ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Μαρτίου, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 13, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που απαιτούν άμεση διευθέτηση. Παράλληλα βέβαια, θα παρουσιαστούν και διάφορες σκέψεις και τρόποι για να επιλυθούν, χωρίς έτσι να χρειαστεί να αγχώνεσαι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται μία ημέρα πριν στην Παρθένο, απορροφά όλο το χρόνο και την ενέργειά σου σε θέματα σχετικά με το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσεις ορισμένα πράγματα και ιδίως τη στάση σου απέναντι στις καταστάσεις και στους άμεσα εμπλεκόμενους στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Από την άλλη πλευρά, όλο αυτό το αρνητικό κλίμα δε θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, όπου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να προσέχεις σχεδόν όλο το μήνα, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 4 Μαρτίου και μετά, και να φροντίσεις να κρατάς ένα μέτρο σε ό,τι κάνεις και κυρίως να παραμένεις αισιόδοξος. Δώσε περισσότερη έμφαση στην υγεία σου και προπάντων χαλάρωσε, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να είσαι δυνατός για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτός ο μήνας φαίνεται να διευκολύνει σημαντικά τις συναναστροφές με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 13 μέχρι τις 31 Μαρτίου, θα φέρει ευημερία στα αισθηματικά σου κι εσύ θα αποκτήσεις περισσότερη άνεση στον ερωτικό τομέα. Αξιοποίησε αυτό το κλίμα για το καλό της σχέσης σου ή, αν είσαι μόνος, για να βρεις τον έρωτά σου. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου κάνετε πράγματα που θα ανανεώσουν εσάς και τη σχέση σας και θα σας κάνουν να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Οι ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 28, θα σε κάνει περισσότερο εγωκεντρικό κι αυτό σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις και δυσαρέσκειες. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Κριοί προσέξτε πολύ ποιους θα αφήσετε να μπουν στη ζωή σας, για να μην πείτε σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες παραπάνω εντάσεις σχεδόν όλο το μήνα, σε συνδυασμό με την αυξημένη διάθεση για καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Από το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τα δεδομένα που έχεις, να κάνεις τις σωστές επιλογές και να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των σκέψεων και σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα κυριότερα ζητήματα του μήνα και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό της τάσης για υπερβολικά έξοδα, να προσέχεις και για απρόσμενα ανοίγματα που μπορεί να υπάρξουν γύρω στα μέσα του μήνα. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου, για να είσαι πιο σίγουρος για τις κινήσεις σου. Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο νέων προτάσεων, ακόμη και μιας προαγωγής. Από τις 20 του μήνα που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά προς το καλύτερο και θα παρασυρθείς κι εσύ, ώστε να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός σε συμφωνίες που θα χρειαστεί να κλείσεις και γενικότερα φρόντισε να κάνεις σίγουρα και σταθερά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος αυτός ενδείκνυται για λήψη πρωτοβουλιών και άμεσων αποφάσεων, ώστε να μην αφήσεις τα νέα δεδομένα να σε αποσυντονίσουν. Μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις, καθώς αυτό το διάστημα είναι αρκετά αόριστο από μόνο του, ειδικότερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, από τις 13 του μήνα και μετά. Μέχρι τότε, το πλανητικό σκηνικό θα είναι υπέρ σου, όμως από την άλλη θα σε κάνει περισσότερο ευάλωτο. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με αυτό και μην πιέζεις τον εαυτό σου. Μπορεί η αυτοπεποίθησή σου να είναι χαμηλή, αλλά ο χρόνος θα σε βοηθήσει σταδιακά να αναπτερώσεις το ηθικό σου. Όντας ήρεμος λοιπόν, θα είσαι σε θέση να γνωρίσεις επιτυχία σε εργασιακά αλλά και ερωτικά ζητήματα. Στα αισθηματικά σου, λόγω της έναρξης της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από τον Κριό από τις 4 και μετά, θα σημειωθούν αλλαγές και σκαμπανεβάσματα, με κάποιες όμορφες στιγμές όμως. