε στο ακέραιο.

Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό; Να δείξετε πίστη στο όνειρο σας και να δράσετε με σωστό και θα έλεγα ηθικό τρόπο.

Θα δεχτείτε βοήθεια και εξαιτίας αυτού αλλά και άλλων συγκυριών θα έχετε ζωτικότητα και θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για δημιουργικούς σκοπούς.

Στα ερωτικά σας αναμένεται αύξηση της libido και της σεξουαλικής σας διάθεσης (κάτι για το οποίο ο δικό σας αριθμός έχει …παράδοση και ιστορία) και είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι θα …πατήσετε γκάζι με πολύ πάθος και υπερβολή!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Μπήκατε σε φάση που θα πρέπει να εξελιχθείτε, να ισορροπήσετε ψυχοσωματικά και να βρείτε τον τρόπο να κινηθείτε σωστά καθώς οι δυσκολίες που το τελευταίο διάστημα είχατε αντιμετωπίσει, αρχίζουν σταδιακά να κλείνουν τον κύκλο τους.

Οι παρούσες συνθήκες και οι κατάλληλες συγκυρίες θα σας.. ωθήσουν στο να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα ,βασιζόμενοι τόσο στην γνώση όσο και στην τύχη που θα έχετε στο πλευρό σας.

Γενικότερα ο μήνας στο κλείσιμο του θα σας δώσει πολλές ανταμοιβές. Για κάποιους από σας αυτό μπορεί να αφορά μία σχέση, ακόμα και αν αυτό έχει να κάνει με μια απομάκρυνση από την ζωή σας ,ενός ακατάλληλου για σας ατόμου

Ο Μαιος στο τέλος του σας δίνει ένα ουσιαστικό μήνυμα : η ισορροπία και η συναισθηματική δύναμη που θα πρέπει να δείξετε θα καθορίσουν πολλά πράγματα για την μελλοντική σας εξέλιξη…

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Η εβδομάδα κρύβει κάποια πρόκληση και εσείς καλείστε να τη διαχειριστείτε με επιδέξιο τρόπο για να αποδείξετε την αξία σας σε φίλους και εχθρούς..

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η λεκτική αντιπαράθεση και αν αυτή προκύψει – να φροντίσετε να μην εξελιχθεί σε χοντρό καυγά.

Αυτό φυσικά αφορά κάθε επίπεδο της ζωής σας και κάθε είδους σχέση ,ερωτική , φιλική, κοινωνική.
Το μήνυμα που θέλει να σας δώσει η κατάσταση αυτή είναι ότι πρέπει να αξιολογήσετε ξανά τι συμβαίνει στην ζωή σας αυτό το διάστημα και να εξετάσετε τι ακριβώς θέλετε από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και τις σχέσεις με τις οποίες εμπλέκεστε.

Μέσα από την αναμενόμενη αντιπαράθεση θα βγείτε κερδισμένοι , αφού θα αποκομίσετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Την εβδομάδα αυτήν μια είναι η κύρια συμβουλή: Mην πάτε γυρεύοντας και μην ξύνετε τα νύχια σας για εντάσεις και διαπληκτισμούς!!

Σίγουρα η εβδομάδα έχει μια πρόκληση και πρέπει εσείς να παραμείνετε σε απόλυτη ισορροπία και ετοιμότητα καθώς οι σχέσεις (κάθε είδους) δείχνουν ότι απειλούνται.

Να φροντίσετε να αμυνθείτε δυναμικά μόνο στην περίπτωση που δεχθείτε επίθεση, αλλιώς μην κλείνεστε σε προστατευτικά τείχη.

Αν αυτήν την περίοδο έχετε την αίσθηση ότι δοκιμάζεστε ,ίσως έχετε δίκιο αλλά να θυμάστε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Ερωτικά μην κάνετε πειραματισμούς και υπερβολές γιατί ο σύντροφος δεν είναι στην κατάλληλη φάση για κάτι τέτοιο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Αυτή η εβδομάδα ρίχνει μία αχτίδα φωτός και σας δίνει τη δύναμη και την ελπίδα να προχωρήσετε.
Θέματα που σχετίζονται με την ψυχοσωματική υγεία σας δείχνουν να βελτιώνονται. Το επόμενο διάστημα αποτελεί μία περίοδο ίασης, ο κύκλος μίας ‘’ασθένειας’’ έχει ολοκληρωθεί και σηματοδοτεί την ανάρρωση και την ανάκαμψη του οργανισμού από κατάθλιψη, πυρετό, στρες, ημικρανίες κλπ.

Δυναμώστε την πίστη σας σε ένα καλύτερο αύριο βασιζόμενοι τόσο στις δικές σας δυνάμεις όσο και σε δυνάμεις πάνω από εσάς.

Είτε πιστεύετε στον εαυτό σας είτε σε κάποια ανώτερη δύναμη, η πίστη είναι ο καταλύτης που φέρνει τη θετική αλλαγή.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη



www.facebook.com/manos.mikidis