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτές λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει σε αρκετά ευαίσθητη φάση, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης. Θα υπάρξουν πολλές αναταράξεις στη ζωή σου και καταστάσεις που δεν υπολόγιζες. Με όλο αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, θα είναι λογικό να αισθάνεσαι έξω από το νερά σου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να το αφήσεις να σε ρίξει ψυχολογικά και κυρίως να το μεταφέρεις στα κοντινά σου πρόσωπα. Δε χρειάζεται να χαλάς τη σχέση που έχεις δημιουργήσει μαζί τους, και ιδιαίτερα με το ταίρι σου. Από τις 10 και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, οι συνθήκες θα βελτιωθούν εμφανώς και θα αναζητήσεις περισσότερη στερεότητα και σιγουριά, ενώ και στις κινήσεις σου για να το πετύχεις αυτό, θα είσαι πιο οργανωμένος. Από εδώ και στο εξής, το τοπίο στα αισθηματικά σου θα είναι πιο ξεκάθαρο κι έτσι θα είσαι πιο σίγουρος γι’ αυτά που θες. Θα μπορέσεις να βρεις νέους τρόπους να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου και θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή που αναζητάτε. Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση, δραστηριοποιηθείτε για να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Τολμήστε να προσεγγίσετε αυτόν που σας ενδιαφέρει και δε θα βγείτε χαμένοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τον φετινό Μάρτιο τα επαγγελματικά σου γνωρίζουν μια περίοδο ευημερίας, ανοίγονται νέοι δρόμοι και παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αν τις εκμεταλλευτείς σωστά. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή και μια απλή απόδραση για ξεκούραση, από τις 10 του μήνα και μετά που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά σε άτομα που θα συμβάλουν να ανοίξουν νέες πόρτες στα εργασιακά σου ή ακόμη και να σε οδηγήσουν σε μια προαγωγή. Οι μέρες που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, από τις 13 και μετά, είναι κατάλληλες να έρθεις σε επαφή και να συζητήσεις με άτομα που θα σε διευκολύνουν να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Μη δείξεις όμως σε όλους απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς εχθροί υπάρχουν παντού. Από εδώ και πέρα οι όποιες αλλαγές έρθουν εξαρτώνται καθαρά και μόνο από εσένα, οπότε ζύγισε καλά τα πράγματα και κινήσου έξυπνα. Στα οικονομικά σου πρέπει να έχεις το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα την τελευταία εβδομάδα του μήνα, καθώς τα δεδομένα που θα έχεις στα χέρια σου, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός για εσένα θα φέρει νέα ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές που θα σε ευνοήσουν στο μέγιστο, κυρίως όσον αφορά στα εργασιακά. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς (μέχρι τις 13) απόφυγε τις επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί τα πράγματα έτσι μπορεί να αλλάξουν προς το χειρότερο. Φρόντισε να εμπιστεύεσαι τη διορατικότητά σου και να είσαι προετοιμασμένος και οργανωμένος για τις άμεσες εξελίξεις. Από τις 10 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί τον Ταύρο, το οικείο σου περιβάλλον και τα προβλήματα που θα υπάρξουν σε αυτό θα απορροφήσουν πολύ από το χρόνο σου και θα ζοριστείς αρκετά για να καταφέρεις να τους βοηθήσεις. Έλεγξε την ευθιξία σου και γίνε περισσότερο συνεννοήσιμος, για να διευκολύνεις την επικοινωνία με τους γύρω σου. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία και από τις δύο πλευρές, ώστε να μη δημιουργείται περαιτέρω ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό, από τις 4 του μήνα και μετά, ο ερωτισμός σου θα είναι διάχυτος και θα ασκείς έντονη έλξη και γοητεία στους γύρω σου. Θα θελήσεις να ανοιχτείς περισσότερο και να εκδηλώνεις αυτή την ερωτική αύρα, προκειμένου να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Εάν τα πράγματα με τον σύντροφό σου δεν πάνε και πολύ καλά, μη βασιστείς μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι (που σε ευνοεί αυτόν τον καιρό) για να δώσεις λύση. Αυτό όχι μόνο δε θα βοηθήσει, αλλά ενδέχεται να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, θα καταφέρεις να φτιάξεις τα πράγματα, να καλυτερεύσεις και να κάνεις πιο ασφαλή και σταθερή τη σχέση σου. Οι Δίδυμοι που ψάχνετε το άλλο σας μισό, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να δημιουργήσετε επαφές με νέα άτομα, ανάμεσα στα οποία θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Μην κινηθείτε βιαστικά και με ενθουσιασμό, αλλά με σωστές και μετρημένες κινήσεις βάλτε τα σωστά θεμέλια για μια μόνιμη σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Μάρτιος σου στέλνει θετικά μηνύματα και σε κάνει ιδιαίτερα ενεργό και δυναμικό σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, θα βρίσκεσαι σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα και με τη σιγουριά που σε διακρίνει, μπορείς να κάνεις θαύματα. Έχεις άλλωστε δείγματα ότι η καλή οργάνωση και ο σωστός προγραμματισμός βρήκε πρόσφορο έδαφος το προηγούμενο διάστημα. Τα ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μπορείς να ξεκινήσεις να τα πραγματοποιήσεις το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, θέση που σε ευνοεί. Μείνε ωστόσο συγκεντρωμένος και μην επηρεάζεσαι από αποφάσεις τρίτων ή προτάσεις. Κάνε αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου και, με μελετημένες κινήσεις, θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Ειδικά τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα θα βοηθήσουν στην επιπλέον εξέλιξή σου. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου και μη κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσουν κάποιες αστάθειες και ενώ θα προσπαθήσεις να τα ισορροπήσεις, όλο και κάτι θα προκύπτει από το πουθενά και θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 4 και μετά από τον Κριό, θα προκαλέσει ανασφάλεια και σύγχυση, ιδίως στα αισθηματικά σου. Θα διαπιστώσεις ξαφνικά ότι ίσως ορισμένα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελες και θα επιχειρήσεις αλλαγές. Μέχρι τις 13, που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, φρόντισε να αποφύγεις την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, γιατί το γενικότερο κλίμα που επικρατεί, μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Οπότε καλά θα κάνεις να αφήσεις λίγο τα ζητήματά σου στην άκρη αυτόν το καιρό. Επίσης, αυτό το διάστημα απαιτείται και ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, όπου καλό θα είναι να βάλεις μέτρο στα υπερβολικά έξοδα. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, θα βιώσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, με καλές και κακές στιγμές που δε θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Όσον αφορά τα συναισθήματά σου, τις ημέρες γύρω στις 12, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στην Παρθένο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν και το τοπίο θα γίνει ακόμη πιο θολό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σου τομέας βρίσκεται σε μια περίοδο σύγχυσης και ανασφάλειας. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και να βρεθείς πολλές φορές κοντά στο χωρισμό. Απόφυγε τις εντάσεις και τους καυγάδες, περιορίσου στον εσωτερικό διάλογο και ξεκαθάρισε μέσα σου τα πράγματα. Μην αφήσεις τον περίγυρό σου να σε επηρεάσει και βασίσου αποκλειστικά και μόνο στη δική σου κρίση και στο ένστικτό σου. Κανένας άλλος εκτός από εσένα δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη ενώ ενδέχεται να μην θέλουν το καλό σου όλοι όσοι σε συμβουλεύουν. Όσοι είστε αδέσμευτοι αυτό το διάστημα, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο και να μην επιδιώξετε κάτι πιο μόνιμο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, γιατί ίσως να μη βρείτε την ανταπόκριση που θα θέλατε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τον Μάρτιο προσπάθησε να επικοινωνείς και να συζητάς ειλικρινά με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις την ισορροπία που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Αξιοποίησε την παρουσία του Ερμή στον Κριό, από τις 13 και μετά, για να θέσεις νέους στόχους και να κλείσεις συμφωνίες, που στο άμεσο μέλλον θα σου αποφέρουν κέρδη. Κινήσου έξυπνα και κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σου. Μπορείς να το κάνεις, αρκεί να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Κοντά στις 28, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, φρόντισε να δράσεις μόνος σου και μη συνεργαστείς με κανέναν και για τίποτα. Απαιτείται μεγάλη προσοχή σε ανταγωνιστές που υπάρχουν και καιροφυλακτούν.

ΛΕΩΝ

Ο φετινός Μάρτιος για εσένα θα είναι άκρως ριζοσπαστικός κι ευρηματικός, με καινοτόμες ιδέες και διάθεση για νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής στον Κριό από τις 13 μέχρι τις 31 Μαρτίου, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις το επικοινωνιακό κομμάτι του χαρακτήρα σου, καθώς και να δρομολογήσεις σχέδια για το μέλλον. Επίσης, καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που σε απασχολεί και σε πιέζει στα οικονομικά σου και να μελετήσεις με ηρεμία, λογική και προσοχή τις επόμενες κινήσεις σου. Με τον Ήλιο να σε ευνοεί από το ίδιο ζώδιο από τις 20 και μετά, οι επαφές και η επικοινωνία σου με άτομα που σε ενδιαφέρει να έχεις καλή σχέση, θα βελτιωθούν σημαντικά. Επιστράτευσε τη διορατικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα και φρόντισε να προλαβαίνεις τις καταστάσεις που θα έρθουν. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα κι εγρήγορση για αλλαγές και για ευκαιρίες, που αν χειριστείς σωστά θα σε οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας μήνας γεμάτος υποσχέσεις και θετικές προοπτικές για τα ερωτικά σου, θα σε βοηθήσει να έχεις αυτό που πραγματικά θες και ζητάς. Ο Άρης στον Ταύρο από τις 10 και μετά, θα σου δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης και θα γοητεύσεις τα πλήθη. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να έρθετε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σας και ορισμένοι από εσάς μπορεί ακόμη και να δώσετε περισσότερη επισημότητα στο δεσμό σας. Λόγω της έντονης ερωτικής σας διάθεσης, θα ελκύετε τους γύρω σας, αλλά καλό θα ήταν να μην τους δώσετε παραπάνω χώρο απ’ ό,τι πρέπει. Διοχέτευσε όλο το πάθος που σε διακατέχει στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μπορεί τα αισθηματικά σου να σε ευνοούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι λάθος κινήσεις θα προσπεραστούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον και κυρίως να θέσεις πιο γερά και ουσιαστικά θεμέλια στη σχέση σου με αυτούς τους ανθρώπους. Το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για ένα τέτοιο εγχείρημα. Η απουσία εγωισμού και ασυνεννοησίας θα βοηθήσει να βρεθούν οι χρυσές τομές σε ζητήματα που έχεις μαζί τους και θα κυριαρχήσει γαλήνη και χαλάρωση και στις δύο πλευρές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον επαγγελματικό σου τομέα και κυρίως για την καριέρα σου θα είναι ο Μάρτιος για εσένα. Είναι μία περίοδος κατά την οποία οι εξελίξεις που θα σημειωθούν θα είναι άκρως ανατρεπτικές. Μέχρι τότε όμως, καλύτερα να επικεντρωθείς σε ουσιαστικά πράγματα και ειδικά στην τωρινή σου κατάσταση. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να καρποφορήσουν πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά τώρα και να αποφύγεις τις βεβιασμένες κινήσεις. Η επιπολαιότητα αυτό το διάστημα σίγουρα θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδα και λάθος μονοπάτια. Μην ξεχνάς ότι ιδιαίτερα στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, είναι πολύ πιθανό να δεχθείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνεργάτη σου που μπορεί να μεσολαβήσει σε κάποια επαγγελματική σου επαφή. Τακτοποίησε όποιες νομικές εκκρεμότητες έχεις και πρόσεξε να μην κάνεις αλόγιστες σπατάλες στα οικονομικά σου, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Μάρτιος ξεκινά με την κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθείς, που φέρνει στο δρόμο σου πολλά εμπόδια και δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο στις 10 σε κάνει να επικεντρώνεσαι και να δίνεις προτεραιότητα στον τομέα των σχέσεων. Κι εδώ όμως επικρατεί κινητικότητα και απρόοπτες αλλαγές. Από τις 4 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρέπει να κρίνεις βιαστικά άτομα που σε περιστοιχίζουν και να είσαι απόλυτος μαζί τους. Φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός, γιατί οι τεταμένες καταστάσεις με άτομα που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη ζωή σου, δε θα σε αφήνουν να είσαι ήρεμος. Μην αφήνεις λοιπόν τον εκνευρισμό σου να σε οδηγήσει στο να κάνεις και να πεις πράγματα που αργότερα θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος θα κινείται στον Κριό, πρόσεχε για παρεξηγήσεις και δολοπλοκίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Κράτα χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο φετινός Μάρτιος θα απογειώσει τον ερωτισμό, αλλά και τη συντροφικότητα στη σχέση σου. Θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Θα βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Από τις 10 του μήνα και μετά, ο Άρης από τη νέα του θέση στον Ταύρο, σου δίνει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες με αξιόλογα κι ενδιαφέροντα άτομα. Μην είσαι διστακτικός, αλλά τόλμησε να δείχνεις άφοβα τις προθέσεις και τα συναισθήματά σου. Καλό θα είναι να έχεις το νου σου όμως όλον τον Μάρτιο, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, καθώς η ζήλεια, η κτητικότητα και η ανασφάλεια που σε κυριεύουν, θα πιέσουν τον αγαπημένο σου και θα προκαλέσουν ασφυκτικό κλίμα στη σχέση σας. Άσε στην άκρη τη γνώμη των άλλων όσο κι αν νοιάζονται για εσένα, και χειρίσου μόνος σου και με προσοχή την όλη κατάσταση. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στις 28 στον Κριό, θα αισθανθείς την ανάγκη να απέχεις για λίγο από τα κοινά και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τι γίνεται μέσα σου και να είσαι σίγουρος τι ζητάς κι έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ήρθε ο καιρός να δώσεις περισσότερη έμφαση και βαρύτητα στις συνεργασίες σου και να πάψεις να θες να τα φέρνεις όλα εις πέρας χωρίς καμία απολύτως βοήθεια. Βέβαια, θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα σε αυτό το θέμα, γιατί από τη μία η θέση του Άρη στον Ταύρο από τις 10 και μετά διευκολύνει τις επικοινωνίες σου και θα φέρει κοντά σου δυνατούς συμμάχους, από την άλλη όμως, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12, θα φέρει στο προσκήνιο εντάσεις και προστριβές. Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμος και να μη δίνεις συνέχεια σε θέματα που δεν έχουν και πολλή σημασία. Αν ορισμένες φορές αισθανθείς πως αδικείσαι, υποστήριξε περισσότερο τις ιδέες σου και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες στο μέγιστο βαθμό, για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ίσως τώρα πάψεις να αγχώνεσαι για λεπτομέρειες και δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και ενδέχεται να καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.

ΖΥΓΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από τον Κριό στο ξεκίνημα του μήνα, θα μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα εργασιακά σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις τα ρίσκα και τις απότομες αλλαγές. Φρόντισε να είσαι σίγουρος για την κάθε σου κίνηση και μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες. Εκμεταλλεύσου ό,τι έχεις στα χέρια σου και προετοίμασε το έδαφος, ώστε αν κάποιο σχέδιό σου δεν βρει πρόσφορο έδαφος, να είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις εκ νέου, με άλλα δεδομένα και στόχους. Μην πιέζεις αυτούς που βλέπεις ότι δυσκολεύονται να σε βοηθήσουν και στηρίξου στα πόδια σου. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα εισέλθει στον Κριό, τα δεδομένα θα ανατραπούν και οι καταστάσεις θα είναι με το μέρος σου. Οι εκνευρισμοί και οι διαφωνίες θα υποχωρήσουν και αυτό το γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις με πιο ξεκάθαρη ματιά τι γίνεται γύρω σου και να κρίνεις λογικά τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα. Τις ημέρες γύρω στις 28, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, καλό θα ήταν να γίνεις περισσότερο μεθοδικός, να υπολογίζεις και να μετράς περισσότερο την ισχύ την ανταγωνιστών σου, ενώ επίσης καλό θα ήταν να δώσεις έμφαση και προτεραιότητα στην υγεία σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Κράτησε το καλό επίπεδο που έχεις πετύχει στις επαγγελματικές σου επαφές, αλλά και στις πιο προσωπικές. Άφησε τα πράγματα να κυλάνε από μόνα τους και μην αναλαμβάνεις να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις αφήσει πίσω ζητήματα που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βιώσεις μια έντονη αμφιβολία και ανασφάλεια για την πίστη του συντρόφου σου απέναντί σου. Η κτητικότητα που θα δείχνεις θα πιέσει πολύ τον άνθρωπό σου και αυτό θα βλάψει το δεσμό σας. Εσύ, με τη σειρά σου, προσπαθώντας να μην εκδηλώνεις τόσο έντονα τη ζήλεια που σε έχει κυριεύσει, πιέζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Θα στραφείς προς τα κοντινά φιλικά και οικεία άτομα, για να σε ακούσουν και να σε συμβουλεύσουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις κάπως και να ξεχαστείς. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μα πολύ όμορφη σχέση, όσο ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο, από τις 10 του μήνα και μετά. Γι’ αυτό μην κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι σας κι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Εάν ασχολείσαι με ταξίδια κι επικοινωνία ή αν η δουλειά σου έχει σχέση με το εξωτερικό, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, και θα σε ευνοεί πολύ. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και σταμάτα να τα αναβάλεις διαρκώς. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς και προσπάθησε να μην έρχεσαι σε ρήξη με τους συναδέλφους σου. Αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην αφήσεις τις διαφωνίες με τους οικείους σου να ενταθούν, γιατί σύντομα θα διαπιστώσεις πως αυτό μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος αυτός θα σου φέρει αναστάτωση και αρκετή ψυχολογική κούραση. Τα νεύρα σου θα είναι τεταμένα, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Μόνο αν χαλαρώσεις και βάλεις μια σειρά θα τα καταφέρεις. Από τις 4 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα στον Κριό, καλό θα ήταν να ανοιχτείς περισσότερο και να μην κλείνεσαι άλλο στον εαυτό σου. Μίλησε με τα άτομα που σε περιστοιχίζουν, άκουσε τη γνώμη τους κι εμπιστεύσου τα περισσότερο. Αυτοί που είναι έξω από την κατάσταση ίσως βλέπουν πιο καθαρά από εσένα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, κάνε πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν και μην ξεχνάς να είσαι πιο θετικός και αισιόδοξος με τα ζητήματα που απασχολούν τη ζωή σου αυτό το διάστημα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό και την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο στις 28, άσε τις ευαισθησίες στην άκρη, γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να περιπλεχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ως Σκορπιός, αυτόν το μήνα θα βιώσεις μια περίοδο έντονης σεξουαλικότητας κι ερωτισμού. Αξιοποίησε όλο αυτό το κλίμα όσο καλύτερα γίνεται, για να περάσεις τέλεια! Αν είσαι αδέσμευτος, μην αρνείσαι προτάσεις για εξόδους. Αν μένεις άπραγος και κλεισμένος στο σπίτι, πώς περιμένεις να βρεις αυτό που ψάχνεις; Οργάνωσε αποδράσεις και ταξίδια αναψυχής, για να φρεσκαριστείς. Γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι. Το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο πολύ υπέρ σου, που όλα θα γίνουν χωρίς να το καταλάβεις. Και όσοι έχετε σχέση όμως, θα περάσετε πολύ όμορφα με το σύντροφό σας, θα βρείτε τις χρυσές τομές που αναζητάτε καιρό τώρα και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 10 του μήνα, σου δίνει την ευκαιρία να σημειώσεις σημαντική άνοδο στα οικονομικά σου. Φρόντισε να φερθείς έξυπνα και να διεκπεραιώσεις κάποιες εκκρεμότητες, και όχι παρά να προβείς σε άσκοπες και περιττές σπατάλες. Ο Ερμής στον Κριό από τις 13 και μετά, σε κάνει άκρως δραστήριο κι ευρηματικό, αλλά πρόσεχε τι λες στον επαγγελματικό σου χώρο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στο ίδιο ζώδιο, θα σου φέρει κάποιες νέες δυναμικές εξελίξεις και επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να καρποφορήσουν. Θέσε στόχους και ερεύνησε τι πραγματικά θες για εσένα, όσον αφορά το αντικείμενο της δουλειάς σου και την μελλοντική σου καριέρα. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες θα είναι αρκετά καλές και θα έχεις τη στήριξη ατόμων, που μέχρι τώρα ήταν στο απέναντι στρατόπεδο. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις τα καλά επίπεδα της ζωής σου και οι ημέρες που έρχονται θα σε ικανοποιήσουν, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος αυτός, με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, φέρνει εμπόδια στο δρόμο σου και με την έναρξη της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης από τις 4 και μετά, τα πράγματα χειροτερεύουν, καθώς επικρατεί χάος και πίεση. Από τις 10 του μήνα και μετά που ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο, γίνεσαι περισσότερο νευρικός και οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες. Γίνε πιο διαλλακτικός με άτομα, που η καλή σχέση σας αργότερα θα σε ευνοήσει. Πάρε το χρόνο σου να μελετήσεις πώς θα κινηθείς στο επόμενο διάστημα, τι θα αξιοποιήσεις και ποιους δρόμους θα αποφύγεις. Τακτοποίησε έτσι όλα τα θέματά σου, με πρόγραμμα και ηρεμία. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, μην παρασύρεσαι από τον οξύθυμο χαρακτήρα που έχεις αυτόν το καιρό και πράξε κατόπιν ώριμης και ήρεμης σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Μάρτιος για εσάς τους Τοξότες, δεν ευνοεί και πολύ τα ερωτικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν βέβαια ενδιάμεσα και κάποιες καλές στιγμές, με ευκαιρίες για νέα φλερτ ή και για βελτίωση της σχέσης σας, αν είστε δεσμευμένοι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, θα βρεις τη δύναμη και κυρίως την όρεξη για νέα ξεκινήματα, που θα σε οδηγήσουν στην ηρεμία και την ευτυχία. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, αν είσαι αδέσμευτος ενδεχομένως επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος, δίνοντάς της την ευκαιρία να σου δώσει τώρα όσα δεν πήρες τότε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη αυτόν τον μήνα και έτσι θα υπάρξουν πολλές προοπτικές να διαπρέψεις στα εργασιακά σου και να αυξήσεις τις πηγές σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιείσαι. Ο Ερμής στον Κριό, από τις 13 και μετά, θα σε ενεργοποιήσει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι ιδανική για τυχόν αλλαγές. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεις ανυπόμονος, όταν βλέπεις ότι προκύπτουν δυσκολίες. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που θα σε οδηγήσει σε πολλά οικονομικά ανοίγματα, τα οποία θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα που αφορούν είτε τη δουλειά σου είτε το σπίτι σου. Θα κυριαρχεί ο εκνευρισμός, η ασυνεννοησία και οι εντάσεις και θα δυσκολευτείς πολύ να ανταπεξέλθεις. Μην εμπιστεύεσαι άτομα για των οποίων τις προθέσεις δεν είσαι βέβαιος και βασίσου στη δική σου κρίση και μόνο. Από τις 4 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στον Κριό, φρόντισε να είσαι πιο προσγειωμένος και ρεαλιστής, αλλά κυρίως απόφυγε τα ρίσκα και τις μεγάλες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου. Κινήσου κάπως συντηρητικά αυτό το διάστημα. Επιστράτευσε τη μεθοδικότητά σου και με καλό προγραμματισμό και μελετημένες κινήσεις, απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες αμφιβόλου κατάληξης. Από τις 13 Μαρτίου και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, έχε το νου σου γιατί τα οικονομικά σου θα κινδυνεύσουν. Στο ερωτικό κομμάτι τα πράγματα βελτιώνονται, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα είσαι σίγουρος για τα θέλω και τις μελλοντικές επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τον Μάρτιο, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα, θα σου δοθούν οι αφορμές να εξετάσεις εκ νέου και να αλλάξεις την κατάσταση στα ερωτικά σου. Μετά από σοβαρή σκέψη, θα βρεις λύσεις για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου ή ακόμη και να συναναστραφείς με νέα άτομα, που θα σε ανανεώσουν. Όσοι είστε μόνοι, ίσως δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε παλιά σας σχέση, γεγονός που θα καλύψει τα κενά που είχαν αφήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δυσκολευτείτε για κάποιον καιρό ακόμη να βρείτε τον έρωτά σας. Βέβαια, οι σχέσεις σου σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές, θα ευνοηθούν πολύ με τον Άρη στον Ταύρο, από τις 10 και μετά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από τις 13 του μήνα στον Κριό, εκτοξεύει στα ύψη την αδρεναλίνη σου και σε κάνει πιο δυναμικό και φιλόδοξο. Βέβαια, από την άλλη, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο αυξάνει την αβεβαιότητα, τον ανταγωνισμό, το άγχος, τα φορτωμένα προγράμματα και τις πολλές ώρες δουλειάς. Η θέλησή σου να δοκιμάσεις περισσότερο τις δυνατότητές σου θα είναι έντονη, αλλά καλό θα είναι να μη ρισκάρεις αν δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχεις. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, πρόσεξε τις σχέσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, είναι πολύ πιθανό να κλονιστούν από τον εκνευρισμό σου, γεγονός που θα μετανιώσεις αργότερα. Τα οικονομικά σου πρόκειται να σημειώσουν μία μικρή ανοδική πορεία και θα εξαρτηθεί από εσένα, αν θα καταφέρεις να την διατηρήσεις ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αρχές αυτού του μήνα, με την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στις 4, φέρνουν στο προσκήνιο παρεξηγήσεις και εμπόδια. Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό το κλίμα θα υπάρχουν ορισμένες πιο χαλαρές στιγμές και αν χειριστείς σωστά αυτήν την εύνοια που θα επικρατεί, θα βελτιώσεις την κατάσταση. Από τις 13 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, η συνεννόηση με τους γύρω σου θα διευκολυνθεί αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάψουν να υπάρχουν τα γενικότερα προβλήματα. Η ένταση, η αναταραχές και ο ανταγωνισμός θα κάνουν ιδιαίτερα έντονη την παρουσία τους κι εσύ θα βγεις εκτός προγράμματος. Κινήσου μεθοδικά και με λογική, αποφεύγοντας πάντα τις αποφάσεις εν βρασμώ. Στα αισθηματικά σου μην περιμένεις να έρθουν ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις, καθώς το πλανητικό σκηνικό δε βοηθάει καθόλου στο να επιλυθούν τα ζητήματα που υπάρχουν και σε πιέζουν. Με λίγη υπομονή και προσπάθεια όμως, όλα θα βελτιωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ορισμένες γνωριμίες που είχες κάνει, εξελίσσονται σε πιο στέρεες και ωφέλιμες μέσα στον Μάρτιο. Μην επαναπαύεσαι όμως και συνέχισε την προσπάθεια να βελτιώσεις τη γενικότερη συμπεριφορά σου, ώστε να γίνεις ακόμη πιο προσιτός. Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις στο μέγιστο νέες γνωριμίες αλλά και να απολαύσεις τα διάφορα φλερτ που θα προκύψουν. Μη φερθείς επιπόλαια, ζύγισε καλά τα υπέρ και τα κατά των ατόμων που σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους και επικεντρώσου εκεί που πρέπει. Κάνε σίγουρα και σταθερά βήματα. Όσοι έχετε κάποια σχέση αυτό το διάστημα, θα αποβάλλετε κάθε αίσθημα αβεβαιότητας και θα νιώσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, ενδείκνυται για αλλαγές και δραστηριοποίηση σε ποικίλους τομείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Μάρτιος θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις ένα τέλος στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου. Ωστόσο, ορισμένα σχέδια που έχεις ήδη ξεκινήσει να υλοποιείς, θα συνεχίσουν να σε απασχολούν για αρκετό καιρό ακόμα. Εργάσου σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη τα θέματά σου. Συμφέρουσες συνεργασίες θα αλλάξουν γενικότερα το κλίμα, ενώ νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα έρθουν στο προσκήνιο, δίνοντάς σου το περιθώριο να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Από τις 10 του μήνα και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στον Ταύρο και να παραμένει εκεί για το υπόλοιπο του μήνα, μην ανακατεύεσαι σε διαφωνίες τρίτων στο εργασιακό σου περιβάλλον και κράτησε ουδέτερη στάση απέναντί τους, για να αποφύγεις προβλήματα που δε σε αφορούν. Ακόμη, προτού ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, έλεγξε καλά τα δεδομένα. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι κάποια συνεργασία που έχεις ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και σε έχει αγχώσει, από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να σου αποφέρει οικονομικά οφέλη, γι’ αυτό μη ρισκάρεις να την αλλάξεις ή να την διαφοροποιήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτός ο μήνας θα φέρει μια τάση για ριζοσπαστικές αλλαγές στη συμπεριφορά σου και τη ζωή σου γενικότερα. Αυτό θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση και σκαμπανεβάσματα, που θα σε επηρεάσουν κατά πολύ και θα σε αποσυντονίσουν. Πρόσεχε πολύ αυτούς που βρίσκονται κοντά σου και κρίνε τους με περισσότερη καχυποψία. Ορισμένοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να σε εκμεταλλευτούν. Φρόντισε επίσης παραπάνω τις οικονομικές σου συναλλαγές, μην κινείσαι επιπόλαια και χάσεις τον έλεγχο. Ο Άρης από τις 10 και μετά στον Ταύρο, ευνοεί τις διάφορες σχέσεις σου, κοινωνικές και προσωπικές, που σύντομα θα φανούν χρήσιμες. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, η διάθεσή σου θα είναι κάπως πεσμένη και θα σε κυριεύσει η απαισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλές προοπτικές να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή θα προκύψουν τον Μάρτιο. Βγες επιτέλους από το καβούκι σου και άσε στην άκρη δισταγμούς και ανασφάλειες. Για εσένα που έχεις σχέση τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, οπότε βρες την ευκαιρία να ανοιχτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και να είσαι πιο ειλικρινής. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 13, θα φέρει πιο κοντά τον αγαπημένο σου, με τον έντονο ερωτισμό και το διάχυτο στην ατμόσφαιρα πάθος να υπόσχεται σταθερότητα στη σχέση σου για αρκετό καιρό ακόμη. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες στα ερωτικά και τα εργασιακά σας, με επιτυχία και στους δύο τομείς. Μια νέα γνωριμία με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και αξιόλογο άνθρωπο, θα σας ενθουσιάσει. Εάν είσαι δεσμευμένος, τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 28, θα ζήσεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Μία περίοδος ευημερίας ξεκινά για εσένα αυτό το μήνα, καθώς καινοτόμες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το χαμηλό σου ηθικό, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Οργανώσου σωστά και δραστηριοποιήσου με πρόγραμμα και με πάθος, για να αντιμετωπίσεις τα θέματα που πιθανόν να προκύψουν. Θα κοπιάσεις, αλλά θα φτάσεις σίγουρα στην επιτυχία. Περνάς από φάση εξέλιξης, αφού κερδοφόρες και αξιόλογες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντάς σου δύναμη για νέα ξεκινήματα. Ο δυναμικός και δραστήριος χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και να ωφεληθείς από αυτές. Εξέτασέ τες καλά πρώτα όμως, και τότε μόνο προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Επιπλέον, φρόντισε να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και να αποβάλεις τις ανασφάλειές σου. Κατά τα άλλα, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που θα βοηθήσουν σημαντικά στην άνοδο του κύρους σου και των εσόδων σου. Με σωστές κινήσεις και στηριγμένος σε την σωστή επικοινωνία, μπορείς να παραμείνεις σταθερός στις θέσεις σου και να καταφέρεις όλα όσα έχεις προγραμματίσει.

Πηγή: Myastro.gr